Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silmilek

Cyclotest Baby - opinie

Polecane posty

Gość silmilek

Hej :) Dostałam od męża na święta monitor cyklu- taki jak w tytule. Staramy się o dziecko, a potem chcę stosować metodę termiczną jako zabezpieczenie przed ciążą. I tu moje pytanie co myślicie o tym urządzeniu, jak tam ze skutecznością? Najlepiej jakby któraś używała.

Ja mam cyclotest ale inną wersję - cyclotest 2 Plus. Nie używam go długo, ale już zaczęłam poznawać bliżej swój organizm i to jest duży plus

Gość kaliberka
Szczerze mówiąc nie spotkałam się z czymś takim, ale na pewno sięgnę informacji. ciekawi mnie to

Gość Opinia Magdy
Ja się nigdy nie zdecydowałam na żadne z tych urządzeń do metod naturalnych bo uważam to za zbędny wydatek. Wolę sobie notować i sama interpretować niż polegać całkowicie na urządzeniu. Wiem że niektórzy mają trudności z interpretacją więc jak najbardziej jestem za wspomaganiem się tymi urządzeniami, przecież chodzi o to samo. Korzystam na razie z metod naturalnych w celach zapobiegania ciąży i bardzo sobie chwale tą metodę. 4 lata bez wpadki. Jeśli się starasz o dziecko to wspomnę tylko o tym że nie powinniście uprawiać w dni płodne seksu częściej niż 2 dni. Ludzie tutaj często popełniają błąd. Życze owocnych starań.

Gość givemestars
Ja poleciałam na łatwiznę. Kupiłam to ale wersje 2 Plus. czyli do antykoncepcji. Jestem bardzo zadowolona.

Gość burning_up
Również pierwszy raz spotykam się z tym urządzeniem. To coś takiego jak lady comp? niegdyś bardzo popularny.

ja używam cyclotestu ale wersji 2 Plus. Do antykoncepcji. Jestem bardzo zadowolona. Nie ma żadnych skutków ubocznych i co raz bardziej poznaję swoje ciało

Gość pytajaca ania
Właśnie zastanawiam się nad kupnem cyclotestu albo bioselfu. Który byście bardziej poleciły?

Jeśli chodzi o bioself to spotkałam się z negatywnymi opiniami, aczkolwiek sama nie używałam. Jesli chodzi o cyclotest - tak jak już mówiłam - polecam bo sama stosuję.

Gość anafilaksja
Dzisiaj sobie zamówiłam, ale wersję 2 PLUS. Mam nadzieję, że się sprawdzi i zakocham się w npr

Gość bialamasajka
Cyclotest jest jeszcze tani....Lady comp kosztuje ok 1800 zł ;/

Gość anafilaksja
U mnie się sprawuje dobrze :) Jestem bardzo zadowolona. A lady comp rzeczywiście za drogi..

Gość filamonkaa
Przyznam, że bardzo się cieszę, że go kupiłam. Zaszłam w ciążę już w cyklu odkąd zaczęłam go używać. W sierpniu zostanę mamą ! Po porodzie mam zamiar go używać jako antykoncepcję bez hormonów.

Gość staraczkkaa
Ja właśnie mam dylemat między nim a baby compem. Tak w zasadzie to jaka jest różnica pomiędzy tymi komputerkami, że cena tak się różni?

Gość agiew
Wydaje mi się ze to tylko cena...skuteczność jest taka sama. W cyclotescie można dodatkowo wprowadzić też dane o śluzie płodnym lub poziomie LH

Gość staraczkkaa
Aha dzięki :) A w jaki sposób wprowadza się do niego te dane o śluzie? umiem go sobie obserwować, wiec dla mnie byłaby to fajna funkcja

Gość gość
Dziewczyny, staram się o dziecko, chciałabym kupić sobie ten komputer, ale mam pytanie. Wiem, że przy metodzie termicznej cykle muszą byc regularne i czy jeśli u mnie wahania wynoszą +/- 5 dni to czy mogę dalej używac tego komputerka?

Gość gość
Możesz jak najbardziej :) Nie ma do tego żadnych przeciwskazań

dzisiaj mój 24 dzien cyklu a tu na monitorze baby cyclotest juz chyba ponad 2 tyg jest to migające dziecko.. czy to nie za długo...? dodam ze to moj pierwszy cykl z tym komputerkiem

Gość theozeivibag1988mbflr
Możesz jak najbardziej Nie ma do tego żadnych przeciwskazań Jasne http://torching.us/z

Gość warsoifillpart1989ackxe
Ja mam cyclotest ale inną wersję - cyclotest 2 Plus. Nie używam go długo, ale już zaczęłam poznawać bliżej swój organizm i to jest duży plus Jasne http://linq2.it/u