Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *liliann

Uzależnienie od jednego autora.

Polecane posty

Gość *liliann

Cześć! :) Mam pewien problem, uzależniłam się od książek jednego autora, mianowicie od Grahama Mastertona. Jego twórczość pasuje mi najbardziej, nie ważne czy to są opowiadania, sagi historyczne czy horrory. Po prostu uwielbiam jego książki. Przeczytałam już wszystko Mastertona, co było w bibliotece, sama sobie kupowałam książki, aktualnie zamówiłam kolejnych 7. I boję się, że jak skończę to znowu nie będę miała, co czytać, bo... nie potrafię przerzucić się na książki innych pisarzy. 😭 Ciężko mi znaleźć książki w podobnej tematyce, głównie interesują mnie horrory i thrillery. Czy możecie mi coś polecić? Dodam, że Stephen King mi nie podchodzi, bo czytałam. A innych autorów nie kojarzę.

Gość *liliann
Hmmm... Nikt nie poradzi? Wczoraj skończyłam czytać "Twarzą w twarz z Grahamem Mastertonem" i może zacznę czytać tych autorów, na których on się wzorował. Np. Poe.

Gość Martyna z Katowicc
Współczuję ci gustu, bo jego ksiazki sa w większosci denne. King ci pewnie nie podchodzi, bo trzeba za duzo czytac??? Jak lubisz takie tandetne gówna to sięgnij po hoorory Guy. N. Smitha, pisze w identycznym, gównianym stylu, albo ew. James Herbert...

Gość fkiki fkiki
wiesz co, poszukaj na chomikuj książek Harlana Cobena lub Val Mcdermid jest wielu ciekawych autorów, jak chcesz się najpierw porozglądać do załóż konto na chomikuj i sprawdź książki tych autorów, zobacz czy coś ci pasi a potem idź do biblioteki lub ściągaj z chomikuj na audiobookach tu możesz założyć konto http://chomikuj.pl/?page=474040

Gość *liliann
@ Martyna z Katowicc Prosze o radę a nie ocenienie mojego gustu i czy chce mi się czytać czy nie. King mi nie pasuje, bo wg mnie to jest g.ówno właśnie. Widzę, że różnimy się, także BYE! @ fkiki fkiki Dzięki! :)

Gość Pocztar
Witam, jak fajnie zobaczyć, że coraz więcej jest ludzi z dobrym gustem literackim :) Jeśli rzeczywiście przeczytałaś już wszystkie książki Grahama (łącznie z nowościami - Pani Fortuny i Władcy przestworzy), to polecam pisarzy bardzo podobnych, którzy mają bardzo zbliżony styl i umiejętność tworzenia postaci i klimatu. Na początek polecam Ci: F.Paul Wilson: -Twierdza -Odrodzony -Odwet -Świat Mroku (w tej kolejności, bo to seria ;) ) James Herbert: -Nawiedzony -Ocalony -Ciemność -Mgła Na początek powinno wystarczyć :) Pozdrawiam serdecznie, Piotrek Pocztarek

Gość *liliann
@ Pocztar Nie wszystkie, ale wszystkie z mojej biblioteki i teraz kupuję sobie kolejne :) Bardzo dziękuję za podane propozycje :) PS. Książka "Twarzą w twarz z Grahamem Mastertonem" bardzo fajna, dużo ciekawostek :) Ach.. Bloga też śledzę ;)

Gość Pocztar
Niezwykle miło mi to słyszeć, serdecznie zapraszam do brania udziału w dyskusjach pod wpisami :) Skoro jeszcze masz książki Mastertona przed sobą, to nic, tylko pozazdrościć :) Niech recenzje na naszej stronie posłużą za przewodnik - może przegapiłaś jakąś perełkę ;) Pozdrawiam, Piotrek

Witam mam do sprzedania książkę Mastertona - Sfinks Zainteresowanych proszę o maila iwonato@o2.pl