Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adulka8676

34letni facet ,przystojny .okazało sie ze wolny..jakim cudem??

Polecane posty

Gość nooszzzz
"facet nie ma zegara biologicznego..." za to maja impotencje :)

Gość nooszzzz
pozniej juz tylko ranimacja i elktrowstrzasy moze to jest jego wada, chłop sie wypalił seksualnie i mu nie dyga :) badz bezpłodny duzo miał kobiet?

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
za chwile dowiesz sie ze pracocholik, który jest zimny dla kobiet, brak empatii i uczuc wyszszych wyjdzie w praniu

Gość nooszzzz
a ty autorko ile masz lat skoro sie zastanawiasz nad takimi rzeczami?

Gość chizas tezas
mój ex też jest kawalerem, ma 44 lata i zdziera już nastą dziewczynę, coraz młodszą. Teraz wziął sobie taką 17 latkę z rynsztoka a ona jest mu wdzięczna , że wyrwał ją z tej patologii

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
na pewno po wielu zwiazkach, babiarz, moze ma z kimś dziecko, moze ciagle zył bez slubu z kimś, zwiazki sie wypalały, nie poznał tej jedynej nie wierz w takie teksty, faceci chca bys ty sie nagle w roli tej jedynej zobaczyla i zaczeła sie starac, a moze on lubi jak to sie wokół niego krecą a on nic, to meczace wiec moze nie dziwne ze jest sam

Gość Kkakakkk
Wyrucha cie blacharo i porzuci jak zużytą szmate, a potem znajdzie kolejna naiwna gowniare ktora poleci na jego kasę i bmw z 2010.

Gość nooszzzz
"za chwile dowiesz sie ze pracocholik, który jest zimny dla kobiet, brak empatii i uczuc wyszszych wyjdzie w praniu" tak marzy o tym by to wyprac

Gość nooszzzz
"Wyrucha cie blacharo i porzuci jak zużytą szmate, a potem znajdzie kolejna naiwna gowniare ktora poleci na jego kasę i bmw z 2010." do teo bmw i kasa nie koniecznie jest potrzebna ...zazwyczqaj buraki z was wyłarza w najmnij oczekiwanych monntach i z osob po których bys si tego w zyciu ni spodziewał i bwm badz kasa do tego ni jest potrtzebna to zalezy od człowieka i jgo osobowosci

Gość nooszzzz
Bez miary lekarstwo stanie się trucizną.

Gość Kkakakkk
Mi nie chodzi o kolesia, bo moze jest w porządku, a poprostu mial w zyciu pecha tylko o autorkę ktora zwróciła uwagę jedynie na jego powierzchowność i majątek. Brzydzą mnie takie puste lale, rozumiem ze na poczatku zwraca sie uwagę na wygląd, ale to co ona tu wypisywała o firmie i samochodzie nie najlepiej o niej świadczy.

Gość jemkisiel
a może dziewczyna rzeczywiście szczęśliwie trafiła? Autorko, życzę Ci, żeby jednak nie było tak jak wszyscy tu przewidują :)

Gość Kkakakkk
Taa... Szczęśliwie bo on ma bmw z 2010r? To jest przeciez dla blachary najważniejsze

Gość robert,,,445
myslę ze nawiązała do majątku poniewaz zarzucaliscie jej ze facet jest mamisynkiem i nie udacznikiem,,,więc dała konkretny argument ze nie jest a w recz przeciwnie zaradny facet. nie pisała ze chyba ze leci na bmw bądz jego majatek , zbesztaliscie panne i poszła,

Gość adulka8676
co cie tak te bmw wzruszyło..żał dupe sciska? bo nie rozumiem. nie sraj jadem kakkkku sraku,

Gość Kkakakkk
Hahaha wyszlo kurwisko z ciebie

Gość adulka8676
zapewne kurwisz sie czesciej niż ja,,,nie miej do mni epretensji ze w polonezie.bmw rzecz nabyta ,,nie rzucaj się tak desperacko,

Gość adulka8676
kurwisko to cie zrobiło

Gość adulka8676
jestem zgrabna i mam fajne cycki,,,:) i nikomu niczego nie zazdroszcze.,:)

Gość adulka8676
nie lepiej nie gorzej,,,tak jak było:) czyli idealnie.

Gość Soap_
A gdzie to jest k*rwa zapisane,że facet musi mieć kobietę,koniecznie!do tego dzieci,dom,psa i samochód? W konstytucji tego nie ma? A jest..w Piśmie Świętym. Widać,że ludzie tu piszący są trochę ograniczeni. Facet może jest typem samotnika. Może ma jakąś traumę, może umarła mu dziewczyna,żona,dziecko,może rzuciła go kobieta, zdradziła..etc. A może po prostu nie chce mieć kobiety. Po co tu gdybać? najgorzej jak prostaki wchodzą w czyjeś życie, nanoszą brudu. Ktoś tu pisał o swoim ex, który wyrywa którąś z kolei kobietę, coraz młodszą. Co to jest za zycie? Jak k*rwa w jakimś stadzie,safari. Gdzie tu jakieś ambicje, cele? Prawda jest taka,że większość zachowuje się i żyje jak zwierzęta. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Przeżyj te życie z jakąś godnością,taktem. A przede wszystkim szanujmy się!

Gość gość
Co w tym dzienwgo. Wiele jest pięknych wolnych kobiet to i wolnych przystojnych facetow jest sporo.

Gość gość
Tak jest są wolni mężczyźni jak i kobietki.

Gość gość
Tez jestem przystojny, mam własna dziełalność a za miesiąc będę 32 letnim kawalerem. Czemu? Poprostu zawsze byłem wobec kobiet nieśmiały. Po za tym nie miałem tew zbyt wiele okazji by wśród nich wogóle przebywać. Studia typowo męski, potem praca również typowo meska. Obecie własny interes gdzie nie mam juz prawie wogóle okazji ani czasu z kimkolwiek sie spotkac. Nawet z kumplami. Nie wiem skad taki mit z jak facet jest przystojny to musiał mieć niejeden zwiazek za sobą. Wystarczy nieśmiałosć i kaplica. Babki same nie bedą podrywać. Nie te czasy. Na około same ksieżniczki i bojętnie jak wyglądasz to ty musisz wykazać nimi zainteresowanie.

Gość gość
Niestety życie to nie bajka ja tez jestem panna. Kiedyś była szkoła a teraz praca i obowiązki domowe.

Gość gość
Tutaj gadacie jakos z sensem,a wczoraj za to ze niesmialy i bez kobiety zostalem nazwany uposledzonym.

Gość gość
Nie przejmuj się jak ktoś jakieś głupoty wypisuje.

Gość Szaoee
Jakim cudem? Prawdopodobnie to gej! A raczej kryptogej, jeśli z Tobą kręci, ale długo się nie zbliża (choćby emocjonalnie). I może wcale nie jest tak, że nikogo nie ma, tylko ukrywa chłopaka lub wypiera orientację i szaleje od dzwonu.

Gość gość
Albo wie, ze zwiazki to gowno i lepiej byc samemu niz uzerac sie z debilka [ktora predzej czy pozniej zdradzi] i rozdartymi bachorami.

Gość gość
Jest w Polsce pelno fajnych mezczyzn ale z to z wami cos jest nie tak i latacie za tymi najgorszymi. Predzej polecicie na zonatego chama niz na normalnego porzadnego kawalera.