Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ora0506

Brat z zespołem downa

Polecane posty

Witam! mam brata z zespołem downa, który ma problem z bezsennością, jest pobudzony, z wilczym apetytem, nie może utrzymać moczu oraz kału. Dodam że ma 56 lat. Bardzo roszę o porady.

Gość aguśka;)
a co mamy ci poradzić?

Gość g8idea
ale jakich ty porad tu oczekujesz na kafeterii? dziewczyno, jedna dobra rada: idź stąd są fora dla ludzi, którzy zmagają się z zespołem downa w rodzinie i tam pytaj a z bratem idź do lekarza, napewno są specjalne poradnie dla takich pacjentów

chciała bym się dowiedzieć co jest powodem tych problemów jak je leczyć i do jakiego lekarza mam się zgłosić?

Gość moijvpvv
A TY jaki masz niedowład umysłowy, że pytasz o to na Kafe, zamiast zapytać lekarza rodzinnego o wskazanie odpowiedniego lekarza?

g8idea na tym forum są różne pytania jak ci to przeszkadza nie czytaj są osoby które mają do czynienia z tą chorobą i mogą pomóc i nie ma konkretnego lekarza zajmującego się wyłącznie tą chorobą !

Gość g8idea
na tym forum nikt nie potraktuje cię poważnie, więc jeśli zalezy Ci na jakiejś sensownej odpowiedzi, to szukaj gdzie indziej - i ja uważam to za moją dobrą radę dla Ciebie.. naprawdę. a brat nie ma lekarza 1 kontaktu ? jak ma jakieś problemy to idź w pierwszej kolejności do niego, wystarczy go przebadać i pewnie dostaniesz skierowanie na kolejne badania albo do specjalisty, nie szkoda Ci czasu ? męczysz jego i siebie zwlekając może ma jakies problemy z tarczycą skoro jest taki pobudzony i ma taki przyspieszony metabolizm - idź do internisty