Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendy

Dam rade?

Polecane posty

Zarabiam poki co 1200 zł"na ręke". Będe w stanie wynajać jakieś miejsce w pokoju i utrzymac się samodzielnie,jak myslicie? Jak Wy sobie radzicie?? Jeśli chodzi o lokaliazacje to mam na mysli Kraków :)

Gość mam zloty srodek na to!!!!
dasz rade ale szalu nie bedzie. lepiej wyjedz za granice w urlopie... -chociaz na sezon....zarobisz troche na czarna godzine....

Pokój 400-500 zł, jedzenie na miesiąc do 100zł. Mysle, że moze Ci się udać.

Gość mam zloty srodek na to!!!!
przestan-pokoj 400-500 zl? chyba na glowe upadlas...:O

Gość ptasiek nastroszony
jak bedziesz oszczędna i gospodarna np. bedziesz światło w lodówce wylaczać to jeszcze zaoszczędzisz na jakiś kredyt by przynależec do elity zadowolonych Europejczyków. np. na lokówkę czy depilator z ukf em

Gość a która jest z powiatu
pokój z kimś 300-500zl, jedzenie 400 i juz nic wiecej :(

sama bez szans ja liczylam pokoj max 400 jedzonko ok 300 chemia jakies 50-60 zl kosmetyki pojecia nie mam jakich uzywasz ale przyjmijmy mleczko tonik zel do buzi zel pod prysznic krem tusz podklad cien puder ok 100 np w supher farm sa promocje na podklad maybelline ok 12 zl kosztuje mleczko tonik np ziaja tanie a niezle zel z biedronki polecam ten zielony super pachnie no liczmy 120 zl na jakies 2 miechy

no i zapomnialam komorka licze Ci 30 do 50 zl na miesiac jedzonko uwaznie kupuj z jedneko kurczaka masz spoko 2-4 obiadow a koszt ok 11 zl

Bardzo chciałabym spróbować samodzielnośc od nowego roku,ale troche się boję :O

sluchaj wiadome ze sie boisz ale kiedys z gniazdka rodzinnego trzeba wyfrunac Krk to cudne miasto dasz rade powidzonka 3mam kciuki

z buzi wydajesz sie sympatyczna poza tym jestes sliczna dziewczyna ogladalas scarface?? swiat nalezy do Ciebie :)

obejrzyj to juz klsyka fajna obsada Michelle Pfeifer Al Pacino Robert Loggia ( uwielbiam Go ) a za prawde sie nie dziekuje :)