Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timenotimerka

Ile czasu potrzebowaliscie aby dojsc do siebie po rozstaniu

Polecane posty

Gość timenotimerka

Bo jak ktos mowi ,ze pol roku to strasznie dlugo ja juz chcialabym dojsc do siebie, a jak bylo u was

Gość blondyna78
4 lata juz zleci, a ja nie moge zapomniec.. nigdy go nie zapomne

Gość ZałamanyKordian
tego nigdy się nie zapomina, i jeżeli kochało się kogoś szczerze, to zawszę się bedzie kochac a ból w sercu pozostanie:(

Gość warszawiankaa84
rok. wyszłam z tego tylko dzięki temu, że poznałam kogoś i się zakochałam- inaczej chyba cierpiałabym do dziś (3 lata...), wątpię, że bez innej miłości by przeszło. Współczuję :(

Gość timenotimerka
o masakra 4 nie wierze , a masz kogos teraz

Gość blondyna78
tyle ze to nie bylo rozstanie , to byl wypadek.

o rety, to zależy od Ciebie.... nie ma recepty. Po pierwszym facecie dochodziałam do siebie długo, ale każdy następny to chwila:)

Gość timenotimerka
w moim przypadku to ja odeszlam wiec chyba gorzej ma osoba porzucona

Gość klapsiajka
tez uwazam,ze stara milosc,wyleczy tylko nowa... ja zostalam z malym dzieckiem...przez nastepnych kilka lat bede sama...wiec sie nie wylecze za szybko :( współczuje Ci!! nikt nie powinien przechodzić przez coś takiego... nie ma sprawiedliwosci na tym świecie...:(

Gość blondyna78
mialam ,ale to zupelnie mnie zmienilo jako osobe i bardzo tesknie. nikt juz nie bedzie w stanie tej pustki zapelnic, to wiem napewno

Gość poświąteczny rozrachunek :)
Ja byłam dawno temu z facetem 3 lata i 3miesiące, znaliśmy się dłużej. Rozstaliśmy się ponad 5, 5 roku temu. Do dziś nie jest mi obojętny, choć nie chciałabym z nim być. Dodam, że jestem mężatką od 2 lat, a mamą od roku.

Gość blondyna78
masz dziecko ktore na pewno kochasz :) a ty nie masz nikogo z wyboru czy nie mozesz trafic?

Gość klapsiajka
a tak szczerze,to jak mozna sie zakochac w kims innym,kochając bylego? :( poswiateczny rozrachunek,kochasz swojego meza? pytam,bo zastanawia mnie,czy mozna kochac 2 osoby naraz,nie ze zlosliwosci,czy cos.

Gość timenotimerka
jestem w szoku,ze tak dlugo to trwa ja bylam 7 lat z moim jak narazie tylko raz plakalam ,a mija juz 10 dni

Gość ...Kiedyś szczęśliwa...
3 miesiące.... Pierwszy miesiąc to była masakra, straszny ból... A teraz ból wraca wtedy gdy wracają wspomnienia... ;( Ale Ty musisz być silna i próbuj jak najmniej o tym myśleć.. Powodzenia;*

timenotimerka w moim przypadku to ja odeszlam wiec chyba gorzej ma osoba porzucona nie wiem czy z tym się zgodzę... częściej ja rzucałam , ale zawsze wtedy miałam większe wyrzuty sumienia i dłużej o nich pamiętałam

Gość klapsiajka
i to gowno prawda,ze co z oczu to z serca, ja swojego bylego juz 2miesiace nie widzialam,nie slyszalam,a dalej tesknie jak skurczybyk:( i placze co dzien...

Gość timenotimerka
mam nadzieje ,ze bedzie lepiej dziekuje za wsparcie

Gość ale co ty sobie myslisz iii..
2 lata, a teraz zachodze w głowe jak mogłam go kochac, zyję pelnią zycia i po 2 latach odyzskałam radośc, spotkalismy sie po 2 latach, zasmiałam mu się w twarz gdy chciał wrócic a kiedys sie on to modliłam

Gość klapsiajka
to zazdroszczę ale co Ty sobie myśłisz iii.. , boje sie,ze ze mna tak nie bedzie:( kobieta zawsze bedzie kochac ojca swojego dziecka...:(

Gość co kto rozumie
to zalezy, co kto rozumie przez "dojscie do siebie". Bo jezeli o zapomnienie tej osoby, wyrzucenie jej z serca tak, zeby byla ona zupelnie obojetna czy pozbycie sie zalu pio stracie, to raczej nigdy sie to nie stanie. Ja mniej wiecej po roku, zaczelam wychodzic z alkoholizmu. Teraz pije juz mniej. Faza nieustannego przygnebienia minela mniej wiecej po 1.5 roku. Teraz mijaja trzy lata, i nadal on pojawia sie w moich myslach kilanascie, kilkadziesiat razy dziennie, ale moge sie juz spotykac z innymi mezczyznami. I choc nie interesuja mnie oni w zaden inny sposob jak tylko koledzy, to wreszcie zaczelam dopuszczac do swiadomosci, ze moglabym byc z kims innym, gdyby sie odpowiedni trafil.