Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem szczerze że

Czy pisał ktos teksty na zlecenie? macie może takie kontakty?

Polecane posty

Gość powiem szczerze że

chętnie podejmę się takiej pracy- uwielbiam pisać. Pomoże mi ktoś znaleźć kontakt do redakcji czy osoby , która kupi kilka takich tesktów?

Mozesz zglosic sie do kilkugazet miesiecznikow tygodnikow poslij im probke textow. Mozesz pracowac jako wolny strzelec np recenzowac resteuracje sklepy kosmetyki hotele telefony

Gość J.Thorwald
Też by mnie to interesowało :) Ze swojej strony moge polecić ci pisanie do "Fantastyki'. Opowiadania mozna wysyłać im mailem, najlepsze są wybierane i drukowane. Ja raz dostałam 300złotych za opuplikowanie mojego opowiadania ale to było ponad 1,5roku temu i nie wiem czy jeszcze tak płacą

Gość powiem szczerze że
Pisałam do kilku redakcji, lecz niestety żadnego odzewu. Może po prostu wybrałam trefne redakcje bądź akurat nikogo nie potrzebowali? Znacie jakieś spółki, które potrzebują kogoś takiego jak ja?

Gość powiem szczerze że
O, super :) na pewno spróbuję :) J.Thorwald - jak długie bylo Twoje opowiadanie?

Gość powiem szczerze że
jeśli ktoś jeszcze jest w stanie pomóc to zapraszam :)

Gość J.Thorwald
coś koło 4 stron. Przypomniało mi sie nagle o stronie Golden Line. Załóż tam konto i dołącz do grup o tej tematyce, np literatura, pisarze debiutanci itp. (nie pamiętam dosłowie nazw tych grup ale cos w tym stylu). Tam na forum danych grup czesto pojawiają się ogloszenia, propozycje składane przez wydawnictwa i magazyny a także samych początkujących pisarzy. Czesto aktywnośc na forum grup kończy się współpracą albo cennymi radami ze strony doświadczonych kolegów po fachu

wrzuc swoje probki texty do najrozniejszych gazet do tygodniowych codziennych miesiecznych dzwon wysylaj texty mailem itd. Powinno wyjsc. Ja chetnie bym sie za cos takiego wziela ale brak czasu i dojsc zwlaszcza w mojej wsi.