Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyy

Ciągle o tym myśle!

Polecane posty

Gość babyy

Czesc, mam 17 lat i ciągle jestem dziewicą. Nawet nigdy się nie całowałam! Ostatnio zaczęło się dziac ze mna cos dziwnego, ciągle myśle o seksie, masturbuje sie, to mi sprawia przyjemnosc choc sama nie potrafie dojśc..Czuje sie z tym beznadziejnie. Wszystkie moje kolezanki są juz po 'tym'. Chciałabym zrobic to z milosci, ale boję się, że natura wezmie górę..tak bardzo chcę. POMÓŻCIE! wiem, ze to jest taki dziwny wiek, ale to cięzkie, naprawde.

Gość no owszem moze
sama nie potrafisz doprowadzić się do orgazmu a myślisz że chłopak będzie umiał. Przeliczysz się.

Gość babyy
no właśnie tego się boję, że nie bedzie potrafił... może po prostu jestem zbyt mało doswiadczona i powinnam ciagle probowac? nie wiem juz co robic

Gość obudz sie 2
i ja tak mysle. Troszku zbyt piekne to sobie w glowce wyobrazasz i.moze sam seks nie dorastac do twoich oczekiwan. Zaspakajanie popedu jest wazne, ale na to kazdy ma jakies swoje sposoby ;)

Gość babyy
pewnie za dużo się nasłuchałam :)

Gość obudz sie 2
nie mnie nalezy Ci tlumaczyc jak rozpoczac zycie seksualne. Ale skoro masz ogromna chcice to moze najwyzszy czas pomyslec o zabezpieczeniu sie ma wypadek "utracenia kontroli"?

Gość babyy
pewnie i tak nic więcej nie wchodzi w grę jak tylko prezerwatywy w razie co.. aczkolwiek próbuje byc ostrozna, unikac imprez, klubów i takich tam, przezorny ubezpieczony..

Gość obudz sie 2
Szkoda zycia na strach! pilnowac sie i juz nie rozkladac nozek.

Gość babyy
mam nadzieję, ze dam radę :) dzięki!