Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myniok

W czym tańczyć street dance i dancehall ?

Polecane posty

Gość myniok

Od stycznia prawdopodobnie będę tańczyć street dance i dancehall. To będą moje pierwsze zajęcia więc nie wiem jak się ubrać na takie treningi... Znaczy domyślam się, że na street to pewnie takie dresy z obniżonym krokiem i jakaś obcisła bluzka na ramiączkach albo po prostu za duży T-shirt ale kompletnie nie mam pojęcia jak ubrać się na dancehall ... Bardzo proszę o pomoc :) A jeśli tańczycie któryś z tych stylów to napiszcie jaki jest wasz ubiór :) P.S Nie wiecie gdzie kupić tanie dresy z obniżonym krokiem ? xD

Gość elaelaela
wszystko jedno w co sie ubierzesz. moze to byc zarowno wieksza koszulka jak i normalna na ramiaczka. Co do spodni moga byc dresy zwykle, z obnizonym krokiem, ktorkie spodenki. Co chcesz. Wazne zeby bylo Ci wygodnie i nie krepowalo ruchow. JA chodze na takie zajecia i kazdy ubiera sie jak chce (tzn tak jak napisalam wyzej).

Gość elaelaela
ja takie spodbie kupilam na rynku, bo w sklepach sportowych bylo drogie :/ spokojnie mi wystarczaja i jest ok :)

Gość zczczc
zajecia taneczne to nie rewia mody.wazne by bylo ci wygodnie. ja na dance hall nosilam zwykle getry za kolana i koszulke. reszta poodobnie, tylko malolaty 16 15 lat odstawialy szopki z ciuchami. czapki z daszkami na bok, spodnie z krokiem obnizonym i inne ...

Gość myniok
Dziękuje za odpowiedzi :) a nad tymi spodniami to się faktycznie zastanowię bo dopiero zaczynam, a ten krok może mi tylko przeszkadzać ... pewnie postawie na tramposzczały i jakieś alladyny ;) Jeszcze raz dzięki :)