Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja981123

UWIERZYŁAM W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA . PRZECZYTAJCIE.

Polecane posty

Gość maja981123

A na co ja liczyłam, poznałam go na sympati..koles 34 lat ,po spotkaniu byłam nim zasasfynowana.on równiez ubiega o względy cały czas . mówił ze to inne uczucie od innych. nawet mówił cos o zakochaniu.kazał mi skasowac portal na sympati bo pisze do mnie wielu chłopców.jest zazdrosny usunełam..załozylam fikcyjne konto wkleiłam foto panny podobnej do mnie i pusciłam oczko..po czym wiadomosc typu. dziekuje za oczko,,chciałbym cie poznac.i co kurwa wielka miłosc?? to co on tam robi>?zastanawiam sie jaka mu dac nauczke na dowidzenia.macie pomysły. jebany frajer..twardo stapam po ziemi ale jemu udało sie mnie oszukac.

Gość polak potrafi
połam mu ręce i spal samochód. to go nauczy rozumu

Gość maja981123
bez przesady,,chce tylko aby mnie zapamietał...umówie sie z nim ze 100km od niego i go wystawie. a teraz dzwoni...jezu jak typ.

Gość palissander
nie ma miłości od pierwszego wejrzenia... jest tylko FASCYNACJA od pierwszego wejrzenia :D A co z tym zrobicie - zalezy juz tylko od was :)

Gość minus 69 w pościeli
twardo stapam po ziemi ale jemu udało sie mnie oszukac. przecież wam wystarczą czułe słówka i wpadacie jak śliwki w kompocik :P

Gość maja981123
nigdy pod zadne słówka nie uległam zadnemu frajerowi,

Gość polak potrafi
z pewnością cię zapamięta ;)

Gość maja981123
jednak faceci to jebane swinie....ale ciągne to nadal.bedzie smiesznie.

Gość zrób to samo
Rozkochaj gnoja w sobie ( z tego fikcyjnego konta),pobaw się i potem prawdą między oczy! Nawet erotyczne tekściki sie przydadzą:-))))

Gość 778778
a co myslalas ze to ten jedyny,,kazdy facet taki sam,,,i wyrywa szmaty na sympati.

Gość ty nie stapasz
:P ty nie stapasz twardo po ziemi tylko jestes wyrafinowana, ot co

Gość maja23555
to dobry pomysł...

Gość njun ninj
Coś sciemniasz, ty mialas kasować konto a on nie?

Gość maja23555
ja miałam skasowac i to zrobiłam, niech wie ze jest tam daleko odemnie a ja z fikcyjnego widze wszystko nawet kiedy jest dostepny..tego sie nie spodziewa.. nie prosze go o to,,,bo nie bede miała go pod kontrolą.

Gość maja23555
zaraz nie wytrzymam,,,,fajn euczucie dostawac wiadomosci nie do mnie i patrzec na jego ryj,,, własnie napisał na tel ze teskni,,

Gość zrób to samo
Pewnie,ze dobry pomysł-ZRÓB TO SAMO-i baw się dobrze.Szczerze Ci tego życzę.Ja bym tak zrobiła!

Gość njun ninj
Pojechało was wszystkich z t ym kontrolowaniem.

Gość 585885855
a mówią ze to kobiety sa wyrahowane...

Gość 585885855
frajer pewnie ma beke z ciebie do kumpli ze owinał cie w garsc i nawet konto usunełas dla niego,, ja bym nie darowała gnojowi

Nie rozumiem za bardzo. Razem nie jesteście, więc on moze sobie pisać i poznawać kogo mu się podoba. Kilka spotkań to za mało, zeby mówić o miłości. A to, ze Ty usunęłaś konto a on nie to jest dziwne. Jak się umawialiście? Moze specjalnie kazał/poprosił Cię o usunięcie konta, zebyś nie widziała, ze jest on line. No i chyba wie, ze ma Cię w garści skoro dla niego czym prędzej skasowałaś konto :O Więcej asertywności na przyszłosć.

Gość 585885855
oj nie jest taka głupia jak załozyła fikcyjne i sprawdziła gagatka,,ja bym tego nie zrobiła.

Ja na Twoim miejscu bym olała go od razu. Nie będzie Ci szkoda się z nim spotykać wiedząc, ze to taki gnojek? Nawet grajac można się zaangażować jeszcze bardziej. Poprostu go olej ewent. skłam, ze kogoś poznałaś.

Gość Wyciągać
Proponuje na następne spotkanie wyposażyć się w wiertarkę i cienkie wiertełko. Spić go po czym przywiązać do krzesła i poprzewiercać mu kolanka kostki łokcie w wywiercone otwory wbić kołki do montażu i wkrecić śruby. Będziesz zachwycona zemstą.

Gość maja,565...
nazwał mnie zoną,,im wiecej pisze tym bardziej go nie nawidzę....oczywiscie w tym samym czasie flirtuje z tamta podstawioną..czyli ze mną.

Gość nikitkaaaa
Przeżyłam cos podobnego.....daj sobie spokój... wykorzysta Cie rozkocha da nadzieje i oleje....( jest on może rozwiedziony? co wiesz o jego poprzednich związkach? )

Gość Wyciągać
Toż Ci mówię szykuj wiertełko! Będziesz miała super zabawę a jednocześnie dasz ujście swej nienawiści

Gość maja,565...
z tego co mówił miał kilka związków...ale to nie było to.

Gość nikitkaaaa
a jest rozwiedziony??

Gość Wyciągać
Ja tak zrobiłem jednej co mnie oszukała w podobny sposób i mówię Ci super zabawa