Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzz000

łóżko,a łóżko

Polecane posty

N_I_E - hmm trochę polemizowałabym z Tobą. Rozumiem że dobry seks moze iekoniecznie isć w parze z miłością ale dobry seks z osobą którą sie kocha to nie to samo co "dobry seks"

Gość bzzzzz000
no w sensie jest nadal u tej kobiety a u faceta to nie wiem, bo nie maja kontaktu....... powiedzialam ze JAK DLA MNIE nie ma super seksu bez super uczucia, jezeli kogos nie kocham to w łózku nie bedzie rewelacji

nazywając kobiete BABA nie miałam na myśli że jak powiesz o jakiejś BABA to znaczy że uważasz że ejst głupia. Użyłam słowa BABA jako zamiennika KOBIETA

bzzzzz000-- Mówisz z pozycji kobiety.U nas jest całkowita odmienność.Oczywiście jak facet sie zakocha i pokocha to tak.Innej opcji nie ma.

Gość bzzzzz000
allasandro wlasnie to mialam namysli, dobry suchy, bezuczuciowy seks to nie to samo co tryskajacy miloscia i pozadaniem seks z ukochana osoba

allasandro-- Jesteś ślazaczką ,ze znasz odpowiednik kobiety?:)

Gość bzzzzz000
N_I_E- nie rozumiem, jak innej opcji nie ma dla mnie nie ma seksu bez uczuc, a dla u facetów uczucia czasami chyba nie są potrzebne

bzzzzz000-- U mena jest "objawem bezproblemowym"Ma taki sam seks z ukochana jak i przypadkowa znajomoście z młodszą partnerką anizeli jego obecna.

Gość bzzzzz000
N_I_E.......:( zwątpiłam w gatunek męski

N_I_E - zacytuje Ci zdanie mojego kolegi, 29 latka po jakichś tam zwiazkach, jeden z Kobietą którą kochał a może i kocha do dzisiaj: "...seks smakuje tylko z osobą którą sie kocha..." ten facet przywraca mi wiarę w Was !!

"Nie ma Kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyzni niedomyślni"-- ten cytat Twój bym odwrócił mianowicie: Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć, tylko przyjmować taka jaka jest:)

bzzzzz000-- tutaj podawałem najgorszy przykład lecz nie przejmuj się,nie wszyscy meni tacy sami są.:D

Gość ...gienia co swiat zmienia...
hej hej nie popadajmy w skrajnosci, sex z osoba ktorą dazy sie uczuciem jest całkiem inny niz z ta ,przypadkowa poznaną 5 min wczesniej... w tej kwesti i kobiety i mezczyzni chyba mysla podobnie... a jesli ktos twierdzi inaczej to znaczy ze jeszce nigdy sie nie zakochal:))

ten cytat nie jest moim cytatem, jest trochę przekolorowany ale bardzo go lubię bo czasem jesteście tak strasznie tępo niedomyślni (bądź Wam sie nie chce), aczkolwiek to co napisałeś jest również prawdą :)

...gienia co swiat zmienia...-- zgadzam sie w zupełności z Tobą.Lecz tutaj już wyższe uczucia sa.Powyżej podawałem skrajne przypadki,no przede wszystkim z lektury kafeterii :D

ale każdy tutaj (mam nadzieje) odpowiada zgodnie ze swoimi przekonaniamia nie kafeterian, więc jaki Ty jesteś?

allasandro-- poniekąd jest wina.............. wasza tego pokolenia.Od przedszkola tak nauczyłyście facetów.Gdy osiąga pełnoletność znajduje sie z reka w nocniku.Bo brakuje mu emocjonalnej dojrzałości.Był za rączke prowadzony.A skad tylu prawiczków na cafe sie wzieło? Przecież takie Darkery są inteligentnymi osobnikami.Jedna nie wychodzi im w życiu:(

allasandro-- jakim? Normalnym ,ktory poderwał żone i poślubił mając gromadke dzieci.I NIGDY nie zdradził,chociaż było mnostwo okazji.Żona nigdy nie dawała mi powodów do zazdrośći.TYch ostrych.Takie delikatne aby sprawdzać czy jeszcze kocham to nie powiem były. :D

Gość bzzzzz000
a słuchajcie, czy facet moze uprawiac seks z kobietą, którą nie kocha, bo kocha inna??

skoro kobiety sa takie uczuciowe i cytujśc Ciebie " tak Was nauczyłysmy" to winniscie być podobni do nas. Popraw mnie jeśli ide złym tropem bo nie do konca rozumiem do zcego nawiązywałes

bzzzzz000-- nie sprawdzałem lecz tak natura wyposażyła nas,że owszem bez skrupółów może to uczynić:D

bzzzz no pewnie, musi znaleźć gdzieś ujscie :P a skoro nie może robić tego z osobą którą kocha to musi niestety zadowolić się "inną"

Gość ...gienia co swiat zmienia...
jasne ze moze, kobieta tez moze isc do łożka z kims kogo nie darzy uczuciem, ale to juz nie to samo, to poprostu zaspokojenie swoich potrzeb, mechaniczne czynnosci i fantazja o kims innym...

Gość bzzzzz000
tak sie pytam, bo np. ja nigdy nie moglabym uprawiac seksu z facetem kochając innego meskie zachowanie wydaje sie takie....zwierzece....bez obrazy:)