Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

nerwica?

Polecane posty

Gość she24

W lipcu zaczęłam być ciagle przygnębiona,brak motywacji do robienia czegokolwiek był codziennością. Zgłosiłam się do lekarza rodzinnego i zrobilam badania krwi. Wyniki były dobre. Mój stan jednak się pogarszał i nadal jest co raz gorzej. Mam 20 lat, szukalam pracy co powodowało jeszcze większe przygnębienie, gdy ją znalazłam okazało się, że to obóz koncentracyjny, a nie praca, zostałam tam jednak jak najdluzej by zarobic na czesne. Wykończyłam się psychicznie-takie mam wrażenie. Do przygnębienia doszło zerowe poczucie własnej wartości,przemęczenie. Teraz siedzę w domu a każdy dzien jest dla mnie męką. Rodzina zamiast mnie wspierac cały czas dokucza mi kiedy w koncu znajde nowa prace( a u nas w malym miescie jest bardzo ciezko z praca) kazdy ma mnie gdzies, tylko ode mnie wymagaja a ja widze,ze sie wykanczam, co dzienne bóle głowy,mdłości...jak mam sobie pomoc?

Gość i takie pytanie zadaje
idz do lekarza ponownie, zrob dokladniejsze badania krwi. a byc moze to drozdzyca, nie leczylas sie ostatnio (przed lipcem) antybiotykami? nie masz jakichs problemow z trawieniem (nawet malych, a ktorych nie bylo wczesniej), z cera?

albo to moga byc hormony, czy okres ci sie nie rozregulowal? nie pocisz sie bardziej? wlosy ci nie wypadaja bardziej, albo czy nie masz hirsutyzmu?

Gość she24
tak, mam problemy z cerą od roku, nie pomyślałam,że to może mieć związek. Do tego strasznie wypadaja mi włosy

Gość she24
a jakie badania proponujesz? dokladniejsze krwi i cos jeszcze?

Gość n oiu
Akurat to, ze masz poczucie zerowej wartosci to nie objaw depresji czy nerwicy: to jedyny zdrowy przebłysk realizmu na jaki cię jeszcze stać.

mocz zbadaj

Gość n oiu
Zastanów się nad tym, co piszę i szczerze sama przed sobą powiedz: czy nie mam racji?

Gość n oiu
Nie poddawajcie jej kolejnych wykrętów do pasożytowania na rodzinie. jedyne, czego jej trzeba, to dobrego kopa w dupę, żeby księżniczka przestała się nad sobą uzalać i wzięła się do roboty.

Gość choooooopla
i takie pytanie zadaje zaczernij sobie nick

Gość i takie pytanie zadajee
n oiu pewnie jestes jakims zapryszczonym 13 latkiem który w doopie był i goowno widział, więc zamknij ryj 🖐️

chooppla juz ktos zaczernil ale sram na to

Gość Antylewak
n oiu każdego obrażasz smarku, no w necie każdy kozak!

Gość n oiu
A jeśłi nawet jestem 13-latkiem? I tak byłbym wtedy więcej wart niz udająca depresję szmaciana księżniczka-pasozyt.

Gość n oiu
Poddajecie jej nowe fajne pomysły na nowe fajne urojone choroby, za badania będzie musiałą zapłacić jej rodzina - gratulacje.

to tym bardziej nie masz sie czym chwalic, koński pierdzie 🖐️

Gość n oiu
Oczywiście, zawsze czyjeś urojone choroby są ciekawsze i warte pochwalenia się... No jak tam, pasozycie, dobrałaś juz objawy które jutro przedstawisz rodzinie?

won gówniarzu stąd. nigdy widac chory nie byłeś, pamiętaj te słowa i przypomnij sobie gdy będziesz potrzebował pomocy 🖐️

Gość zbadaj sobie
tarczycę i poziom prolaktyny - z tabletką. Ja miałam mnóstwo stresów i mi prolaktyna skoczyła gwałtownie: wypadały mi włosy, byłam strzępkiem nerwów, wszystko mnie drażniło i nie widziałam sensu w niczym.. Jak masz trochę kaski, to najpierw zrób badania, a później idź do lekarze endokrynologa

Gość she24
dziękuje za odpowiedzi. Juz jutro pójdę zapisać się do lekarza. I do tego co tam mnie obrazał-opłace je sobie sama :) studia i mieszkanie tez opłacam sama, na tyle jeszcze mnie stać.

Gość mAMMA MARTYNKII
ja mialam takie same stany jak auroka.Pomoglo mi. Spotkalam na swojej drodze wspanialego faceta i wszsytko minelo. To on jest lekarstwem na wszystko.