Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxnxaxx

jak to zrobić?

Polecane posty

Gość cdftgyuiuhygtfrdsa
kazdy trafia na swojego i nawet najwieksze sonety czy arie nie maja wpływu , wszystko zalezy od osobowiści

Gość dloniasta
kurcze mial byc jimy hendrix :p za pozno juz , moj mozg sie wypala

Gość xoxnxaxx
zależało mi bardzo na opinii mężczyzn. co powinna w takiej sytuacji zrobixc kobieta

Gość Mfkfk
Powinna zrobić z połykiem.

Gość dloniasta
przecietny mezczyzna nic ci nie poradzi, bo kobiety pchajace im sie do lozek to ich marzenie a nie zycie. ja mialam identyczna sytuacje 2 lata temu, umawialam sie z popularnym facetem... mysle ze ci co lubia francuskie kino beda go znali (mieszkam w paryzu na stale). i powiem ci - jesli ty nie jestes ciekawa nie ma rady

Gość xoxnxaxx
ale chyba spodobałam mu się z charakteru. bo przedstawił mnie swoich przyjaciołom. bardzo duzo rozmZwialismy o naszych pasjach. tylko cały czas on ma blokade po pierwszym wielkim uczuciu i traktuje teraz dziewczyny tak jak traktuje. nie wiem jak to zmienić

Gość dloniasta
jesli facet ma problem, niech idzie do psychologa, dlaczego bieresz na siebie taka odpowiedzialnosc.. a poza tym niepowiedziane ze jemu to nie odpowiada. mysle ze taki styl zycia do pewnego czasu jest idealny dla mezczyzny.

Gość xoxnxaxx
czyli może trafiłam o pare lat za wcześnie do jego życia. ale myślisz, że jeżeli sama zaproponuje teraz spotkanie zamiast czekać na jego ruch to będzie duży błąd? może potrzebuje sama się sparzyć

Gość dloniasta
zaproponuj. jesli cos wyjdzie to bedzie fajnie, jesli nie to przynajmniej nie bedziesz sobie wyrzucac ze nic nie zrobilas i spokojnie rozejrzysz sie za innym mezczyzna.