Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nowa

Używała któraś z Was maseczki/odżywki do włosów Henna Treatment Wax?

Polecane posty

Gość nie nowa

Czy rzeczywiście jest taka dobra?

Gość dsldlsdassad
mi bardzo obciążyła włosy. Były beznadziejnie oklapnięte i szybko się przetłuszczały. Nie mogłam ułożyć żadnej fryzury

Gość nie nowa
A ile za nią zapłaciłyście?

Gość Maryja niedzwiedzica
ja widzialam ja za 1 funta w uk, i tez sie zastanawialam czy nie kupic...a nie przyciemni wlosow?

Gość nie nowa
Maryja niedzwiedzica - No, za funta, a nie to co u nas :/ Słyszałam, że jest chyba do ciemnych włosów i jasnych, ale chyba nie przyciemnia.

no wiem ze nie u was :) bylam ciekawa ile kosztuje w Polsce tylko jesli jest dobra to bym kupila bo ten funt tyle co nic...ale widze opinie nie sa dobre?

jeju kup sobie co Ci szkodzi, generalnie wygladza wlosy troche, pachnie ladnie, ale mi sie np, puszyly bardzo

Gość nie nowa
Ja tam za funta bym kupiła, bo czytałam opinie, to kobiety bardzo zachwalały.

Gość bgrr
ja kupilam zachecona jej mega pozytywnymi komentarzami a jestem bardzo zawiedziona. Mi nic nie daje.. Najlepsza jest dla mnie odzywka glisskur (czy jak to sie tam pisze)i jej bede wierna.

Gość bgrr
chociaz musze dodac ze moje wlosy nie sa jakos super zniszczone, raczej wypadaja i sie okropnie pusza dlatego ja stosuje. Mysle ze jak ktos ma naprawde sniszczone i przesuszone wlosy to ta odzywka daje duze efekty. Widocznie moje wlsoy nie sa w az tak zlej kondycji.

ja wlasnie chcialam cos mocnego dajacego efekty. Mam polamane wlosy. Mam odzywke Gliss z keratyna ale wlosy nadal sie pusza cholernie

Gość dla mnie jest ok
po prostu zwykła odżywka. Ale też nigdy nie używalam regularnie i przez dłuższy czas.

ja zaczelam dopiero uzywac tej gliss kurr i tylko na koncowki zeby wygladzic wczesniej uzywalam Vatika, olej kokosowy sam...no mnostwo tego bylo. a one nadal sie pusza i lamia

no odzywiam sie zdrowo. Owoce, warzywa, zero cukru przetworzonego, ograniczam sol, a z miesa to jem tylko ryby i kurczaka czasem nic nie pomaga,a mialam ladne wlosy do pupy kiedys moze to przez wode ktora myje wlosy? i zanieczyszczenia? mieszkam w duzym miescie a problemy sie zaczely jak sie tam przeprowadzilam wlasnie