Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojmanarezens

SEKS Z 30LATKIEM .... OTO CO MI POWIEDZIAŁ

Polecane posty

Gość lojmanarezens

Poznałam 30latka, sama mam 20lat, jest bardzo wyluzowany, miły , kulturalny ...nie wygląda na to tyle.. jakos tak kiedys zeszlo na temat seksu i powiedział mi, ze jego kobieta najmłodsza miała 26 lat i ze nie wie czy by sie przełamał do seksu z 20latką . . bo sam ma siostre 24 i mowi, ze to jeszcze dziecko ... co myslicie..?? oczwysicie nie jestesmy jeszcze razem, moze sie spotkamy.. ale sex w zwiazku to dla mnie wazna sfera i nie wyorbazam sobie kogos zmuszac..

Gość l4kmt[p4tm4
haha nie martw sie w razie czego na pewno sie przelamie

hmmm za mloda jestes dla niego uznaje ze znajdziesz sobie na jego miejscu mlodszego... ;) przeciesz to nie jedyny chlopak ^^

Gość lojmanarezens
ale to on dba o ten kontakt, nalega na spotkanie - nie ja niejednokrotnie powtarza czy mam 20lat, bo w wielu kwestiach go swoją wiedzą zadziwiam :)

Gość gvuhbhb
nie podobasz mu się :D inaczej juz dawno by cię zaciągnął do wyrka

Gość lojmanarezens
Tak jak mówię to on dba o kontakt i mówi, ze jestem bardzo ładna.. to osoba raczej cicha, spokojna, z klasą, delikatna...

Gość iindianeczka
ja mysle ze on tak gada- na pewno tez chce - ale wiadomo - zakazany owoc lepiej smakuje. jak facet mowi ze nie chce - to kobieta zaczyna chciec bardzo - chociaz wczesniej nie chciala.

Gość lojmanarezens
indianeczka- :D no własnie mnie to kręci, ze on miałby opory :)

Gość iindianeczka
hehe no wlasnie to tak dziala - jak facet namawia zeby cos pomajstrowac - to my nie bardzo chcemy - ale jak cos jest nieosiagalne - to nas tak kreci.... sama wiem po sobie:)

Gość wiesz co mialem kiedys
tak jak on pare lat temu poznalem taka 19latke, z poczatku myslalem ze jest ze 3 lata starsza i to mi robila ogromna roznice :D jak sie dowiedzialem ile ma naprawde to czulem sie dziwnie, a sam mialem 7 lat wiecej od niej i w takim wieku wydawalo mi sie to zbyt duza roznica ale koniec koncow nikt nikogo do niczego zmuszac nie musial, wszystko wyjdzie z czasem samo naturalnie, tylko nie napieraj, jak bedzie chcial to sam zadziala, nie boj sie :D

Gość lojmanarezens
a fajny z niego gosc :P wysoki brunet ;)

Gość lojmanarezens
nie bede napierac;) chociaz mnie pociąga jak skurczysyn :D

Gość lojmanarezens
ale mnie pipa swedzi, dalabym mu od razu :D

Gość turkusowa panii
Też tak miałam. Ja 20 a on koło 30 tki. To było dziwne. Miał wątpliwości, bal się że zrobi coś za szybko. Wcześniej miał laski w swoim wieku. No ale krok po kroku się przekonał.

Gość lojmanarezens
mam 160 , sredniej budowy, brunetka :)

Gość lojmanarezens
ciekawi jak taki smakuje :D

Gość iindianeczka
ja w ogole to wole starszych. sama mam meza 5 lat starszego. hm... moze nie tyle starsi sa lepsi ale wydaje mi sie ze te mlodsze pokolenia facetow sa jakies dziecinne, nie meskie. wystarczy spojrzec na ich styl:P jeszcze w miom wieku (25lat) mozna kogos znalezc ale mlodsi wydaja mi sie jak takie gejowate lalusie, ktorzy spedzaja wiecej przed lustrem niz kobiety:P

Gość lojmanarezens
no w sumie to racja, bardzo mnie pociąga.. nigdy tak nie miała,m:D moze to głupie ale kiedy facet zaczyna miec problemy z potencją?? 30latek jeszcze nie???

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja mam prawie 35 i nie mam problemów z potencją. :) Jeszcze niedawno bzykałem osiemnastkę, młodszą o 14 lat. Niestety, okazała się dziecinna, bez pasji, zainteresowań i w efekcie znudziła mnie po pół roku 🖐️

Gość lojmanarezens
to byl wasz sex uklad czy zwiazek?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam 23 lata i też spotykam się z facetem w tym wieku. ale mimo, ze mówi o niegrzecznych rzeczach, to jest bardzo wstrzemięźliwy w swoich ruchach. jakby czekał aż się na niego rzucę.

Gość sButrs4srtsee5ssss4sses
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagre lepsza jest od Viagry.