Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche bojaczka;/

czy to moze byc białaczka? czy przemeczenie? pomocy..

Polecane posty

Gość troche bojaczka;/

juz niecały miesiac ciagle cos mi jest, czuje sie przemeczona, wpierw na poczatku miesiaca złapałam ospe, w niedziele dostalam mocny katar i kichawke, no i okres, pierwszy od porodu( urodziłam 7 miesiecy temu) dzisiaj czuje bol miesni i zaczal sie kaszel.... niewysypaim sie mała zabkuje i budzi sie o 4-5 i nie chce spac az do 7 - 8 i spi po poł godziny gora dwa razy dziennie... nie mam na nic siły, słaba jestem, wszystko mnie boli, boje sie ze to moze białaczka?? czy przemeczenie, a moze zabardzo panikuje? jak wyleczece przeziebienie i przestane miesiaczkowac to zrobie badania krwi, ale do tego to jeszcze troche czasu

Gość dsja
Masakra. Po co już sobie białaczkę wkręcasz. Może masz anemię a może zwyczajnie jesteś przemęczona przebytymi chorobami. Idź zrób morfologię a nie czekasz nie wiadomo na co. Za dwa dni będzie Cię głowa bolała i przyjdziesz się zastanawiać czy nie masz tętniaka albo raka mózgu?

Gość a to zależy co komu
matko toż to hipochondria normalnie.

Gość troche bojaczka;/
wiem, jestem troche panikara, ale kolezanka ze studiow tez sietak czula osłabiona, podejrzewala anemie a okazalo sie ze ma bialaczke...:(

Gość dsja
Chyba za dużo w domu siedzisz i wymyślasz bzdety. Zajmij się czymś konstruktywnym, powab się z dzieckiem a nie siedzisz i wymyślasz.

Gość amelkowa mamaaa
mysle ze jestes przemeczona. sama zobacz: male dziecko, przebyte przeziebienie, miesiaczka - to naprawde oslabia organizm. i do tego ta swietna pogoda za oknem.... spokojnie, nie denerwuj sie, poczekaj do konca miesiaczki i zrob sobie badania. mysle ze bedzie ok. dopoki cos nas nie dotyka bezposrednio nie myslimy o zagrozeniu a gdy cos sie zdarza tuz obok nas (choroba twojej kolezanki) to zaczynamy sie bac ze i nam moze sie cos zlego stac. to normalne i naturalne. moja babcia zmarla na raka pluc. ja tez juz czulam powoli ze popadam w hipochondrie. czlowiek potrafi sobie wiele rzeczy wmowic. u mnie wygladalo to tak: -czerniak - pieprzyk na twarzy, mialam wrazenie ze sie powieksza, ze boli - bylam u dermatologa jest wszystko ok. - doszukiwalam sie objawow guza mozgu - wydawalo mi sie ze kreci mi sie w glowie, slabo sie czulam - bialaczka - robialam badania krwi. mialam mysli ze po co mam sie starac, zmieniac prace, robic cokolwiek wiecej jak i tak iedlugo pewnie mnie nie bedzie. chore? teraz tez tak mysle. takze widzisz to jest normalne. ja jestem dodatkowo psychologiem wiec powinnam patrzec na to racjonalnie i z dystansem ale nie moglam. ta smierc i to wszystko co sie dzialo tak na mnie mocno podzialalo ze nie moglam sobie sama tego wytlumaczyc. teraz jest juz dobrze, nie mysle (a raczej staram sie nie myslec o tym wszystkim). staram sie sobie to tlumaczyc ze co ma byc co bedzie a zamartwianiem sie sobie nie pomoge a tylko niepotrzebnie wpedzam sie w kiepski nastroj. bardzo przejelas sie choroba kolezanki i widzisz objawy jej choroby u siebie. glowa do gory. bedzie dobrze.

Gość troche bojaczka;/
dziekuje amelkowa mamo, ja miałam podobnie z ta kolezanka, nigdy nie panikowalam ze zdrowiem, a od kiedy dowiedzialam sie o chorobie kolezanki to cos we mnie tknelo i tez sie obawiam tej choroby