Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę mieć małpkę

Chcę mieć małpkę

Polecane posty

Gość Chcę mieć małpkę

Ktoś z Was ma? Gdzie można kupić takie zwierzątko, ile ono kosztuje? W ogóle nie mam nawet pomysłu na gatunek. Małpka ma być mała, żeby mieszkala sobie ze mną w pokoju. Jak hoduje się takie zwierzaczki? Pomoże ktos?:)

Gość zatrzask
wystarczy, że zapomnisz o goleniu jamy przez miesiąc i będzie dobrze

Gość Chcę mieć małpkę
Pytam poważnie:)

Fajny pomysl:) Sam bym przygarnąl takie zwierzątko.. Trzeba przejsc sie do zoologicznego i tam spytac a nie na forum :D

Gość Chcę mieć małpkę
Nie widzialam w żadnym małpki.

Gość agggaaaaaaa
idź do pierwszego z brzegu spożywczaka lub monopolowego. Małpek tam do wyboru sporo, wszystkie malutkie i niewymagające wiele troski. Koszt też niewysoki - kilka złociszy, nie więcej jak dychę

Gość Chcę mieć małpkę
Tak pewnie zrobię. Tylko wstępnie chciałabym cos wiedzieć, cokolwiek:)

Gość jugo
pomysł do bani. Małpka nigdy nie nauczy się czystości - załatwia się gdzie popadnie. Skacze po całym domu, czepia się firanek, zrzuca wszystko z półek... Po za tym najzwyczajniej w świecie męczy się w mieszkaniu...

Wystarczy na google poszperac: Kapucynka Pigmejka Marmozeta zwyczajna Tamaryna białoczuba Marmozeta Geoffroy Tutaj masz legalną hodowlę hodującą te gatunki małp które wymieniłam. Masz również wszystko opisane jak się opiekować, żywić itd... Oczywiście w razie pytań skontaktuj się z hodowcą: http://www.malpiswiat.pl/geoffroy.php

Gość jugo
aha - pisze niejako z doświadczenia bo moja kuzynka miała. oddali, kiedy tak ją podrapała, że trzeba było szyć :O

Gość małpa jest do dupyy
brudzi bardzo niszczy i meczy sie;O nie da sie jej do końca oswoić.

nastepna glupio-madra. moze slonia? a hooj ze to tylko pokoj i zwierze nie bedzie mialo gdzie sie wylatac. ale jest zachcianka - malpka to trzeba zachcianke spelnic. ludzie wezcie wy sie opanujcie. ty masz zachcianke to malpka ma sie meczyc? takie zwierze potrzebuje poskakac z galezi na galaz, wolnosci jakiejs. a nie zamknac w mieszkaniu i jeszcze zaloze sie ze bylyby wielkie krzyki (jesli nie wpier...dol) gdyby firanke porwala. zwierzaki tez maja uczucia. idz do psychiatry a nie zoologicznego

Malpki nie powinno się.mieć z kqprysu. To większą odpowiedzialność niż inne zwierzatka.

Gość napisz list do radia maryja
nic prostrzego , przyczaj się i złap na lasso , Macierewicza, albo Dorna.

Gość refvtgfrtgfdtgh
Będzie Ci demolować mieszkanie, do każdej szafy czy szuflady się dostanie, o jedzeniu w lodówce nie wspominając. To głupi, bardzo głupi pomysł. :O

Gość ale głupia jesteś
Każdy by chciał mieć nietypowe zwierzę w domu. Sama mam dwa legwany ale to co innego. One są w gigantycznym terrarium i nie są małpką!!! KRETYNKO TAK PO ZA TYM TO NA CHUJ CI TA MAŁPKA?????!!!! Faceta nie masz to małpe chcesz?!!! Jak małpka ma cię zapłodnić? LECZ SIĘ!!! Jak chcesz małpkę zeby ją gwałcić, to od razu sobie odpóść bo uszkodzisz zwierzakowi psychikę!!! JA NIE MOGĘ JACY DEBILE RODZĄ SIĘ NA TYM ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość Chcę mieć małpkę
OdpÓściłam sobie :)

Gość seniritkaaa
Ja kupiłam tukana przez allegro.

Gość gość
Glupota ludzka nie zna granic .Wypowiadja sie ludzie ktozy nie maja pojecia co znaczy miec malpke, ja swoja mam od 4miesiaca i jest lepsza od kazdego innego zwierzaka. Mam psa dwojke dzieci maly nie gryzie i nuczego nie niszczy ma duza klatke a jak jestem w domu wlazi na mnie bawi sie z dziecmi i z psem.Czstosci mozna nauczyc lecz duzo pracy przy tym.

Gość gość
Moja siostra cioteczna miała kiedyś kapucynke, ale strsznie jej zdemolowała dom i ja oddala.