Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziebła kłoda

Jestem załamana. Chodzi o seks!

Polecane posty

Gość oziebła kłoda

Hej :) Mam prawie 19 lat.Fizycznie jestem dojrzała , atrakcyjna ponoć, niczego mi nie brakuje. Kompleksów też chyba nie mam a jednak jeśli chodzi o ta sfere to jestem jak małe dziecko. Mam fajnego chlopaka ale jak to chlopak w jego wieku(21) nie bedzie przeciez czekac i czekac. Sama chcialabym sprobowac ale nie potrafie sie przełamać... Nie potrafie nawet o seksie gadać,a co dopiero jakbym miała w jego obecnosci np sie masturbowac czy cos... Nie pochodze z rodziny co uwaza ze seks po slubie wiec nie wiem skad to. Moglabym byc dobra w tym bo figure mam ok,piersi tez, kompleksow z powodu waginy nie mam . ogolnie tez wygladam dobrze . nic mi nie siadło na psychike na tyle zebym teraz tego unikała,a jednak. Skoro do tej pory nic nie pomoglo to ja juz nie wiem co robic. Cudem jest w ogole to ze chlopaka mam. Jest moim pierwszym. Moze mi cos napiszecie , jakos zmobilizujecie. Prosze o pomoc, bede wdzieczna.

Gość bentley
dziewczyno 19 lat i dziewica chce cię poznać :) szacunek a co do problemu to zgaś światło wypij lampkę wina i samo pójdzie, a jak nie to zmień faceta bo chyba cie nie kręci

Gość oziebła kłoda
Heh,dzięki ;) kreci, ale nie potrafie tego okazać. Boje sie ze tak bedzie z kazdym ( gdybym z nim sie rozstała)i za kilka lat obudze sie z reka w nocniku.

Gość bardzo znudzony mąż
Moim zdaniem panicznie boisz się zajść w ciążę i ten lęk, może nawet nie uświadomiony blokuje cię. Moim zdaniem nie ma co się przymuszać. Pierwszy chłopak nie muci być tym, z którym stracisz cnotę. Będzie chciał cię doprowadzić do czasu, gdy zechcesz seksu to dobrze, nie będzie chciał, tym lepiej, będzie następny. A tak wogóle, to różni ludzie dojrzewają w różnym tempie i to że masz 19 nie znaczy, że jesteś gotowa na sex. Ja ci radzęnie śpiesz się. Jeszcze ci się to znudzi.

Gość oziebła kłoda
bardzo znudzony mąż - Dzięki za odpowiedź. :) Wiesz prawie zgadzam sie z Twoim postem poza jednym-nie wiem czy nie doczytałeś czy ja źle napisałam. Nawet w jego obecności nie wyobrażam sobie masturbacji czy po prostu dotykania siebie czy jego pod katem erotycznym ;) Problem tez w tym,ze wstydze sie strasznie nawet jakos z nim erotycznie poflirtowac, nakrecic go slownie ;) Nie wiem czy wiecie o czym mowie.

Gość bardzo znudzony mąż
Wiemy. Na prawdę nie masz się z czym spieszyć. Nie jesteś jeszcze gotowa. Zobaczysz potem, jak wybuchniesz, to jeszcze będziesz prosić o radę jak się opanować.

Czy to naprawdę takie trudne mieć 19 lat i być dziewicą? jestem naiwna czy co? Ja sama traciłam dziewictwo w tym wieku.

jeśli tego nie czujesz widać jeszcze nie nadszedł twój czas :) nigdzie nie jest powiedziane, że jak masz już 19 lat to musisz być niesamowicie temperamentna i uprawiać seks 5 razy dziennie....ja rozumiem, że teraz jest ogromna presja społeczeństwa/środowiska aby jak najwcześniej zaczynać życie seksualne...ale mówię ci poczekaj....ja zrobiłam ten błąd i rozstałam się ze swoim wiankiem w wieku lat 17....czego teraz bardzo żałuję bo dopiero teraz wiem, że nie byłam na to gotowa...będąc teraz po 30 mam trochę zachwianą seksualność bo wiem że nie została ona odpowiednio ukształtowana, dobry partner to podstawa w budowaniu naszej seskualności, zresztą powiedz sama co można wiedzieć o tym w wieku lat 17-20 ? musisz najpierw przeżyć to i owo aby się ukształtować i wiedziec czego chcesz :)

no tak bez kropek-- bardzo dojrzale sie tutaj wypowiadasz:classic_cool: Dlaczego na innych tematach NIE??:(

Gość antek_partyzant
nie myśl za wiele o tym - samo przyjdzie zacznieice się całować czule, potem namiętnie, ręcę zaczną błądzić, poczujecie pożądanie i dalej się potoczy