Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzz000

łóżko,a łóżko

Polecane posty

Gość bzzzzz000
nie ja-moja siostra, to czy ona ma cos robic pisac czy nie

Ale relatywnie obydwoje cierpią z miłości. Ja znam i takie kobiety i takich facetów - co psuje mi trochę ich obraz ale [facet też człowiek]-- uśmiałem się serdecznie z tej satyrycznej ironii":D:D:D

Gość bzzzzz000
dzieki:) milo bylo normalnie pogadac

22:02 [zgłoś do usunięcia] falowod-- przeanalizuj wypowiedz tę, bardzo mądra,roztropna i dojrzała wypowiedz.

ja Ci powiem co ja bym zrobiła. Przeprosiła go ( z tego co piszesz już to zrobiła) i dała do zrozumienia że chce jeszcze jednej szansy. Potem żyłabym własnym życiem, nie nie pokoiłabym go wiecej.

powiem Wam że jestem z Was dumna, pierwszy raz na Cafe udalo mi sie współtworzyć tak wspaniałą polemike (no może drugi :P)

Gość falowod
allasandro nie sadze ze to roztropne aby" dac do zrozumienia aby ci dal druga szanse". O milosc sie nie zebra!Jesli bedzie czul cos do niej to przeprosiny same go pchna do niej bez zbednych slow.AMBICJA zostanie zaspokojona i wyjdzie z twarza a wroci do niej sam z wlasnej woli i to bedzie gest ktory da wiele zarowno jej jak i jemu bo okresli charakter ich uczuc tzn ze nie moga bez siebie zyc i musza sie nszanowac a nie bawic jak dziecim w sprzeczki.On zrozumie ze nie ma sensu szukac u innej czegos co ma na wyciagniecie reki.

Gość Bartosz299
witamy wszystkich.Postanowiliśmy z mężem wkroczyć w sfere sexu grupowego i właśnie tak o to chcielibyśmy wam zaprezentować i namówić na wymiane takich zdjęć jak zobaczycie u nas w galerii Proszę o to link !! liczymy na waszą aktywność na meilu : parka2324@o2.pl http://daa.pl/galeriazdjec21grudzien2011

Gość rozpuszczka
Ludzie pomóżcie niekumatej. Jeżeli w przepisie pisze, że preparat do pryskania roślin mam rozcieńczyć w stosunku 1:3 to znaczy że: mam dać 1 litr preparatu i 2 litry wody czy 1 litr preparatu i 3 litry wody? Kto się zna na chemii? Pomocy :(

dać do zrozumienia że oczekuje drugiej szansy" - żle napisałam, chodziło mi i to żeby on wiedział ( bo przecież zawsze powtarzacie że jesteście tylko facetami i do Was trzeba głośno i drukowanymi literami) że dla niej to nie jest definitywny koniec. Ja sama uważam że przeprosiny powinny wystarczyć i chciałabym żeby tak było ale miałam juz nie jednego faceta i to co dla mnie było oczywiste dla niego już nie. Podzielam twoje zdanie że i miłosc się nie żebra - bo ja na mijscu tej panny jakby facet do mnie wrócił to miałabym gdzieś w głowie że wócił z litosci bo żebrałam. Przede wszytskim ja nie wiem po ile oni mają lat - dorośli podchodza do tegpo tak jak Ty -ale sama pamiętam jak to było za gówniarza - iel było niedomówień. Potem okazywało się ze jakby sie wszytsko od razu powiedziało to był by spokój :)

Gość rozpuszczka
👄 thx

allasandro-- jesteś nad wyraz miła tej pomarańczce:DPrzecież lata po całej cafe i głupoty się pyta:D

a mnie tam interesuje kto gdzie lata :P, ja nie latam po całym cafe to nie wiem. uznałam że to jakaś zbłakana dusza i widzisz, grzecznie zapytała, grzecznie odpowiedziałam :)

Gość rozpuszczka
robię ankietę i widzę że ludzie mylą chemię z matematyką. A Ty desztnik nie wtrącaj nosa w nie swoje sprawy, bo grzeczni jesteśmy :o

Bardzo miło że podajesz imie lecz co innego miałem na myśli.

Gość rozpuszczka
to było do NIE

rozpuszczka-- u Zeta chciałem Ci dosolić z tą matematyką lecz powstrzymałem się:D Już nie desztnik:DTylko spokojny :D Fajnie mnie rozpoznałaś:D

Gość falowod
allasandro Rozumiemy sie w generalnej linii ,ale ja uwazam ze jak facet powinien stanac przed dylematem: czy ona przeprasza abym do niej wrocil czy tez ze zamyka zwiazek definitywnie. Jak sobie troche glowe zaprzatnie pytaniami zacznie oceniac i porownywac majac na widoku ze niby drzwi nie zostaly zamkniete a moze nie ? Niepewnosc dobrze mu zrobi .Jesli ja rzeczywiscie choc lubil to widok jej szukajacej faceta wznieci w nim niepokoj ze to juz koniec wiec moze warto powalczyc.? sprytne kobiety potrafia facetem manipulowac znajac jego slabe strony Z tego co tu zostalo ujawnione wynika ze facio jest "zaliczaczem lub szukaczem" jak kto woli. i szans na jego skruszony powrot raczej nie ma

Przecież to takie prozaiczne:P Sądziłem,ze kogoś takich znasz co mają ku sobie.:)

Gość rozpuszczka
NIE- chemicy inaczej odpowiedzieli na to pytanie.

rozpuszczka--podajać matematyczne rozwiazanie czy jeszcze inaczej?

falowod ---- ja bym go nie zaliczyła do "zaliczacza". Moim zdaniem był normalnym gostkiem który kocha tę kobitę tylko ona wariuje i robi mu wode z mózgu i on postanowił sie odciąć, bo chce mieć ku.. święty spokój :) powiem Ci że przez chwile było mi go zal:D Kurcze gdzie sa tacy faceci o których piszesz, ja znam takich co do nich trzeba powoli i po "polsku". Do tego co piszesz pasuje mi jedno zdanie które kiedyś wyczytałam: "pokaż że kochasz a jesteś stracona"

Gość falowod
rozpuszczak zaloz nowy topik a nie wp..j sie w nie swoj temat:) jestes jak jak chlop w gumiakach wchodzacy do salonu