Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t5ryr6u6tutyuutyutyu

o co mu chodzi??..........>

Polecane posty

jak wejdę na facebooka to ten się odrazu ulatnia?

co o tym myślicie?

Gość i chooy
albo zbieg okoliczności, albo unika interakcji z tobą 🖐️

dodam ze w szkole też unika kontaktu wzrokowego ze mną,czasami widzę że się patrzy ale jak spojrzę na niego to szybko sie odwraca i ogolnie zachowuje się jak by mnie nie bylo..

Gość i chooy
podobasz mu się, ale przy okazji onieśmielasz. albo odwrotnie nie podobasz, ale wie że np. on podoba się tobie i źle mu z tym 🖐️

to po co mnie skunks do znajomych dodawal,nic z tego nie rozumiem,a z tym kochaniem to wątpie,bo gdyby mnie kochal to by sie gapil caly czas zawsze jak kolesie sie we mnie kochali to sie gapili

co ty na to?

Gość i chooy
pewnie jest nieśmiały i myślał, że jak już cię doda to coś to zmieni i przełamie jakieś lody, może liczy na twój krok w jego stronę w szkole. wy w ogóle się znacie? czy tak tylko z widzenia?

Gość fdgrgfgfhfghfgh
z widzenia,nawet słowa ze sobą nie zamieniliśmy od początku roku ;P

Gość fdgrgfgfhfghfgh
Mam wrażenie ze on się zakochal w jakiejś dziewczynie z mojej klasy bo zdarzają mu sie popisy,ale na pewno nie we mnie,a mam bardzo ladne laski w klasie więc pewnie w którejś z nich,zastanawia mnie tylko fakt tego facebooka

Gość i chooy
no to obstawiam, że nieśmiały, dodał cię do znajomych i czeka na jakiś cud przy okazji się przed tobą chowając na fb, bo pewnie myśli że z tym zaproszeniem popełnił błąd i lepiej by było gdyby tego nie robił. a faceci popisują się przed większością lasek, ale to nie znaczy że na wszystkie lecą, czasem ta jedyna tak ich onieśmiela, że się zaczynają takie podchody z unikaniem spojrzeń i traktowaniem kogoś jak powietrze :P zagadaj do niego w szkole, jak zapomni przy tobie języka w gębie to wniosek będzie jasny :classic_cool:

Gość fdgrgfgfhfghfgh
to jest smieszne,mam go w d...,nic nie będę robila niech sam ruszy dupę,zresztą mi to wisi bo mi się i tak nie podoba;p

Gość fdgrgfgfhfghfgh
to chlopak powinien sie starać..a nie dziewczyna..zresztą jak napisalm mam go centralnie w dupie!;p

Gość i chooy
a no to problem masz z głowy, może sam się kiedyś zbierze w sobie i zdradzi co mu chodzi po głowie :classic_cool: