Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Diabliica

Remington czy Babyliss Pro?

Polecane posty

Gość Diabliica

Witam :) zastanawiam się nad kupnem jednej z tych prostownic ...i mam wielki dylemat więc bardzo prosiłabym o pomoc. Zastanawiałam się nad kupnem profesjonalnej prostownicy mianowicie ghd (nie wiem czy któraś z Was kojarzy tę markę, ponieważ w Polsce jest wiele podróbek tego produktu -oryginalną można nabyc w Anglii lub na oficjalnej stronie ghd, jednak zniechęciła mnie po dłuższym czasie cena tej prostownicy ;o strasznie droga...ok.650 zł? jakoś tak + koszt przesyłki :P) no ale nie owijam już w bawełnę tylko przejdę od razu do tematu. Czytałam już na różnych stronach internetowych o marce Remington oraz Babyliss Pro (ta pierwsza wg. większości użytkowniczek jest rewelacyjna). Obecnie również posiadam Remingtona s3500. No nie powiem...prostowac prostuje , włosy są w idealnym stanie; jednak ja mam no średniej długości włosy i podkręcają mi się o ramiona z czego po jakimś czasie szlag mnie trafia, bo 45 min prostowania i no efekt do niczego;/ O wilgoci już nie wspomnę, czy o wietrze...;o Z tego co czytałam na różnych stronach, to dziewczyny są zadowolone z Remington s6500 ( nowszy model) lub s9950. Co do drugiej marki - na pewnej stronie, gdzie dziewczyna umieściła podobny temat do mojego użytkowniczki narzekały na Babyliss'a ( gdzie wydaje mi się, że nie posiadają Babyliss Pro - to są 2 różne rzeczy) . Ok. 2 mies temu byłam u fryzjera ( fryzjer = zuo ^^) , to zauważyłam, że posiadają tam właśnie Babyliss Pro. Kiedy fryzjerka wyprostowała mi włosy byłam zachwycona ! Naprawdę :o Strasznie wiało, że aż "głowę urywało" ^^, a włoski no no proste, że ho ho :D Więc teraz już sama nie wiem :( Remington czy Babyliss Pro? Przejrzałam kilka innych tematów o Babyliss Pro, to większośc ich nie poleca ;< Nie wiem dlaczego ;o Jeżeli któraś z Was posiada jedną z tych prostownic bardzo proszę o pomoc :) Wypowiadajcie się na ich temat - zalety i wady :) P.S - z Remingtona interesuje mnie model s6500 lub właśnie s9950 :) a z Babyliss Pro? hmm...to już nie wiem :f Podpowiedzcie ]:- > z góry bardzo dziękuję i zapraszam do komentowania :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować