Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzerazonaAaA..20

Blagam pomocy!!!:-(

Polecane posty

Gość PrzerazonaAaA..20

Kto pomoze zinterpretowac moje sny. Ostatnio miewam je doslownie co druga noc i sa okropne:-( w jedna noc snilo mi sie ze maz mnie zostawil ja plakalm okropnie i szlam przed siebie jak oblakana:-(dwie noce pozniej ze musielismy śie wyprowadzic do jakiegos okropnego domu. Widzialam twarze wszystkich sasiadow normalnie. Ale kiedy maz myl auto podeszla do niego jakas postac w dlugim granatowym plaszczu i pow do meza LEPIEJ UWAZAJCIE. Nie widzialam twarzy tej osoby. Po tych slowach obudzilam sie przerazona. 2 noce temu znow snilo mi sie ze maz mnie zostawil a bylismy wtedy w krakowie na dworcu kolejowym. Pow mi ze to koniec i poszedl. Znowu plakalam jak oszalala. Wdodatku w pociagu byl moj 11 m-czny synek a pociag odjechal. Bieglam za nim jak oszalala..wpadlam do jakiejs rzeki byl tam tez porozrywany doslownie na strzepy jakis most. Nie dogonilam pociagu z synkiem. Obudzilam sie. Tej nocy snilo mi sie ze ktos uprowadzil mojego synka w miescie ktorym mieszkamy. Szukalam go rozpaczliwie zaplakana. Zobaczylam mezczyzne w dlugich cźarnych wlosach jak chcial porwac inne niemowle. Razem z kolezanka go dopadlysmy. W bagazniku jego auta znalazlam rzeczy mojego synka. Krzyczalam zeby pow mi co źrobil z moim dzieckiem. Pow ze zakopal zywcem. Pokazal gdzie. Ze strasznym krzykiem i placzem zaczelam odkopywac. Kiedy juz zaczely wystawac nozki obudzilam sie oblana potami. Najgorsze jest to ze czasem jak mi sie cos snilo to podswiadomie wiedzialam ze to sen. A teraz te ostatnie sa przerazajaco rzeczywiste. Nawet jak juz sie budze to jeszcze przez chwile lapie kontakt z rzeczywistoscia:-( blagam niech ktos mi powie dlaczego tak sie moze dziac. Skad takie sny? Czy one cos znacza? Jezeli tak to co? A moze jest tu ktos kto potrafi interpretowac sny. Bardzo prosze o pomoc:-(Bo zaczynaja mnie one naprawde cholernie przerazac..:-(

Gość katastrofa budowlana
idz do egzorcysty. i pow mu o tych snach

Gość PrzerazonaAaA..20
Dlaczego do egzorcysty?

Gość biedronka7567657567567
sny są odzwierciedleniem naszej duszy i tego co w niej siedzi.. uważam, że boisz się bardzo tego, że możesz stracić dziecko oraz męża i stąd te sny..musisz wyluzować.... na pewno takie myśli siedzą gdzieś głębiej lub nie w Twojej podświadomości i dlatego objawie Ci się to w taki sposób. przestań panikować.

Gość PrzerazonaAaA..20
Nie wiem czy sie boje:-( wiem ze to jest okropne uczucie... A ta postac i jego slowa LEPIEJ UWAZAJCIE? W dodatku po takiej nocy budze sie nidprzytomna. Mam wrazenie jakbym oka nie zmruzyla:-(

Gość zielona laska
Jesteś silnie uzależniona od męża. Musisz zbudować od nowa samą siebie, swoje pasje, a nie tylko mąż i dzieciak. Dziecko kiedyś dorośnie i odejdzie z domu, a mąż pewnie umrze szybciej niż ty. Znajdź przyjaciółki i zacznij uprawiać jakieś hobby. Mam wrażenie, że twoje życie poza mężem i dzieckiem jest drastycznie puste.

Gość PrzerazonaAaA..20
Dlaczego uzalezniona? Czemu puste?

Gość zielona laska
jesteś na pustynii 20km od oazy, masz przy sobie butelkę wody, bałabyś się ją stracić?

Gość Coalha
To nie tak... Piszesz ze wiesz ze to sen... istnieja tzw siadome sny. Podejrzeam co moze byc przyczyna Toich snow ale nie napisze tego bo wszyscy stwierdza ze jestem nienormalna... Napisz tylko czy w Twoich snach było ciemno czy jasno jak za dnia...?