Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TurystkaAaAa

hey !!! był ktoś na Majorce ???

Polecane posty

Gość TurystkaAaAa

Witam Wszystkich !!! W kwietniku planuje podróż na Majorkę :p Czy może był już ktoś tam i może powiedzieć czy warto ??? Czy radzicie wybrać inną wyspę Hiszpanii ??? Tak żeby były ładne plaże, można się było kąpać i było co zwiedzać :)

Gość wróże z kiszki stolcowej
mam jorka

Gość TurystkaAaAa
Znajomy był na Ibizie i Teneryfie,,, Mówił, że nie warto :/ Na Ibizie zero plaż, a jak są to tylko dostępne dla tych co zapłacą :) A ja szukam czegoś normalnego i w miarę niedrogiego :) Stąd pomysł na Majorkę !!! :) Wyrazi ktoś jakąś opinie ??? :) :) :)

Gość TurystkaAaAa
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ! żadnych turystów ?????????????????????????????????? :p

Gość Ja byłam
Ja byłam , pytaj .

Gość TurystkaAaAa
już zadałam wcześniej pytania :p czy warto ??? czy plaże są ładne i dostępne dla turystów ??? czy jest co zwiedzać i gdzie się wykapać ???

też byłam Ja miałam hotel nad zatoczka, plaża była wąska, niezbyt atrakcyjna, natomiast dobra dla dzieci, bo łatwo było upilnować. Nic nie zwiedziłam, ale wiem że ładna jest stolica i Vademossa Ale cała wyspa generalnie spalona słońcem

Gość Ja byłam
Czy warto to oceniasz sama . Majora jest różnorodna , są długie plaże i urokliwe zatoczki . Czy jest co zwiedzać? , warto zwiedzić cała wyspę . Samochód z klimą i przed siebie .

Gość TurystkaAaAa
no właśnie i to mnie martwiło - te wąskie plaże :/ czy na Majorce są wszędzie takie ???

Gość Ja byłam
Ja zwiedzilam cała wschodnia , północna i południową stronę , załowalam , ze wzięłam drogi hotel , bo wracalam do niego na noc . Teraz osobiście wzielabym jeden z tańszych hoteli , wypożyczala samochód, zwiedzila cala wyspe ,a najchętniej to wypozyczylabym jakaś Łódź i oplynela wyspę , kapiac sie w zatoczkach . Następnym razem tak właśnie planuje zrobic .

Gość TurystkaAaAa
a hotele w jakich są mniej-więcej cenach ??? znajdę coś taniego ???

Gość lkaskaoiwNG
Te wszystkie Spanien wyspy sa jednakowe Majorca jest ok. Bylam w tym roku Plaza jest dostepna ale lezak i parasol kosztuje. Googla i tam znadziesz co mozna zwiedzic.

ja byłam w generalnie tanim hotelu bo 3* Marina Scorpions and Corfu, nie pamiętam ile płaciłam, ale byłam zadowolona, może dlatego że jechałam z ukochaną osobą ;) generalnie jestem przyzwyczajona do luksusowych hoteli,ale tam akurat bardzo mi się podobało. Boooooskie jedzenie!

Gość TurystkaAaAa
no szukam w googlach i hotele są za około 20-25 E za osobę te najtańsze :p kalkulując 25E x 4 = 100 zł za osobę jak na dwa tyg. trochę wyniesie ten hotel :p

Gość TurystkaAaAa
no właśnie :p a my zawsze jeździmy na własną rękę :) a jakie biuro podróży polecasz ???

Gość TurystkaAaAa
O tak!:P Dokładnie tak jak głoszą słowa tej pieśni.Pragnę na rozgrzanym piachu słońcem Majorki nad brzegiem morza kochać się z bogatymi turystami młodymi angielskim i niemieckimi turystami by wieczorem uprawiać z nim po powrocie z klubu dziki balconing:classic_cool:

Gość TurystkaAaAa
właśnie jestem na stronie ITAKA i np. jest napisana wycieczka za 2tyś. czy to jest podany całkowity koszt wycieczki ??? czy dochodzą jeszcze po drodze jakieś dodatkowe koszty ???

Gość Eeerrr...
Bylam na Majorce i na Ibizie i moim zdaniem to miejsca raczej na imprezy, a nie zwiedzanie. Plaze owszem sa, ale nic specjalnego, w zwiazku z tym, ze sa male, to w sezonie rowniez przeludnione. Polecam raczej ktores z miasteczek na wybrzezu Costa Brava w Hiszpanii. Bylam w Santa Susanna i Lloret de Mar. Plaze sa zdecydowanie ladniejsze niz na Majorce, a i jesli chodzi o zwiedzanie, to jest duzo wiekszy wybor. Nie musisz nawet wynajmowac samochodu, bo podroz pociagiem do Barcelony zajmuje tylko okolo godziny, no a Barcelona..ahh..najpiekniejsze miasto w Europie. Nawet plaza w Barcelonie (10 minut spacerkiem od centrum miasta), ktora nie jest ani najwieksza, a ni najpiekniejsza, mi osoboscie podobala sie bardziej niz te na Majorce...

Gość OnWawaaaa
Wczoraj przeżyłem najgorszy dzień mojego życia przyłapałem moją żonkę na pieprzeniu się z naszym sąsiadem.O dziwne jest to ,że mnie to bardzo podnieciło i nagrałem ich całą zabawę. Walę sobie teraz i oglądam jak on ją pieprzy. Macie i powiedzcie czy chcielibyście ją zerznąć. Odpisujcie tutaj w temacie. Czy to normalne ,że mnie to podnieca? http://tnij.com/sasiad988