Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiulek911

czy usg moze sie pomylic?

Polecane posty

Gość pysiulek911

w 22 tc robilam dokladne usg na ktorym wyszlo, ze bd chlopiec. lekarz jest pewien, a ja zastanawiam sie, czy usg moze sie pomylic? czy ktoras z was tak miala?

Gość no owszem moze
się mylić ale nie usg a lekarz który je robi. :)

Gość pysiulek911
lekarz jest niby pewny, a ja sama nie wiem. chyba mam cicha nadzieje ze bd dziewczynka;) za to tatus jest mega dumny ze ma chlopca

Gość pysiulek911
upup

Gość ja mam odwrotnie w 14 tyg
lekarz powiedział ze bedzie dziewczynka i tez sie zastanawiam na ile mógł sie pomylić - wyglądał na bardzo pewnego...jutro mam usg połówkowe i zobaczymy....a powiem ci ze moi znajomi to ostataniej chwili byli pewni ze bedzie córka ( oczywiscie badania usg i zapewnienia lekarzy) a urodził sie...chłopiec :) była afera na całego bo wszystko juz kupili pod dziewczynkę..tak wiec ryzyko błedu zawsze istnieje :)

Gość Zychma
co to za nowy skrót "bd", to już nie można napisać "będzie" :o

Usg nie może sie mylić. To tak samo jakbyś pytała czy aparat fotograficzny może sie pomylić :p N ie może, za to człowiek moze dopatrzyć sie na fotce czegoś innego niż jest.

Gość ha,
znajoma po informacji, że będzie dziewczynka kupiła wyprawkę całą różowiutką, słodkie lale, a pokoik różowy od sufitu po podłogę. Urodził się śliczny chłopiec ;)

Gość a mozeeeeeeee
u mnie do 25 tc lekarz mówił ze będzie chłopiec . W 26 tc na usg 3d pokazała się dziewczynka:) i jest córeczka

Gość do spamujacej wyzej
mam dosc Twojej nachalnej reklamy i w koncu zglosze Cie do allegro za udostepnianie konta innym...

Gość nie nastawiaj sie na 100
mi na usg połówkowym powiedziano,że będzie córa...nastawialiśmy się już na dziewczynkę...a teraz na dwóch kolejnych USG wyszlo,ze chłopak... aktualnie 36 tc i czekamy - okaże się jak się urodzi... najlepiej nie nastawiac się :)

Jest możliwość,żeby lekarz się pomylił, tak było u mojej siostry-raz im powiedzieli, że dziewczynka-koło 18 tc, a jakoś w dwudziestym którymś,że chłopiec. Na kolejnym już nie pytała,czekała do porodu. U mnie ponoć na 100%ma być jeden chłopak. A drugie dziecko nie wiemy.:) I poczekamy do porodu.:)

u mnie nie dawali 100%, ale trzech lekarzy sugerowało dziewczynkę, mam syna :) Dwóch lekarzy raczej przeciętnych, więc się nie dziwie, ale jeden podobno bardzo dobry specjalista.