Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tomek i przyjaciele - Boże jak mnie przerażała ta kreskówka

Polecane posty

muzyka z happy tree friends jest calkiem mila;) lubiłam to w gimazjum a ja na gorsze strone wchodze?! niby jakie?! :O niee :D to nie ja ;D

Widziałem ta bajkę i przyznam że to nie jest bajka tyle dla nieletnich co dla niepełnosprawnych umysłowo:P.Przecież tam są brednie niesamowite:P.To już wole scooby doo:P.

dobrze Max, po raz pierwszy powiedziałeś coś co sprawiło że jednak uważam że jestes normalny ;) {albo to nove tablteki :classic_cool:

ehhh coś w tym jest... jak byłem mały to pamiętam leciało to w TV i nie lubiłem tego, bo nie wiedziałem o co w tym lotto... nie dlatego, że po angielsku było, bo tam ledwo co mówią, ale jakaś taka bez duszy ta bajka była, bez sensu... taki Tom i Jerry to wiadomo było co i jak więc się oglądało ;) ale tamto ustrojstwo :o

" Pani Czkawka dobrze Max, po raz pierwszy powiedziałeś coś co sprawiło że jednak uważam że jestes normalny {albo to nove tablteki " Chyba widać jakie mam zdanie o farmacji:P. A co do bajki oglądnałem kilka odcinków w tym czy poprzednim roku i coś mi odeszła chęć:O.Ja wiem ze bajki to bajki ale czasami to ostro przesadzają z tymi bzdurami ze nawet jak na bajki to jest kompletnie bez sensu:O.Jak ktoś chce zobaczyć to tu jest: http://www.youtube.com/watch?v=dxEsljnPblg :D.

Gość La bella Puenta
Do Max Zander.Niestety mam dla Ciebie złą wiadomość.Po pierwsze Tomek i przyjaciele jest właściwą bajka dla dzieci w odpowiednim przedziale wiekowym[raptem kilka lat życia]więc jeśli oglądając ją na siłę zapewne-doszedłeś do takich wniosków to jesteś jak ten słynny polityk z kawału w jakim chwalił się żonie że złożył klocki do lat 3 w trzy dni [teoretycznie powinno mu to zająć w jego wieku trzy minuty]. A po drugie Scooby doo jest dla debili i idiotów więc wybór należy do Ciebie.

Gość J.A.M.'s soneten
Pani Czkawka-niestety to że Max Clown jest normalny to tylko twoje wrażenie.Zresztą to że ty jesteś normalna to też tylko Ci się wydaje.Niestety.Taka prawda.

Gość Tha trixxx
Czy wy jesteście ograniczeni umysłowo czy tylko takich udajecie?Ta bajka taka ma bo kierowana jest do dzieci w bardzo młodym wręcz początkowym przedziale wieku gdzie liczy się odpowiednia forma trafiająca na właśnie odpowiednie potrzeby przedziału wiekowego tak jak Teletubisie.Ludzie prawie dorośli a kontestują bajki dla dzieci na poziomie gimbusów.Żal.

Gość sraka_praptaka_..
Są wsród nas tacy, Co wbijają Czkawce szpilki. To nie ludzie, TO WILKI!!!!!!!!!!!!!

" 22:24 [zgłoś do usunięcia] La bella Puenta Do Max Zander.Niestety mam dla Ciebie złą wiadomość.Po pierwsze Tomek i przyjaciele jest właściwą bajka dla dzieci w odpowiednim przedziale wiekowym[raptem kilka lat życia]więc jeśli oglądając ją na siłę zapewne-doszedłeś do takich wniosków to jesteś jak ten słynny polityk z kawału w jakim chwalił się żonie że złożył klocki do lat 3 w trzy dni [teoretycznie powinno mu to zająć w jego wieku trzy minuty]. A po drugie Scooby doo jest dla debili i idiotów więc wybór należy do Ciebie." Co za brednie:P.A później małolaty wierza politykierom:P.Dodam ze jak byłem niepełnoletni tez nier gustowałem w tego typu bajkach co sie nie trzymały kupy:P.A później zdziwienie że małolaty są takie głupie:P.Scooby to przynajmniej się bardziej kupy trzyma i ma jakaś jak na tamten świat logikę:P.Natomiast w tym to w ogóle nie dość że sie kupy nie trzyma to po prostu jest co gorsze nudne:P.

" Tha trixxx Czy wy jesteście ograniczeni umysłowo czy tylko takich udajecie?Ta bajka taka ma bo kierowana jest do dzieci w bardzo młodym wręcz początkowym przedziale wieku gdzie liczy się odpowiednia forma trafiająca na właśnie odpowiednie potrzeby przedziału wiekowego tak jak Teletubisie.Ludzie prawie dorośli a kontestują bajki dla dzieci na poziomie gimbusów.Żal." Właśnie w tym problem:P.100% formy 0 treści:P.

Gość A mnie krew zalewa
POKEMONY TO ANIME DLA NASTOLATKÓW/DOROSŁYCH, NIE BAJKA DLA DZIECI :) !

hehe praptak rozwaliło mnie to z tymi szpilkami hahah :D 🖐️ :D :D to że jestem nienormalna co powyżej ktoś napisal tez niezłe ;D

Gość w dzieciństwie oglądałem tą
kreskówkę i bardzo lubiłem. Jest zajebista!

Tylko wtedy nazywała się Ciuchcia Tommy

do dzisiaj mam fiksacje na punkcie kolei - wpuszczam sobie tory do odbytu a następnie mój brat jako zawiadowca stacji bez uprzedzenia torpeduje mnie składem pkp

ale tomek a takie scooby doo to dla calkiem roznych przedzialow wiekowych. tomek jest dla malych dzieci takich 3-5 letnich a scooby doo dla starszych 6-10 letnich albo i wiecej. teraz te nowe serie produkowane przez sama animacje komputerowa. historyjki sa proste, lagodne, moj syn jest wielkim fanem tomka lokomotywy.

" Zdesperowana Domowa Żona ale tomek a takie scooby doo to dla calkiem roznych przedzialow wiekowych. tomek jest dla malych dzieci takich 3-5 letnich a scooby doo dla starszych 6-10 letnich albo i wiecej. teraz te nowe serie produkowane przez sama animacje komputerowa. historyjki sa proste, lagodne, moj syn jest wielkim fanem tomka lokomotywy." Ja napisałem jasno-ja jak miałem tyle lat to nie lubiłem takich bajek:P.Wtedy oglądałem Sindbada i przyznam że był o niebo lepszy:classic_cool:.A gdzie można go zobaczyć:O?Dawno tego nie oglądałem a uważam że to jest jedna z najlepszych bajek:O.I niezłe też są te żółwie co mają na pieńku z byłym kanclerzem Niemiec oraz sławnym zbrodniarzu wojennym:classic_cool:. Ale to dopiero jak byłem dorosły ogladnąłem:O.

" 22:58 [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona poza tym ta bajka kierowana jest przede wszystkim do malych chlopcow a nie do duzych nastolatek. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8de2f080 793c600.html Ty masz prawo miec swoje zdanie, ja mam prawo miec je w dupie " Uzupełnię:małych,głupich chłopców:P.

Ja tam z rozrzewnieniem wspominam i Tomka i pare innych jak wodnik szuwarek, muminki (choc szczerze te sa troszke dziwne i straszne, szczegolnie w ksiazkach to widac), smerfy, gumisie juz nie az tak. w zyciu nie puszcze moim dzieciom pokemonow :P z nowych bajek polecam Gruffalo, przeurocze i dobre do nauki angielskiego dla dzieci