Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec świataaa

widziałam dzis w urzędzie stanu cywilnego dziewczyne w dredach która brała ślub!

Polecane posty

Gość koniec świataaa

jak mozna brać ślub w dredach!!! przeciez to nie przystoi!!! :-o

Gość powiem i ja.......
a dlaczego w dredach nie przystoi ???....bo nie rozumiem ?

Gość koniec świataaa
no nie mówcie że uwazacie to za normalne :-o

ja w ogole nie uwazam dredow za normalne, ale jak ktos juz ma te dredy to przeciez nie pozbrdzie sie ich na te 20 min w usc?

Gość lafalina
no jasne powinna sobie zrobić wsiowego koka jak 80 % kobiet, zasprejować go na amen i przybrać go diademem i welonem. nie jestem fanką dredów, ale to nie twój interes- na swój ślub możesz się odstawić jak księżniczka z Pcimia Dolnego.

Gość koniec świataaa
no i co teraz, wnuczki beda w albumie rodzinnym patrzyć na zdjecie babci w młodości z dredami :-o

wnuki nie takie rzeczy beda ogladac, juz teraz dredy nikogo nie gorsza poza garstka kafeteriuszek :P

Gość koniec świataaa
ciekawe czy dzieciom tez zrobi dredy :-o

Gość PannaLL
Tak, zrobi dzieciom dredy operacyjnie jeszcze w brzuchu:-O

Gość Aneta34
Witam wszystkich..Jestem młodą mężatką, która chętnie porozmawia z Paniami równie wyuzdanymi... mężatka od kilku mies. , w związku od 6 lat, od jakiegoś roku zrobiłam się nadwyraz temperamentna. Moj mąż niestey stoi w miejscu- klasyk. na początku jedynie fantazje dotyczące dojrzałych Panów...stanowczych, dominujących, znających swoją wartość,perwersyjnych mm.... myślałam,że mi przejdzie! niestety napięcie rośnie.. nie przepalam ciśnienia momentami. Już nie chodzi tu o dojrzalość wiekową, ale mentalną, emocjonalną. zdałam sobie sprawę,że nie odczuwam do męża respektu jakiego bym chciała. chcialabym by mnie zdominował, wykorzystywał, by uczynił ze mnie Su.. ale on nie pojmuje,wysmiewa a jeśli rozmawiamy juz poważnie mówi,że mam być jego żoną a nie dzi..... @@@!!!! on nie rozumie tych relacji. Ja uważam, że jeśli nie będziemy spełniali swoich oczekiwań w łóżku może to mieć okropne skutki. Troche mi wstyd,że jako kobieta pisze tak o tym otwarcie.chce zdradzić, coraz bardziej mam ochote na myślącego Samca... rozumiecie co mam na myśli Tutaj na zachęte moje foteczkii http://dl4.pl/spragniona

Noi super. Bardzo mi się podobają dziewczyny, które noszą dredy. Sama bym sobie zrobiła, ale w moim zawodzie trochę nie wypada, żeby je nosić no i kasy nie mam.

Gość dziecko kwiat
jak taka wygadana jestes to trzeba bylo jej powiedzieć w urzedzie, że z dredami nie mozna brac slubu, ladnie uzasadnic, a nei tutaj szczekasz