Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stare_konto123

zawroty głowy .. czym spowodowane ?

Polecane posty

czesto kreci mi sie w głowie i jestem senna . Czym to moze być spowodowane.? Jesli macie jakieś pytania to piszcie ? i czy moge kupic coś w aptece zeby to chociaż troche ustaneło ?

Gość a jak twoje
ciśnienie? Sprawdz sobie.

Gość po tabletkach
antykoncepcyjnych może tak być, tarczycę też zbadaj

Masz niskie cisnienie, to może byc powód. U mnie przyczyną zawotów głowy było zwyrodnienie szyjnego odcinka kręgosłupa. Podejrzane były równiez zatoki. Przyczyn jest mnóstwo i może warto iśc do lekarza, aby je wykryć.

no tak . Wiem, ze trzeba by było iśc do lekarza.. A czy w aptece moge kupic cos co by chociaż troche pomogło ? Po nowym roku pójde do lekarza . ;)

Gość no co aaa
co prawda uznaje się za niskie ciśnienie takie 90/60 ale skoro już masz dolegliwości to warto sprawdzić. " Niektórzy z nas żyją z niskim ciśnieniem i nie odczuwają z tego powodu żadnych dolegliwości. Inni skarżą się na zawroty głowy, kołatanie serca czy inne dolegliwości, które utrudniają codzienne funkcjonowanie. Postępowanie przy niedociśnieniu zależy od jego charakteru. Przy niedociśnieniu pierwotnym krążenie pobudza naprzemienny gorący i zimny prysznic, napoje z kofeiną, regularny ruch i gimnastyka. "

dzieki za odp . ;) zaraz ide sb kawke zrobić . Byłam ciekawa czy to może być ciąza.. Ale zrobilam dwa testy od czasu stosunku i wyszły negatywne.. A od tego czasu nie współżyje . Po za tym dostałam miesiączki co tez mnie uspokoiło . Były skąpsze ale dostałam . Wiec ciąze moge wykluczyć. Teraz musze isć do lekarza i porobić te badania, bo zastanawia mnie czy to czasem nie anemia.. Schudłam 10 kg, włosy i paznokcie mam słabe.. ahh, martwie sie tym troche .