Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greenberry

Dziewice, jak wyobrażacie sobie swój pierwszy raz?

Polecane posty

Jak wyżej. Ja coraz częściej o tym myślę, wyobrażam sobie coś niesamowitego, czułego... Czy we współczesnym świecie coś takiego jeszcze istnieje? A wy? O czym myślicie? W jakich okolicznościach?

to było dawno i głupio i nie pamiętam co myślałam sobie przed, te wspomnienia przygasza teraz ten nieporadny stosunek ;)

Ja jestem jeszcze przed, ale tak zaczyna mi czegoś brakować... Jeszcze wczoraj, nocą, przeczytałam taki piękny opis w książce, że zaczęłam płakać. Pragnę czułości, po prostu.

"..Nie czuli upływu czasu. Stali tak, Guillem z wyciągniętym ramieniem, ona na kruchej balustradzie, pogrążeni w absolutnej ciszy. W końcu rudowłosa podała mu rękę, którą on delikatnie ujął. Zsunąwszy się z poręczy, Timbors wtuliła się w niego z całej siły. Guillem poczuł jej młode, zbolałe ciało, jaj rozpierający piersi ból i samotność. Coś wybuchło w jego wnętrzu, jasno oświetlając zupełnie nową drogę. Wziął więc dziewczynę na ręce i zaniósł do pokoju. Odnaleźli się bez słowa, jak gdyby pamiętali się z tysiąca poprzednich wcieleń, rozpoznając bez trudu najdrobniejszą wypukłość swych ciał, najtajniejszy zakątek dusz, w których nie było już miejsca na kłamstwo czy zdradę. Odkrywali w sobie nawzajem coś dawno utraconego i opłakanego, niezmierzona jałowość dwóch pustyń kończyła się nagle bujnym, a dziwnie znajomym lasem. Wracali do domu."

Zmierzchu czytałam chyba 3 części, przez film nie udało mi się przebrnąć:) wiem, że naprawdę to już tak nie ma, ale co szkodzi pomarzyć? Przyzwyczaiłam się, że moje marzenia się nie spełniają.

Gość cieplutki skurwielek
Marzy mi sie jakis wspolny prysznic calowac sie namietnie z jezyczkiem kiedy splywaja po na s krople wody.Potem jakas dluga gra wstepna calowanie lizanie pieszczenie partnerki gdziekolwiek sobie zazyczy.Jesli chodzi o swiatlo to tylo swiece ktore beda sie pomalu rozpalac jak moja ukochana ...... jezusss nie moge pisac bo zwariuje :) glupie marzenia!!! poz... prawiczek

Obejrzałam kiedyś w którymś odcinku Rodziny Borgiów noc poślubną Lukrecji, niestety, już to usunęli, więc wam nie pokażę. Akcja dzieje się w średniowieczu, a teraz to tym bardziej brak miłości i delikatności. Dodam, że facet był chamski i niewyżyty. Czy jakikolwiek człowiek myśli teraz o drugim?

nie bede opisywala jak to bylo... bo i po co? to nie zdarzy sie drugi raz ani Ty nie przezyjesz tego tak samo... przede wszystkim musisz czuc sie dobrze w towarzystwie tego wybranego... miec do niego zaufanie i znac go (i nie mam na mysli znajomosci kilkugodzinnej)... poza tym miejsce jest wazne... nikt wam nie moze przeszkadzac, musicie czuc sie tam dobrze i bezpiecznie... nie polecam rodzicow czy znajomych za sciana :D

Gość wójekstaryhuejk
dziewice zboczyce

Gość tak na sotro
ci sie marzy??

Gość Klej do butów
Ja kiedyś w jakimś temacie opisałam, jak sobie wyobrażam, nie wiem gdxzie to było, ale fajnie mi wyszło:)