Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkorandki

Ile randek?

Polecane posty

Gość tylkorandki

Spotykam się z facetem, on 29 lat, ja 25. Za nami już bodajże 8 spotkań, a on jeszcze nawet nie spróbował mnie pocałować. Jedynie w policzek, na dzień dobry i do widzenia. Żadnej fizyczności. Chce się spotykać, odzywa się często. Z jednej strony myślę, że to po prostu porządny facet i cieszę się z tego bardzo, ale z drugiej... Ile to może trwać?

Gość tylkorandki
Chyba nie jestem na tyle odważna :)

Gość brt
to mi przypomina mnie i moją ex, nawet bylismy w podobnym wieku, co podałaś :p ale ona byla odwazniejsza ode mnie ;)

Gość koszysta
Za szybko źle, zbyt dużo czekania też źle :D I jak tu babie wygodzić:D Może jest nieśmiały? Może Ty go onieśmielasz? Może nigdy nie całował się? I ogarnia go panika na samą myśl... że się wyda,... że uciekniesz... jak nie da rady... A może nie chcesz, żeby fizyczność wyprzedziła sprawy psychiczne? Można gdybać :D

Gość tylkorandki
Chyba nie jest nieśmiały, przynajmniej w takiej normalnej rozmowie. Czas spędzamy raczej na luzie, nie ma żadnej drętwej atmosfery. Ale nie oznacza to oczywiście, że nie jest nieśmiały w bliższych relacjach, sama tak mam :)

Gość to super.
ze powinnas go pocałowac , przy pozegnaniu odnajdź jego usta i...;)