Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalieeee

Co się ze mną dzieje???!

Polecane posty

Gość natalieeee

Hej, Ostatnią miesiączkę dostałam 1 grudnia. 11 kochałam się z chłopakiem, byliśmy zabezpieczeni- prezerwatywa. Od 3-4 dni z piersi wycieka mi płyn o konsystencji wody, a jak mocniej nacisnę to .. mleko. Ogólnie czuję, że moje piersi są dziwnie wrażliwe. Od wczoraj mam dziwne bóle brzucha i cały dzień mdłości oraz zgagę, nie mam wg apetytu. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam zgagę, chyba z 5 lat temu, a w świeta też jadłam zupełnie normalnie. Nie chce mi się wierzyć żebym mogła być w ciąży biorąc pod uwagę, że ogólnie mam bardzo długie, nieregularne cykle, ok 35 dni, więc ten 11 to byłby dzień niepłodny, nawet jakby się coś z gumą stało, a wyglądała zupełnie normalnie. Może więc przyczyna leży gdzieś indziej? Ostatni cykl trwał 45 dni, a najkrótszy mój cykl w życiu miał 28, standardowo, tak jak pisałam jest to ok 35 dni. Cza ma ktoś pomysł co może być przyczyną?

Gość moye t
jeśli coś wycieka z piersi to trzeba to koniecznie sprawdzić bo to nie jest normalne. Sprawdź poziom hormonów.

mleko?? znaczy siara? jesli tak to moim zdaniem mozesz sie szykowac na dzidzie.. czasem bywa tak ze siara pojawia sie w poczatkowym okresie ciazy.. no chyba ze to cos innego..

Gość natalieeee
Nie, to nie siara chyba. To jest konsystencji i wyglądu mleka. Siara o ile dobrze rozumiem to jest żółte i gęste? Poszłam na Beta hcg aż i czekam na wynik

Gość belissima1098
Poziom prolaktyny moze byc za wysoki. Sprawdz to, badanie na PRL w laboratorium ok. 20 zl, a powiklania w razie zaniedban nieciekawe.

Gość Po pierwsze mała nie
na początku nigdy ale to nigdy nie leci mleko!!!!!!!!Jest siara mleko pojawia się po porodzie!!!!!Skoro ci coś leci to z pewnością nie od ciąży!!!Nawet siara nie pojawia się 2 tyg po owulacji

Gość Po pierwsze mała nie
aha to może być prolakytna

Gość kichanka
nie martw się, to będzie PMS zwykły... czasaem takie objawy są też