Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia119

dlaczego ładne dziewczyny są lepiej traktowane

Polecane posty

Gość O ja niepocieszona!
Czyli co wg ciebie ladna=glupia brzydka=mądra?

Gość bjkbjhbjb
pierdzielicie. Jak laska jest bardzo ladna, to nic nie musi dac z siebie, moze nawet byc wredna, a faceci walcza o jej zainteresowanie. Wielokrotnie to juz zaobserwowalam. Przecietna kobieta musi sie juz bardzie postarac, aby zostac zauwazona (a i tak przegrywa przy pieknej kobiecie), a brzydka kobieta moze miec zajebiste wnetrze, a i tak nikt nie bedzie jej chcial

Gość ja_anna_KLARYNA_BALERONICA
zadbaj o siebie - też kiedyś miałąm moment w którym było mi wszystko jedno czy jestem pachnąca z dobrą fryzurą czy wyglądam jak jakiś ochłap - nie wspominam najlmilej tego czasu - Twój zadbany wygląd to pudełko/ twój PR więc do roboty!!!

Kazdy z tych kolesi co wyslal ci takiego smsa to cham i wiesniak. Nie masz co sie przejmowac:) Charakter tez sie liczy, i to ze zagadujesz, jestes mila nie znaczy ze masz dobry charakter bo mozesz byc poprostu nudna.

Gość dfguikolgfdxcg
Ludzie ktorzy tak sie zahcowuja sa niedojrzali .Sama to przerabialam,ile przez to przeplakalam.Niestety sa na swiecie tacy ludzie ktorzy oceniaja ludzi po wygladzie.Teraz mam to gdzies dorosłam do tego zeby sie takimi osobami nie przejmowac:)Musialam sama sobie z tym poradzic i wylumaczyc sama sobie DALAM RADE teraz opinie innych mam głeboko w dupie:D

Gość hhnwkhnkjn
A wg mnie to nie wina środowiska, ale tylko i wyłącznie Twoja! Ja też nie należę do piękności, zawsze mi do nich było daleko. Mimo to ubieram się z klasą, zawsze mam delikatny makijaż i fajnie zrobione włosy. Wydaję mi się, że mylisz dwie rzeczy ze sobą. Owszem, ja zdaję sobie sprawę z tego, że trudniej mi jest poderwać faceta niż moim ładnym koleżankom, a akurat mam takiego "pecha", że moje przyjaciółki to tzw. "dżagi". Tylko, że ja jestem duszą towarzystwa! :) Zawsze uśmiechnięta, jest ze mną o czym pogadać. Jeżeli jest impreza, to do mnie dzwonią w pierwszej kolejności, bo wiedzą, że będzie wesoło:) Koleżanki znajdą faceta na pierwszej imprezie, ja na dziesiątej, ale nigdy nikt mi nie wysłał smsa: typu dziwna jesteś. TO NIE TWÓJ WYGLĄD JEST PROBLEMEM, ALE CHARAKTER. Jeżeli facet szuka kobiety to patrzy na wygląd, nie ma się co oszukiwać, ale Ty mówisz, ze idziesz na spotkania w grupie i jesteś źle odbierana, a więc coś tu jest nie tak. Umiesz narzekać, marudzić, nie lubisz siebie, źle się czujesz w swoim ciele, myślę, że swojego charakteru też nie lubisz, straszna z Ciebie pesymistka i otoczenie TO CZUJE. Spróbuj jednak pomalować te rzęsy, wyrównać kolor skóry delikatnie podkładem, idź do fryzjera, fajnie włoski zetnij, może jakiś żywczy kolorek np. o ton ciemniejszy od Twojego, ubierz fajne rurki, może obcasik lekki chociaż 4-5cm, wiem, zaraz powiesz, że w makijażu się źle czujesz, w obcasach nie umiesz chodzić, to się naucz! Jakbyś chciała, to dawno być się zmieniła i ludzie by Cię polubili. Ale nie... dalej sobie narzekaj na swój los brzydkiej dziewczyny, który jest tak naprawdę losem po prostu nie oszukujmy się, nudnej dziewczyny.

Gość O ja niepocieszona!
Kolejny matol. Uważasz ze ladna=niewierna? Sam w innym temacie szukasz atrakcyjnej...

Gość małgosia119
nie uważam siebie za nudziare , jestem wesola tylko peszy mnie gdy chłopak traktuje mnie z góry typu brzydka = zamulona moje kolezanki sa ladne i w okol siebie maja pelno kolesi ktorzy zabieraja ich na imprezy , spacery kino a ja co? siedze w domu bo boje sie wychodzic na randki bo wiem ze bedzie kolejny nie wypal . :( wiem ze jestem egoistka ale jestem nia dlatego bo nie umiem sie otworzyc gdy chlopak patrzy na mnie z gory pesze sie :(

Gość małgosia119
up up odpowie ktos jeszcze?????

Gość muchaparowa
jakchcesz coś zmienić to sama się musisz przełamać, zacząć robić rzeczy, których nie robiłaś, nosić ciuchy na które wcześniej byś nie spojrzała... Tak właśnie wyglądają zmiany. Spróbuj, może tylko wydaje Ci się, że to nie dla Ciebie, mnóstwo ludzi tak ma, w telewizji pełno programów jest tego typu, wiadomo tv to wszystko koloryzuje ale coś w tym jest.

Gość małgosia119
moze jak schudne bo tylko w dzinsach i bluzach czuje sie swobodnie a w innych wygladam jak wieloryb taka prawda jest