Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz

SEX w rajstopach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Fetysz

Kobiety czy lubicie uprawiać sex w rajstopach? Czy lubicie sex oralny przez raajstopy i kiedy mezczyzni liżą i caluja wasze nogi?

Gość Enia70
Cześć:) Teraz zauważyłam Cię. Oj chyba nie jest łatwo o taką, która spełni Twoje fantazje...

Gość Fetysz
To nie chodzi o lizanie rajstop tylko ocalowanie pieszczenie dotykanie lizanie nog kobiety

Gość DOROta w sloncu
przypomnial mi sie taki kawal : dziadek z babcia poszli do lasu, szybki seks po czym dziadek mowi do babci: -gdybym wiedzial, ze jestes jeszcze dziewica, to bym cie nie ruszal. na co babcia: -gdybym wiedziala,ze ci jeszcze stanie, to bym sciagnela rajstopy :D 🖐️

Faceci narzekają że im prezerwatywa przeszkadza a sami by chcieli przez rajstopy :P

dla fetyszystów są takie specjalne rajstopy, mają przygotowane otwory do chędożenia :classic_cool: Pewna znajoma wypowiadała się o nich z uznaniem, podobno w życiu się aż tak nie spociła przy stosunku, jak wtedy kiedy miała na sobie te rajstopy, i uznała, że to dobra metoda na odchudzanie :D

Gość do nei_nei
nei_nei kazdy facet chce lepiej poczuć swoja partnerke :P w stałym związku prezerwatywy sa zbędne:P:D

Aaa! Rajstopy z dziurka też widziałam, fakt :D No ale autor by chciał lizac p r z e z rajstopy, a nie przez dziurkę :D

Gość Fetysz
A uprawialiście kiedys sex tez w rajstopachlecz członek mezczyznyy był wprowadzany pomiędzy uda zaciśnięte uda kobiety?

Gość xdrctfvg
Nie. Bez rajstop.

Gość i mam dylemat
a ja mialam dylemat czy isc z facetem na impreze w ponczochach czy rajstopach jesli mam pewnosc ze bedzie wzajemna masturbacja :P

Gość ar
to pisałem ci że w pńczochach

Gość nyloner
Czy ktoś próbował użyć rajstop jak prezerwatywy? mnie ostatnio chodzi coś takiego po głowie ale mam wątpliwości czy nie zrobię krzywdy partnerce

Gość chyba trochę zboczony ;)
Ależ, kochane, chyba spłycacie temat :( Nie potrafię tego pojąć: - robicie sobie na buźki makijaże, by ukryć niedoskonałości cery - i cieszycie się, że to się innym podoba... - stroicie się w niby-seksowną firmową bieliznę, w nadziei, że partnera to podnieci... - rajcuje was, gdy słyszycie pochwały na temat waszych nóg... A jednocześnie traktujecie tak wspaniałą część damskiej garderoby, jaką są rajstopy (wg mnie to najdoskonalszy "makijaż" dla nóg) na równi ze śmierdzącymi obleśnymi męskimi fuzeklami ;) Może mój zachwyt kobiecymi nogami w rajstopach wynika z mojego odmiennego, może bardziej "artystycznego" (czytaj: wzrokowego) spojrzenia na świat (światłocień itp. pierdoły)... Nie wiem.. Będę wdzięczny za dyskusję... pzdr..

Gość chyba trochę zboczony ;)
tussiped@vp.pl

Gość gość
Ja uwielbiam sex w rajstopkach, jak mój mąż dotyka mojej muszelki przez rajstopki - po prostu cudnie od razu mam orgazm, a mojemu mężulkowi od razu stoi żołnierzyk jak sosna ;) Potem wystarczy zrobić dziurkę i do roboty hehehee

Gość gość
Moja żona zwykle nosi rajstopy bez majtek. Odkryłem, że te z wstawką w kroku można rozciąć, praktycznie rozerwać tę wstawkę aż do szwów. Poszliśmy tak kiedyś do restauracji i kina. Zgadnijcie, co się działo :-)

Gość gość
Chu/ja nas to obchodzi 😴