Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zxcvbnhywasdf

Pasta do zębów parodontax

Polecane posty

Gość Zxcvbnhywasdf

Używał ktoś tej pasty? Krwawią mi dziąsła i dentystka mi poleciła. Narazie raz użyłam, smak nie bardzo, ale da się znieść. Pomaga coś ta pasta?

Gość kinia brecz
Różni ludzi, różne doświadczenia. Na pewno pasta nie pomoże każdemu. Ja korzystałam z zupełnie innej, również specjalistycznej i pomogła mi wyleczyć krwawienie. Każdy organizm jest inny i nie ma uniwersalnej metody na rozwiązanie takich problemów.

Gość marta barcik
Mnie pomogła ajona. Nie miałam oczywiście paradontozy, zaczęło się od krwawienia dziąseł, ale właśnie w ten sposób udało mi się wyeliminować ryzyko pojawienia się tej choroby - w 100% skutecznie. U mnie zdała egzamin, a jak będzie u was? Sami testujcie ;-)

Gość angela makar
Juz po paru dniach stosowania wszystkie problemy z dziąsłami zniknęły Dla zębów i dziąseł nadwrażliwych ze skłonnościami do paradontozy - faktycznie ma dobre i skuteczne działanie - ból znika, dziąsła dobrze przylegają do zębów , przy codziennym stosowaniu ma działanie lecznicze Po mimo dziwnego posmaku,jest dobrą pastą,która bardzo dobrze czyści i odświeża jamę ustną na długo.Polecam dla każdego kto ma jakiekolwiek problemy z zębami.

Gość gość
poradziłam ją znajomemu,pomogła,jak nie mozesz jej używać,bo "odrzuca" smak,to mieszaj z inną-smacznijeszą,nic się nie stanie

Gość gość
to nie jest pasta dedykowana problemom z próchnicą a przede wszystkim problemom z przyzębiem ,czyli dziąsła,kieszonki dziąsłowe,krwawienie jak ktoś ma takie problemy,to musi się pilnować,chodzić co pół roku na scaling do higienistki stom,zeby oczyściła to co zalega,co oblepiło okolice szyjki zęba i ponizej-kamień nazębny,tam namnażają się bakterie- i tylko się pogłębiają problemy,samo czyszczenie pastą nic nie da,to złożony problem

Gość gość
szczoteczka tez b wazna!!!!!!! nie maltretowac dziasel!

Gość gość
Witam, Pasta dostała się w moje ręce przez kampanię :) Byłam zaszokowana jak ją pierwszy raz odkręciłam ,kolor cóż nie za ciekawy ale efekty się liczą a nie kolory . Do smaku się już przyzwyczaiłam do koloru też a efekty już są widoczne . Na krwawiące dziąsła najlepsza. Podsumowanie Plusy: - powstrzymuje krwawienie dziąseł - ogranicza powstawanie kamienia nazębnego - łagodzi stany zapalne - zawiera wyciągi z ziół - odświeża na długi czas - dostępność - cena MINUSY: - smak - nie każdemu odpowiada Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2

Gość paradontaxhit
Witam. Ja też biorę udział w kampanii reklamującej tą pastę. Znajomi też nie są zachwyceni smakiem i kolor ich trochę odrzuca. Ale liczą się efekty. Mi tam pomogło. I bardzo sobie chwalę. Jak ktoś chce mieć efekt może spokojnie użyć tej pasty.

Gość ilowiak
Ja zauważyłem,że dziąsła,które często mi krwawiły po użyciu parodontax + rekomendowana przez nich szczoteczka , praktycznie w ogóle mi ostatnio nie krwawią. Do smaku samej pasty trzeba się przyzwyczaić jednak po pewnym czasie przy okazjonalnym użyciu past typu colgate stwierdzam,że są one za słodkie:)