Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łaaaadny90

Jestem za ładny

Polecane posty

Gość Łaaaadny90

Jestem za ładny jak na faceta przystało. Stanowię mieszankę biebera i di Caprio. Ludzie patrząc na mnie myślą - laluś, albo pedał. Wielu znajomych mówi do mnie zdrobniale, co jeszcze zaognia mój auto konflikt. Moje rysy twarzy są sprzeczne z moją osobowością! Szkoda, że ludzie przypisuję cechy charakteru w zależności od wglądu. Np.: wysokie czoło - to na pewno ktoś mądry, oczytany zapuszczona broda - to samo mały podbródek - to ktoś nieśmiały, lękliwy duży podbródek - to ktoś odważny, pewny siebie i teraz mój przypadek ładna okrągła buźka - to ktoś niepoważny, lalusiowaty, głupiutki itp. AAA!!! Zaczyna mnie już to wykańczać. Jestem w sprzeczności sam ze sobą!

Gość a gdzie włosy na klacie?
a ile masz lat? może jeszcze zmężniejesz :classic_cool:

Gość metro budują w Wawie
zmień płeć

Gość aleeeemasz problem
lalusiowatości można sie w jakims stopniu pozbyc chociazby poprzed ubior. we sie chlopie ogarnij.

Gość czyt.
Radzę ci udać się do psychiatry, na pewno pomoże ci porodzić sobie z tym dylematem.

Gość OnWawaaaa
Wczoraj przeżyłem najgorszy dzień mojego życia przyłapałem moją żonkę na pieprzeniu się z naszym sąsiadem.O dziwne jest to ,że mnie to bardzo podnieciło i nagrałem ich całą zabawę. Walę sobie teraz i oglądam jak on ją pieprzy. Macie i powiedzcie czy chcielibyście ją zerznąć. Odpisujcie tutaj w temacie. Czy to normalne ,że mnie to podnieca? !! http://tnij.com/sasiad988 !!

Gość Łaaaadny90
Jak się mam ogarnąć !?! Dzieci mnie uwielbiają, bo jestem taki ładny, a kobiety nawet nie spojrzą, bo myślą stereotypowo, czyli ładna buźka - mało testosteronu. AAA! @ aleeeemasz problem " lalusiowatości można sie w jakims stopniu pozbyc chociazby poprzed ubior " Ubieram się normalnie, bez kolorowych bluzek z kapturami i itp. Ubieram się jak dorosły mężczyzna, a nie jak dziecko z podstawówki, także moja garderoba jest w porządku.

Gość Łaaaadny90
Przez to, że jestem ładny, nie będę miał nigdy kobiety. TO kobieta ma być ładna, a facet męski. Swoją ładną buźką odpycham potencjalne kandydatki na partnerkę :-(((((((((((((((((((((

Gość tez jestem ladny i nie moge
sie od dup opedzic wiec na czym tkwi twoj problem moze nie potrafisz tego wykorzystac bos ciota?

Gość niekonieczny
patrzy w lustro jeden z drugim i myśli sobie : k.rwa, ale jestem ładny, ja p.erdolę, napiszę o tym w necie :P

nie musze patrzec w lustro wystaczy ze co druga kobieta na ulicy sie za mna oglada 🖐️

Gość Legesderte
... i masz za wysoką samoocenę. Który normalny facet porównywałby się do DiCaprio i Biebera? No gratuluję, pustak z ciebie.

a co mnie obchodza normalni faceci? normalny facet ma jedna dupe przez cale zycie takie zycie mnie nie interesuje 🖐️

Gość niekonieczny
co druga może sie za tobą oglądać bo jesteś rudy i masz wywiniętą obślinioną wargę, ale to ci pewnie nie przyszło do głowy?

przyszlo mi do glowy ze zazdrosc jest wpisana w mentalnosc polaczkow , tez cie pozdrawiam 🖐️

Gość Łaaaadny90
Skąd wiesz, że się kobiety oglądają za Tobą, przecież tego nie widać, chyba że masz oczy z tyłu głowy lub oglądasz się za każdą miniętą po drodze kobietą, żeby sprawdzić czy się odwróci tak jak ty.

Gość blondyna78
niekonieczny, nie badz zazdrosny. moze ty tez masz cos w sobie ;)

bo tez sie za kobietami ogladam , i nasze spojrzenia sie spotykaja to chyba proste 🖐️