Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllapaollla

JAK GDZIES OBOK MNIE JEST PIEKNA DZIEWCZYNA TO ODECHCIEWA MI SIE ZYC :( ..

Polecane posty

Gość lollllapaollla

tez tak macie? w sensie.. kobiety.. bo dzis np umalowalam sie ladnie.. ubralam sie.. w cos co wydaje mi sie ladne.. i wyszlam na miasto.. no i mialam dobry humor bo wydawalo mi sie ze dobrze wygladam.. a jak tak sobie wygladam ale jak sie umaluje i ubiore to wydaje mi sie ze nie jest zle. no ale.. wsiadam do autobusu a naprzeciw mnie usiadla taka cudna dziewczyna.. naturalna pieknosc. piekna porcelanowa cera, boskie włosy - naturalne brazowe lekko krecone, gęste, sliczny prosciutki malutki nosek, boskie oczy i minimum makijazu.. do tego calkiem skromnie ubrana tylko jeansy i jakas tam zwykla kurtka. ale i tak nie bylo piekniejszej ode mnie. od razu poczulam sie jak smieć.. przy takiej ososbie to iwadomo ze nikt nie zwrocilby na mnie uwagi.. tak sie zastanwaiam jaka to niesprawiedliwosc. czy nie moglo by byc tak ze wszytskie kobiety bylyby rownie piekne ? przeciez to moglo by byc mozliwe. gdyby tylko natura dala nam porowno urody. wiadomo ze mozna miec inne typy urody ale byc w rownej mierze zachwycajacym. i takiej pieknej kobiecie tak łatwo o jakies piekne milosne wydarzenia bo przeciez tłumy facetow sie w takiej kochaja na skinienie palca.. a cala reszta kocmołuchów bo nie miala szczescia od natury dostac boskiej buzi niech sie cieszy jak kotś ci łaskę zrobi ze w ogole bedzie chcial na ciebie spojrzec po raz drugi.. o ile nie niechcący,, tak sie dzis zdolowalam :( wiem ze to puste ale nie udawajacie babki ze nie chcialybyscie byc piękne..

Gość przytyłam przez święta
oj biedna jesteś, zawsze widzę ładniejsze i brzydsze od siebie dziewczyny ale żebym miała się przez te ładniejsze dołować? to niedorzeczne

Gość malussia
nie przesadzaj, nie wszyscy faceci są na tyle powalający, zeby te pięknne panny na nich spojrzały.

Gość malussia
tak więc większosci facetów nie pozostaje nic innego jak zadowolic sie tymi mniej pieknymi;]

Gość lollllapaollla
Jestem tak zdesperowana. Nałożyłam na siebie 2kg tapety, 1kg tuszu do rzęs. A tu wpierdziela się laska ładniejsza niż jo. Ważniejsza powinna być osobowość niż wygląd. Ja np. Jestem bardzo wrażliwa. Za każdym razem jak ogladam kevena samego w domu to płaczę ze wzruszenia po mimo, że to komedia. Co dziennie opłakuję śmierć pradziadka mojej koleżanki przyjaciółki mojej babci. A te puste lale które są ładne to nie są takie fajne jak ja.

Gość lollllapaollla
Ale na takie gówno jak ja to facet może i popatrzy, ale zazwyczaj z politowaniem.

Gość lollllapaollla
np. Dzisiaj jak jeździłam na rowerze to włosy łonowe wciągnęły mi się do łańcucha i z bólu odgryzłam dzwonek, a tu takie ciacho szło i spojrzał, bo spojrzał, ale JAK :(

Gość lollllapaollla
widze ze podszyw ma ubaw. ale.. drogi podszywie czytajac moj post czyli tylko ten pierwszy - tez niestety musialas sie w tym odnalezc kochana..

Gość Zocha Dupcocha - Jajec
Jam pikna jest. :P

Gość eeeeeeeeeee
piękne kobiety mają najmniejsze szanse na znalezienie wartościowego mężczyzny ..... taka prawda

Gość rewerrerew
Ja mam podobnie. Według niektórzych jestem barrdzo ładna, ale mi samej nie pasuje w sobie pare rzeczy. Ale mam tak jak ty: jak ładnie się ubiorę, umaluję (podkład + tusz do rzęs + bronzer, czasami późniejszą porą czerwona szminka albo mocniej poprawione oczy) to czuję się super. Jeszcze jak ktoś się za mną obejrzy, to już w ogóle. Ale wystarczy, ze zobaczę dziewczynę wyższą, ładniejszą, o większym biuście, to wtedy czuję się nikim i myślę sobie, że dlaczego jakiś facet miałby zainteresować się mną, skoro może mieć ją

Gość lollllapaollla
ehh a ja nie mam szans ani na niewartosciowego ani na wartosciowego bo.. zawsze sal ladniejsze i atrakcyjniejsze. nawet jak jakiegos złapie to i tak mnie zdradzi po latach z ladniejsza.. :(

Gość rewerrerew
Mnie podrywał jeden, ale nie byłam nim zainteresowana (nie ze względu na wygląd). Teraz zagaduje do mnie pewien facet (poznałam go na imprezie), ale wmówiłam sobie, że robi to dla zabicia czasu, no bo przecież nie wpadłam mu w oko

Gość lollllapaollla
rewrew no wlasnie.. niby sie tak nie powinno myslec bo przeciez najwazniejsze bysmy byly zdrowe i mialy ciekawa osobowosc.. ale prawda jest taka ze mezczyzni to wzrokowcy. i jak jestes sama a w otoczeniu nikogo ladniejszego to jeszcze moze sie toba zainteresuje ale jak obok stanie ladniejsza to juz umarl w butach.. jeszcze jak masz super osobowsc to mozna tym nadrobic duzo w zyciu. ale jak ktos jest zwykłą.. spokojna niezbyt odwazna osoba ktora musi miec wszystkie swiatła na siebie to juz masakra. bo nie ma czym nadrobic - czyli wygladem..

Gość lollllapaollla
mi kiedys ktos powiedzial ze brzydkie ale obrotne dziewczyny sa po to zeby sie z nimi zenic. bo takiej nikt ci nie sprzątnie sprzed nosa a w domu w szystko zrobi, ugotuje upierze i wychowa dzieci. a od kochania są piekne kochanki... o ktorych brzydka zona nie musi wiedziec..

Gość rewerrerew
Mój tok myślenia jest beznadziejny i nie wiem jak go zmienić. Jak przestać porównywać się z innymi

Gość labatou
a ja sie tobie nie dziwie, bo prawda jest taka, ze w dzisiejszym swiecie uroda to chyba najcenniejsza rzecz. Wiadomo, duzo dziewczyn jest ladnych, ale takich, ktore powalaja wygladem, na widok ktorych czlowiek zatrzymuje oddech jest baaardzo niewiele i sa to prawdziwe szczesciary

Gość lollllapaollla
Całą kasę wydaję na kosmetyki. Czasami przez to muszę przebierać się za lisa i kraść sąsiadom kury z kurnika żeby mieć co zjeść na obiad. Ale piękno jest na drugim miejscu, zaraz po osobowości. Więc warte wszelakich poświęceń.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa
To co te ładne mają nagle zbrzydnąć dla ciebie? zawiść od ciebie bije na kilometr.

wkurzaja mnie takie zawistne dziwczyny.. dlaczego wszystkie kobiety musza zazdroscic ładniejszym od siebie. albo tym co maja wieksze powodzenie. no moze nie wszystkie bo niektóre sa tak zaniedbane ze im wszystko jedno. te co ,,walcza o powodzenie" sa zawistne

Gość rewerrerew
Ale ja nie jestem zawistna. Ja to wszystko duszę w sobie

zajmijcie sie soba poprostu.i na sobie sie skoncentrujcie ,a nie na innych kobietach to taka dobra rada. cwiczcie , pracujcie nad swoim wygladem , wtedy nie bedziecie nikomu zazdroscić

zreszta dziewczyny tak maja ze potrafia zabić jeśli podobasz sie facetom ,a one mniej .. to jest straszne

Gość Laura244444444444
Myslisz sie jesli myslisz ,ze uroda to wszystko. owszem zawsze jest mase facetów co podrywa cie w klubach ,albo zawsze jakiś cie chce do łóżka, ale to wcale nie znaczy ,ze chca sie wiazac od razu z toba

Gość Laura244444444444
mialo być ,, mylisz sie jesli myslisz"