Gość Diabliica Napisano Grudzień 28, 2011 Witam :) zastanawiam się nad kupnem jednej z tych prostownic ...i mam wielki dylemat więc bardzo prosiłabym o pomoc. Zastanawiałam się nad kupnem profesjonalnej prostownicy mianowicie ghd (nie wiem czy któraś z Was kojarzy tę markę, ponieważ w Polsce jest wiele podróbek tego produktu -oryginalną można nabyc w Anglii lub na oficjalnej stronie ghd, jednak zniechęciła mnie po dłuższym czasie cena tej prostownicy ;o strasznie droga...ok.650 zł? jakoś tak + koszt przesyłki :P) no ale nie owijam już w bawełnę tylko przejdę od razu do tematu. Czytałam już na różnych stronach internetowych o marce Remington oraz Babyliss Pro (ta pierwsza wg. większości użytkowniczek jest rewelacyjna). Obecnie również posiadam Remingtona s3500. No nie powiem...prostowac prostuje , włosy są w idealnym stanie; jednak ja mam no średniej długości włosy i podkręcają mi się o ramiona z czego po jakimś czasie szlag mnie trafia, bo 45 min prostowania i no efekt do niczego;/ O wilgoci już nie wspomnę, czy o wietrze...;o Z tego co czytałam na różnych stronach, to dziewczyny są zadowolone z Remington s6500 ( nowszy model) lub s9950. Co do drugiej marki - na pewnej stronie, gdzie dziewczyna umieściła podobny temat do mojego użytkowniczki narzekały na Babyliss'a ( gdzie wydaje mi się, że nie posiadają Babyliss Pro - to są 2 różne rzeczy) . Ok. 2 mies temu byłam u fryzjera ( fryzjer = zuo ^^) , to zauważyłam, że posiadają tam właśnie Babyliss Pro. Kiedy fryzjerka wyprostowała mi włosy byłam zachwycona ! Naprawdę :o Strasznie wiało, że aż "głowę urywało" ^^, a włoski no no proste, że ho ho :D Więc teraz już sama nie wiem :( Remington czy Babyliss Pro? Przejrzałam kilka innych tematów o Babyliss Pro, to większośc ich nie poleca ;< Nie wiem dlaczego ;o Jeżeli któraś z Was posiada jedną z tych prostownic bardzo proszę o pomoc :) Wypowiadajcie się na ich temat - zalety i wady :) P.S - z Remingtona interesuje mnie model s6500 lub właśnie s9950 :) a z Babyliss Pro? hmm...to już nie wiem :f Podpowiedzcie ]:- > z góry bardzo dziękuję i zapraszam do komentowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach