Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia119

dlaczego ładne dziewczyny są lepiej traktowane

Polecane posty

Gość małgosia119

nie mam powodzenia u chlopaków . nosze okulary , nie maluje sie , nie mam tipsow i nie chodze na solarium , na balety tez nie bo nie lubie. gdy jestem w gronie koleżanek chłopacy zwracają uwage tylko na nie bo sa LADNE , a mnie traktuja jak wyrzutka , jak powietrze gdy juz musza cos do mnie powiedziec mowia ''ona'' . staram sie zagadywac byc mila ale oni tylko robia dziwne miny i traktuja mnie jak jakos tredowata, dlaczego dziewczyny ladne maja takie branie? charakter juz sie nie liczy? mam takiego pecha ze nigdy chyba nie znajde zadnego dla siebie . bo albo na spotkaniu nie mam o czym gadac albo po spotkaniu dostaje esa typu : ''dziwna jestes , skasuj moj nr . nara!'' :(

Gość Dubcyng1979
odpowiedz jest zawarta w pytaniu:)

Gość l;ml;m,l;544
liczy sie wyglad i charakter obawiam sie ze wyglad bardziej w tych czasach przepracuj to :)

Gość małgosia119
przepracuj , czyli?

Gość fiefroger
Hmm napisałaś że nie ma o czym gadać znaczy się że charakter też taki sobie! A wygląd się liczy w dwie strony i nie ma co tego ukrywać na początku jest to kluczowe.

Gość małgosia119
nie mam dlatego ze oni w ogloe nie chca ze mna gadac tylko burcza cos pod nosem a i tak spotkanie po 1razie sie konczy . bo nie jestem ładna to znaczy wg nich ze jestem zamulona?

Gość lknpoiknmoin
no wiesz makijaz , fryzura ladne ubranie, lakier na paznokcie odchudzanko;)

Gość O ja niepocieszona!
Czy tak ciezko ladnie sie ubrać i uczesac? Z tego co piszesz jestes niezadbana, a nie brzydka. Solarium sobie odpusc, bo skwarki sa żałosne, a okulary nie maja nic do rzeczy.

Gość małgosia119
gust mam dobry , ubieram sie ok . nie maluje sie bo mam wade wzroku i jakby to wygladalo . a soczewek nie moge nosic jedynie okulary czaesze sie tylko w kitke bo w rozpuszczonych glupio wygladam , poza tym mam krzywy zgryz i musialabym nosic aparat

Gość mika---
Z chlopakami z ktorymi sie spotykalas poprostu nie mialas o czym rozmawiac . Uwazam ze powinnas robic lekki makijaz , nie tylko dla innych . Zobaczysz ze sama zaczniesz sie z tym lepiej czuc . Teraz uwazasz siebie za szara myszke , ktora probuje wydostac sie ze swojej norki .

Gość O ja niepocieszona!
A co ma wada wzroku do makijazu? Podkład zeby wyrównać kolor skóry, korektor pod oczy jesli masz since,troche różu na policzki, odpowiednio wyregulowane brwii i tusz na rzesach to tak duzo?

Gość O ja niepocieszona!
No a fryzure mozna dobrać tak, zebys wyglądala dobrze też w rozpuszczonych włosach

Gość małgosia119
nie czulabym sie dobrze w makijazu

Gość O ja niepocieszona!
Aha- odpowiednie oprawki mogą też zdziałać cuda

Gość małgosia119
ładne mam oprawki podobaja mi sie wiec nie sadze ze musze je zmienic

Gość O ja niepocieszona!
Dlaczego nie czulabys sie dobrze? A dobrze sie czujesz ze swoim obecnym wyglądem?

Gość małgosia119
nie

Gość O ja niepocieszona!
I mimo tego nie chcesz nic w sobie zmienić?

Gość leśniczy z przypadku
A jaki masz styl ubierania?

Gość małgosia119
chce zmienic tylko nie wiem jak to zrobic. ubieram sie dzinsy , bluza , jakis sweterk tylko tak

Gość jjustin.20
Małgosia żal mi takich lasek jak Ty. Jedyne co potrafisz to narzekać na swój los, na to, że nie masz powodzenia, a moim zdaniem jesteś tak sfrustrowana, że tu już nie chodzi o sam wygląd, ale o to jak się zachowujesz. Myślisz, że inni nie wyczuwają, że źle się czujesz z samą sobą? Ludzie nie lubią takich osób jak Ty i wcale im się nie dziwię. Zrób coś ze sobą, a nie pisz, że czujesz się brzydka itp, chociaż nic z tym nie chcesz zrobić. Masz 2 wyjścia: albo pogodzisz się z tym, że do końca życia będziesz się czuła jak popychadło, albo weźmiesz się w garść, zrobisz coś ze sobą i sama zauważysz, że nie taki wilk straszny.

Gość jjustin.20
Może zacznij odkładać kasę na aparat? Albo poszperaj w internecie, jest tyle blogów o modzie, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Koleżanki powyżej też mają rację z lekkim makijażem. nie musisz się czuć jak tapeciara. Ale trochę fluidu, tuszu itp może zdziałać cuda. Fryzjer też nie gryzie :)

Gość O ja niepocieszona!
Kup kosmetyki- takie podstawowe, albo weź od mamy lub siostry i spróbuj sie wymalować nie musisz wychodzic tak z domu, na poczatku ćwicz w domu. No i moze zmien cos w garderobie, bo chyba ubierasz sie na sportowo.

Gość małgosia119
wiem zaczne odkladac na aparat tak ubieram sie na sportowo bardziej

Gość leśniczy z przypadku
jeśli na sportowo to może poszukaj uprawiająć jakiś jogging. Uwagę przykuwają raczej kobiece kobiety.

najlepiej usiąść na tyłku i narzekać dziewczyno, weź sie w garść:) skocz do frzyjera , na zakupy:) zmień fryzurę, zaczyna się nowy rok, nieh wszyskim kopary opadną na Twój nowy imidż:classic_cool:

,,bo albo na spotkaniu nie mam o czym gadac albo po spotkaniu dostaje esa typu : ''dziwna jestes , skasuj moj nr . nara!'',, skoro się jednak umówili to z twoim wyglądem nie jest tak źle problem tkwi w charakterze przeczytaj 10 razy to zdanie które napisałaś a zrozumiesz.

Gość daass
widocznie albo kompletnie o siebie nie dbasz albo jestes totalna nudziare. Kazda dziewczyna ktora o siebie DBAS jest ladna. A dbac to nie znaczy chodzic na solare, miec tipsy itp tylko czyste swieze wlosy, ladna zadbana cera, schludne ubranie itp W dodatku popracuj nad samoocena bo widac ze kiepsko z tym tez.

Gość szalala
Masz troche racji i troche nie masz:) Z siebie tez trzeba cos dac nie tylko czekac nie mowie o malowaniu sie jak inne Ci radza tylko moze bardziej wyjsc do ludzi jakos zmienic styl bycia, nie po to zeby zmieniac swa osobowosc, ale czasem cos mozna zmienic:) A jesli mowa o tym, ze ladne sa lepiej traktowane to masz racje czesto chlopcy nawet nie zadaja sobie trudu poznania przecietnych dziewczyn bywaja dla nich niemili. Zauwazylam tez , ze zazwyczaj to te glupie dziewczyny przyciagaja ich uwage tak jakby te madre byly no nie wiem za trudne dla nich...:P