Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzz000

łóżko,a łóżko

Polecane posty

falowod--spoko przeciez nie rozbija Ci rozmowy,więc się nie piekl.

N_I_E --- sadziłeś że składowymi mojego nicka sa imona: Moje i mojego faceta? :D dalej zgaduje :P

A poszłabyś na takie ryzyko?? Nie sądze z kobiecej przezorności i ostrożności :)

Gość falowod
w zasadzie masz racje.Problem twoj polega na tym ze stosujesz swoja kobieca logike do facetaktory ma ja diametralnie inna. Facet jest prosty jak cep.Musoibyc naj.. w kazdym calu i nie moze go kobieta porzucic.To jest ambicja meska .Ona steruje facetem i jego popedami. Na to nalezy nalozyc nadbudowe ,jak mawial Marks :) w postaci wychowania i kultury. ale tym skomplikujesz obraz budowy faceta . I DO TYCH TRZEBA "PO POLSKU" I POWOLI :) bo oni sa juz bardziej skomplikowani :) Co do bohatera opowiastki to ja zrozumialem ze ta druga dziewczyna go zadrecza wypominaniami a ta pierwsza nie wie co ma robic i stad topik na forum

a takie niedyskretne pytanie mam do Ciebie.Czy ta waga 54 kg jest adekwatna do Twojego wzrostu??Nie jesteś hmmmmmmmmm sztachetą?:D

N_I_E ----- nie, może nie dlatego ze byłoby to ryzykowne ale na pewno dlatego ze nie mam 17 lat zeby "wkludzać" informacje o tym ze mam się z kimś ku sobie. A po drugie wypowiadając sie chce się wypowiadać sama za siebie

Gość falowod
N I E To dobra waga ! dla kobitki,nie czepiaj sie !

falowod-- nie czepiam tylko pytam :D Przecież może na 1000 sposobów odpowiedzieć i każdy musi mnie zadowolić:D

używasz slangu a nie wiadomo czy wspólny "adwersarz" rozumie :P

falow coś tam --------- jest sobie pewien męzczyzna w moim zyciu którego 2 razy juz porzucałam i uwierz mi ze nie miał problemu z ambicjami. To akurat żle o nim świadczy o mnie tym bardziej ale nie w tym rzecz. Chodzi mi o to że jesli miłosć wisi w powietrzu to wydaje mi się że ambicja w tym momencie to wytwór wyobraźni N_I_E - nie wydaje mi sie żebym była sztachetą, przynajmniej tak sie nie czuję. mam troszkę tłuszczyku tu i ówdzie :D Czuję sie dobrze ze swoim ciałem :)

allasandro-- a jak długo jesteś w tym na raty w związku?Jaką przyszłość widzisz z nim??:)

Czyli zbyt osobisty.Z perspektywy czasu czy widzisz wasze błędy??

Gość rozpuszczka
Większość ludzi na to pytanie odpowiedziała tak: 1:3 oznacza proporcje, w której na jedną jednostkę czegoś przypadają 3 jednostki tego drugiego.1:3 oznacza to samo co 1+3. Chemik zrobi tak: Rozcieńczenie 1:3 oznacza, że dajemy 1 część składnika na 3 części gotowego roztworu (czyli de facto bierzemy 1 część składnika i dodajemy do 2 części rozpuszczalnika, czyli 1 + 2), albo inaczej: wlewamy 1 część składnika i uzupełniamy do objętości równej 3 częściom roztworu. Wszystko jasne: To pierwsze oznacza rozcieńczenie, nie stężenie. Tu sobaka zaryta. :classic_cool:

Gość falowod
allasandro Jestem "falowod" taki kawal rury do koncentracji fal radiowych:) Podzielam twoje zdanie ale do tanca trzeba dwojga i jesli glupia sprzeczka wywoluje odruchy zerwania to zle to wrozy zwiazkowi i sadze ze w gre wchodza nie tylko ambicje jednej strony ale dwoch i mowic o milosci jest nieporozumieniem.Walka miedzy partnerami jest zaprzeczeniem uczucia . WALKA OZNACZA ze mamy do czynienia z dwoma egoizmami. TRUDNO MI OCENIC TWOJE DOSWIADCZENIE ,OPIERAM SIE NA WLASNYM.MOZE TO WYNIK ZE JESTEM SAMCEM ALFA ZE MA M TAKIE A NIE INNE zyciowe perypetie. Inni chodza na kompromisy ,ja zas wole sam przecierac wlasne szlaki.Dzieki temu mam poczucie wlasnej wartosci i nie daje sie przeciwnosciom losu :) Niemneij zastanawiam sie czasem czy warto tak isc jak burza prze zycie i nie zakotwiczyc >Jednak natura nie pozwala mi na to choc nieobce mi takie refleksje. Niech to bedzie komentarz do twojego faceta.

Gość rozpuszczka
NIE- znamy się tylko wirtualnie :P

Jeżeli chodzi o autorke i jej problem to mam wrazenie że albo nie czytałeś wszytskiego albo ja to opatrznie zrozumiałam. Bo ja tam widze jakieś uczucie, jednak mimo przeciwności wracali do siebie, wiec coś wisi w powietrzu Co do mnie to uważam że trzeba w koncu sie gdzieś zakotwiczyć i pragnełabym tego ale ja zepsułam coś na poczatku mojego zwiazku - mój facet jest tutaj niewinny - jego problemem jest to że kocha mnie i dla mnie zrobiłby wszystko a ja spieprzyłam sprawę i nie wiem teraz czego chce, motam się bo jest dla mnie bardzo ważny i oddałabym za niego życie ale nie czuje żeby był moim męczyzną tylko czuje że jest mi bliższy jako przyjaciel - jednak jestem z nim ponad 5 lat. Odejscie jest trudne a na dodatek widziałam juz jego lzy, jak grochy - nie chcę widzieć ich ponownie ale nie chce do konca zycia sie zastanawiać czy dobrze zakotwiczyłam.

rozpuszczka-- nie rozumię dlaczego I błaga na redakcji o przywrócenie jej na czarno jak może doskonale poradzić sobie z tym problemem jak P ?:D

rozpuszczka-- czyżby były te pytania takie zniechecajace??:(

Gość falowod
allasandro Nie ma sprawy ! Widac jestes samica alfa ! taka 1000% baby :) skoro masz ytakie problemy. W kazdej z was jest taki psychiczny generator fiszek.Jak na poczatku zaklasyfikuja faceta na "przyjaciela" to w zyciu nie zobacza w nim kochanka. Moze jest za delikatny ? a ty potzrebujesz po prostu zwierzaka ? trza ci po prostu zrobic solidny rachunek sumienia, bilans korzysci i strat.|Bez tego czlowiek sie wciaz miota ,a tak sprawy sa proste ,choc bolesne czasem jak cholera! MOJA REFLEKSJA JEST TAKA ZE MIESZANIE SEKSU I PRZYJAZNI NIE WYCHODZI NA DOBRE ANI SEKSOWI ANI PRZYJAZNI chyba !ze przyjazn zrodzila sie z dobrego seksu :) Ide spac wiec dobranoc i wszystkiego najlepszego !