Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze cos kupić

pytanie do grubaśnych mam

Polecane posty

Gość musze cos kupić

Hej mamy, potrzebuję porady... czy któraś z was miała taką bieliznę, tej firmy, i jak się nosi, zamierzam kupić przed sylwestrem by ukryć swoje boczki ;) i chcę przed zakupem zasięgnąć języka ;) polećcie inną bieliznę jeśli macie sprawdzoną.

Gość Ja nie używałam bo nie było
oczywiście nie patrz na rozmiar bo brałam wyrywkowo

Gość musze cos kupić
"ja nie używam..." -> dzięki za radę

Gość Ja nie używałam bo nie było
kuźwa ale mi się byk nieświadomie zrobił!!Lepsze oczywiście!!!!!

Gość musze cos kupić
mini dater-> dziękuję również ;)

Gość a jak grubaśna jesteś?
bo to ma duże znaczenie! ja czasami korzystam z takich majciochów, ale jedyne co mam do spłaszczenia to lekko wystający brzuszek i wtedy one się super sprawdzają, natomiast moja mama, która nie jest gruba ale po 5 ciążach i typie otyłości brzusznej ma taka figurę, że cały czas wygląda jakby była w ciąży i na plecach ma wałeczki teraz właśnie potrzebuje wymodelowac sylwetkę tak żeby ten brzuch troche spłaszczyć i w miarę wyprostować wałeczki żeby nie odznaczały się pod sukienką. przez tydzień chodziłam z nią po wszystkich mozliwych sklepach i przymierzała dziesiątki tego typu majtek jak Ty podajesz linka, od takich za 35 zł z bazaru po triumph za 300 zł i inne drogie marki i NIC nie dało takiego efektu o jaki chodzi - wałki tak jak były tak są i co z tego, że dzięki takim majtkom mama mieści się w sukienkę o rozmiar mniejszą jesli i tak przez te wałki wyglada jak baleron... efekt jest taki , że wybrała się do gorseciarki bo tylko sztywnym gorsetem da się to spłaszczyć i wymodelować, a majtki to dla grubszych kobiet strata kasy...

Gość musze coś kupićććć
mam rozmiar 38/40 myślałam o gorsecie ale wiesz.... mimo swych wielu zalet on chyba do wygodnych nie należy...

Gość musze coś kupićććć
mea-> wybacz jeśli obraziłam cię określeniem grubaśna, nie chciałam, to takie miłe żartobliwe określenie, którego używam w odniesieniu do siebie ;)

Gość musze coś kupićććć
wściekła mrówo-> a nie wałkowały ci się te majtki np podczas tańca, ruchu??? tzn. nie zwijały w jakiś sposób???

nic się nie zwijało :) muszą dobrze przylegać do ciała, czyli musisz dobrze dobrać rozmiar. Efekt był świetny, jak się zobaczyłam w dopasowanych spodniach to nie chciałam już ich ściągać :P ale np moja siostra która ma problem z tzw całością musiała nosic majtki po sam biust bo inaczej jej się robiły wałeczki, więc wszystko zależy od sylwetki.

Gość musze coś kupićććć
dziękuję ci bardzo, chyba zdecyduję się na takie jaki ty masz :) pozdrowienia

domyslam się, że te majciochy to na sylwestrowa imprezę więc ja na Twoim miejscu wzięłabym sukienkę i z nia przeszła się do sklepu żeby przymierzyć i zobaczyc jaki będzie efekt, a potem możesz kupić na allegro

Gość musze coś kupić
a jak grubaśna jesteś? -> kupię w sklepie, nie na allegro, bo raczej nie zdążyłabym z tym na tegoroczny sylwester ;):):) a sukienkę zabiorę ze sobą... to faktycznie dobry pomysł :)

kurier dochodzi w jeden dzień tylko że więcej kosztuje i wtedy allegro wcale nie jest tańsze niż sklep tylko sie pospiesz bo ja mieszkam w Krakowie i obeszłam z mamą wszystkie galerie i w sklepach Triumph często mieli braki w rozmiarówce więc lepiej nie zostawiać tego na ostatni dzień :-)

musze coś kupićććć - nie obraziłaś mnie :) tylko się mocno zdziwiłam bo ja noszę rozmiar 38 i jestem szczupła :)

Gość muszę coś kupić
mea-> no ja niestety mam brzuszek i boczki, mimo rozmiaru 38 ;)

Gość jestescie piepszniete i
to zdrowo!!! 38/40 to grubas... hmmm no to ciekawe Ja nosiłam jeszcze niedawno 46!!! w tej chwili wchodze do 44 a mam zamiar 42 a nawet 40 i wted bede juz ok.

Gość mamaPRZEDSZKOLACZKA.
nie wygodna ta bielizna, ja mam z tv chyba mango i lezy w szafie, daj spokoj moze ukrywa co ma ukryc ale jest niewygodna, zrobili jakas dziure w kroku zeby nie zdejmowac do sikania, beee uciążliwe jak dla mnie.a co gorsza u mnie nie trzyma pod piersiami i sie zsuwa!

Gość nie kupu tego bo to
niewygodne strasznie jest... lepiej schudnij ;)