Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaaaaaaaaa

co sadzicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość klaudiaaaaaaaaaa

moja znajoma ma 22 lata, jak miała 18 lat, pod koniec drugiej klasy liceum rzuciła szkołę i wyprowadziła się do swojego chłopaka. Od tej pory ona w ogóle nie uczy się ani nie pracuje, jest na utrzymaniu swojego chłopaka. ona dosłownie nie robi nic, tylko całymi dniami siedzi na internecie, ogląda tv albo czyta książki, ewentualnie chodzi na jakieś koncerty z swoim chłopakiem, no i bez przerwy pali papierosy, odpala jednego po drugim. Tak wygląda jej życie, ona mówi że jest wolna i zajebiscie się jej żyje i nie chce tego zmieniac. nie dba tez o swój wygląd, chodzi w glanach, nie ma zadnego makijazu, ma rozczochrane tluste długie włosy. Co sądzicie o takim czymś? Ja osobiście jej nie rozumiem, czułabym się jak pasożyt zyjąc jak ona :/

Gość Phi a co Ciebie to
interesuje, bo nie kumam?:o ja nie wiem po co w ogóle ktoś takie tematy zakłada... A ja jej zazdroszczę, że nie ma zmartwień i na wszystko wyjebane.

Gość klaudiaaaaaaaaaa
no interesuje czy potępiacie takie coś czy nie.

Gość Phi a co Ciebie to
nie. Jej życie, jej sprawa. Czy za 10 lat będzie na dnie, czy nie, co to kogo? Nikogo nie zabiła, nie zgwałciła, nie jest prezydentem ani premierem Polski... Co tu potępiać???🖐️

Gość klaudiaaaaaaaaaa
mnie to interesuje. taka juz jestem, jedni lubią ogladac chińskie bajki, inni interesują się życiem innych ludzi. Tak trudno to zrozumię? :P

Gość Phi a co Ciebie to
Nie, nie trudno zrozumieć, że niektórzy lubią wtykać nos w nie swoje sprawy. A na pytanie Ci nie odpowiedziałam?🖐️

Gość Jezdze 8 lat
ja nie znosze jak ktos sie wtraca w zycie innych - skoro mnie to zupelnie nie dotyczy bo np nie daje na to swoich pieniedzy nie ma tam osoby na ktorej mi zalezy itd i nikt nikogo nie morduje altretuje itd to ch** wam do tego

Gość Phi a co Ciebie to
Jezdze 8 lat otóż to:D

Gość klaudiaaaaaaaaaa
daremni jestescie ludzie, ja myslałam że bedziecie tu elaboraty walić co o tym sadzicie a wy "nie wtrącaj nosa w nie swoje sprawy" :D

Gość klaudiaaaaaaaaaa
no, może ktos sie wypowie :)

Gość polak potrafi
no przecież wypowiadają się. chcesz usłyszeć coś konkretnego ?

Gość a yaaa
zazdrośnica. krytykujesz a jeszcze jej pozazdrościsz,bo ona będzie PANIĄ a ty będziesz zapierdalać w Biedronce za 600 zł po studiach wyższych

Gość ptasiek nastroszony
bo polaczkowy ciemnogród zabiedzony posiadający jeno treść żoładkową w swym życiu interesuje się życiem innych. w cywilizowanym świecie nikt nie pyta nikogo z kim spi , w co wierzy i z czego żyje a polactwo zadłużone zabiedzone brudne wciąż żyje życiem innych w realu bądż w serialu