Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhj

Facet i sex

Polecane posty

Czy to normalne ze facet po dwoch latach zwiazku nie ma za bardzo ochoty na sex? Dodam ze jest bardzo mily , opiekunczy .

Gość wybitny znawca tematu
tak, to normalne, jezeli ma kochankę.

Gość nie ma ochoty to znaczy
co konkretnie? wystarcza mu raz w tygodniu i jest świetnie wam obojgu, czy raczej chce częściej, ale robi to na odwal się zapominając o Tobie?

Gość sasasasasasdas
To normalne. To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy)

Gość mariner
Jest to mozliwe z powodu wielu powodow 1.kazdy zwiazek ma swoja temperaturowa dynamike .Widocznie u was cos wychlodloKobieta ma duza role do odegrania 2.Stress w pracy,stress w zyciu.To killer testosteronu.U JEDNEGO JEST DOPALACZEM BO MUSI SIE ROZLADOWAC LUB INACZEJ MOWIAC ZRELAKSOWAC A U INNEGO SKUTECZNIE ZABIJA POAZADANIE DO FAJNEJ KOBITKI OBOK.Mysle ze rozmowa dobrze by zrobila 3.Wysilek fizyczny i wyczerpanie.Sprawdz czy nie trenuje gdzies kulturystyki i nie bierze jakichs medykamentow. 4.Lubi sam sie dopieszczac a ty nie dajesz mu tyle seksu ile by chcial. 5.Odgrywa sie na tobie bo wie ze lubisz seks.Byc moze pare razy mu odmowilas w sposob raniacy jego meskosc i powiedzila sobie "nie to nie ! ja dam sobie rade".Przeanalizuj czy nie bylo jakichs takich sytuacji w przeszlosci.Pamietaj ze na seks potrzeba zgody dwojga ludzi.Nie ma przymusu,ale dla faceta kazdy stosunek to potwierdzenie jego wartosci jako faceta.WARTOSCI! 6.Chory,cos mu dolega w organizmie 7.Nie jestes wystarczajaco ponetna,chodzisz w papilotach ,brudnym szlafroku .NIE STWARZASZ SYTUACJI ZE ON W STAREJ PIZAMIE PATRZY NA CIEBIE I WSTYDZI SIE SWOJEGO WYGLADU MYSLAC PRZY TYM "FAJNA MAM KOBITKE I DLACZEGO BY JEJ DZIS NIE BZYKNAC" po czym mysli o tym caly dzien.

Ja z moim facetem jestem 8 lat i dalej jest zajebiscie.Duzo ze sobą rozmawiamy o sexie on wie czego ja chce i ja wiem czego on urozmaicamy sex spelniamy swoje fantazje tylko ze nie wszystkie bo wtedy to juz nie fantazja

Czy ja zawsze musze Mu podpowiadac ze mam ochote na sex?

Gość lalilali
ja jak mam ochote to mu mowie zaraz bedziemy sie bzykac ide zapalic wracam a on juz czeka gotowy

Gość seksualna
Dwa lata to dopiero poznawanie sie w sexualnych baraszkach powinno mu sie chciec nie zlazic z Ciebie;)

Wydaje mi sie ze to nie jest normalne zachowanie . Jest moim drugim chlopakiem i nie wiem z czego moze to wynikac . Nie umiem tez Mu powiedziec - chodz sie bzykac . Wstydze sie i boje ze pozniej to tylko ja bede musiala inicjować

Gość falowod
No to chyba musi czytac w twoich myslach skoro mu nie mowisz! nie jest jasnowidzem.W malzenstwie nie ma tabu! rozmawia sie o wszytskim i nie ma tajemnic.Jak pojawiaja sie tajemnice to juz po zwiazku.! Otworz wiec buzie! i zacznij mu szeptac do ucha ze marzysz o tym jak wprowadza "swojego wielgasnego Mercedesa do twojego garazu " lub podobna metafore i gwarantuje ze zacznie cie obrabiac.W trakcie szeptaj mu do ucha rozne swinstewka jakie ci przyjda do glowy a najlepiej skowycz i jecz jak suka w rui.To go tak dopali ze bedzie cie rznal az milo:)! Nie ma bowiem nic bardziej podniecajacego jak baba wyje w czasie stosunku.To atawizm ale kazdy facet na to reaguje bo w sumie jestesmy zwierzetami i tylko ewolucja obdarzyla nas mozgami i kultura.Zaponij wiec o tym ze sie krepujesz ,wstydzisz a stan sie zwykla samoica co chce po prostu koguta w szparce! a zaczna sie cuda w waszym zwiazku.On po prostu musi dostrzec w tobie kobitke -suczke.

Gość falowod
a nawet jakbys musiala to co? jest twoim mezem i to jego obowiazek zaspokajac zone ! biez go za kutasa i zacznij masowac delikatnie a zmyslowo a sam sie nakrecisz .WEZ GO NA JEZDZCA I ABEDZIE CI FAJNIE BO POCZUJESZ JAK TO JEST DOMINOWAC FACETA I ZMUSZAC GO DO SEKSU! super sprawa!