Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walawelo

jakie są zalecane szczepionki?

Polecane posty

Gość walawelo

córka ma 3 miesiące do tej pory była szczepiona w szpitalu standardowo i w 8 tygodniu 6w1+ pneumokoki. na co jeszcze zaszczepić i kiedy?

Gość Karpediem9
żadne! wszystkie są trucizną z rtęcią!

Gość RYDLEJ SCOT
nie no bez przesady znowu niby adjuwanty z zwiazków rteci zakazano , ale czy wystepują ??? za to dali nastepne gówno zwiazki aluminium tez niedobrze !!! przeczytajcie artykół

Gość walawelo
rydlej a czytać umiesz?! ja się nie pytam czy szczepić, bo decyzję już podjęłam, tylko NA CO szczepć więc idź na inne tematy...

Gość RYDLEJ SCOT
ja tylko dałem ci linka jednego z wielu , skoro decyzje podjełas szczep , ale nie jecz , ze bedziesz miala dziecko kalekie za jakis czas , no moze bedziesz miala to szczescie i objawi sie owo kalectwo tylko w ADHA ...

Gość Karpediem9
popieram w 100% ten artykuł!

Gość RYDLEJ SCOT
WIEC W TYM LINKU MASZ PODANE NA CO !! CZEKA TWE DZIECKO W SUMIE 24 SZCZEPIONKI A Z NIMI WPOMPOWANE ZOSTANIE W JEGO ORGANIZM MNUSTO TRUCIZNY - jak chcesz dać linki zagraniczne ? umiesz po Angielsku ?:) hej do siego roku ! nie bede tam gdzie mnie nie chcą ;ale wez do reki ulotke z szczepionki i pzreczytaj co jest w niej adjuwantem ... paaaaaa

Gość walawelo
juz czytałam o tej rtęci tylko że w szczepionkach 6w1 jej nie ma...

Gość RYDLEJ SCOT
no bo jest aluminium :)

Gość mozna szczepic na
przeciwko ospie po 1 r.żi na meginokoki. mozna szczepic na rotawirusy,ale 2 dawki trzeba podac do 24m.ż przy czym najlepiej aby 2 dawki zostały podane do 16tyg.życia. ja szczepie tez 6w1,plus rota.jak dziecko bedzie mialo ok.rok czasu to dostanie penumokoki,a pozniej szczepionke przeciwko ospie

Gość Kinia1458
wawelo współczuje twojemu dziecku że chcesz je tak skrzywdzić! pozdrawiam i obyś potem nie płakała!

Gość RYDLEJ SCOT
nie musisz wierzyc mnie , sama wejdz na internet poswiec temu około tygodnia , a dowiesz sie wzystkiego , nawet jesli ppołoewe wykluczysz , to ta druga i tak zabija .

Gość Kinia1458
walawelo kto Ci takich głupot nagadał że nie ma? rtęć jest w każdej szczepionce a te 6 w 1 są właśnie najgorsze!

Gość RYDLEJ SCOT
na koniec napisze tak dlaczego ludzi starej daty zyją dłuzej ? dlaczego mniej chorują ? dlaczego nie ma u nich czegos takiego jak adhd i innych pasci !:) dlaczego ja np jestem zdrowy jak kon , a zaszczepiny byłem tylko na 1/3 tego co było zalecane .... warto sie zastanowic i poczytac

Gość walawelo
przestańcie zaśmiecać mi topik!! jak nie to zgłoszę do moderacji żeby wywalili wszystko co nie jest odpowiedzią na zadane pytanie...

Gość buuhuhu
ja mieszkam w uk i tutaj nie ma szczepionki na pneumokoki ja nie miaalm tz moje dziecko

Gość Kinia1458
walawelo czyżbyś zaczynała rozumieć że chcesz dziecko skrzywdzić? dlaczego się tak denerwujesz i nie dopuszczasz wiadomości że szczepionki to śmierć? otwórz oczy babo!

Gość RYDLEJ SCOT
decyzje jednak musisz podjac sama swiadomie !! by nie było ze uległas wiadomoscia z tego forum i ludzi tu piszacych , podałem cio wierzchołek góry lodowej , reszte jak bedziesz chciała znajdziesz sama prawda jest porazajaca a tu ciekawostka na koniec , da do myslenia chcoc nie dotyczy tematu , ale warto zobaczyc http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU

Gość RYDLEJ SCOT
wiec na koniec , w linku masz wszystko co cie interesuje

Gość jak chcesz to
załatwie ci ze wywalą cały ten tówj topik - chcesz

Gość farmaucetykaaa
przemysł farmaceutyczny to ogromna machina zarabijaca mnustwo pieniedzy , kazdy ma z tego profity , pieniadze siegaja miliardów złotych - nie ma sie co dziwic , ze zalecane sa szczepienia , potem sa choroby , a potem znowu , sie leczy na owe choroby i kolo sie zamyka , pzremysł zaabia , myslicie ze dla nich sie ludzie liczą ? tak ale w kwesti ile na nas zarobią

Gość RYDLEJ SCOT
Dokładnie ! wielcy tego swiata , elita rzadzaca jest ustawiona na wyzysku , zaczyna sie od zdrowia , konczy na podatkach , pzreczytajcie ciekawe ksiazki amerykanskiego autora Robert KIYOSAKI na You tube tez znajdziecie co nieco

Gość RYDLEY SCOT =jak przeniesc
buahahahaha no i tyle w temacie, chłoptaś zaśmieca wszystko co się da, każdy topik swoimi mądrościami :) i masą linków was wesprze :)o on wygooglać nawet potrafi buhahahahahahha