Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiff921

Numer Gadu-gadu

Polecane posty

Gość Stiff921

Niemal po sąsiedzku mojego domu mieszka dziewczyna, która bardzo mi się podoba i chociaż przeprowadziła się tutaj ponad rok temu nawet ze sobą nie rozmawialiśmy (dziwne co nie?). Chcę zdobyć jej numer gg, ale nie mam pojęcia jak. Nie mam kogo o niego zapytać, ona nie ma fb, na nk nie podała GG a w wyszukiwarce numerów na gg nie mogę jej znaleźć. Jestem pewny, że ma gadu, może macie jakiś sposób na zdobycie numeru znając tylko imię, nazwisko i wiek użytkownika?! POMOCY

Gość supernaturalll
Nie łatwiej po prostu zaczepić ją kiedyś na ulicy i się przedstawić, powiedzieć że mieszkasz po sąsiedzku i chciałbyś się zapoznać z nią ?

Gość Wyślij wiadomość na NK
''na nk nie podała GG'' Skoro ma profil na NK to zapytaj ją tam o gg.

Gość Stiff921
Nie mam NK, a poza tym zależy mi na razie na anomimowiści

Gość Stiff921
Na ulicy nie zagadam, jestem zbyt nieśmiały :/ właśnie próbuje nawiązać z nią kontakt poprzez GG

Gość derftgyhujikol;'
przeciez wy nie potrafiie rozmawiać

Gość Stiff921
Kogo masz na myśli? Facetów? Rozmawiać potrafię, ale nie z pięknymi kobietami i to jest mój problem.

Gość zycie uczuciowee
o to własnie chodzi!! wiec nawet nie chcemy

Gość Stiff921
Więc jak? Znacie jakiś sposób na zdobycie numeru gg?

Gość julka88...
a nie byloby mimo wszystko lepiej napisac na tej nk? zalozyc to konto i cos tam napisac jako Ty, a nie bawic sie w jakies podchody anonimowe? nie musisz od razu pisac nie wiadomo czego, cos na luzie, po kolezensku, nic zobowiazujacego. bo nr gg to trudno zdobyc jesli nie macie wspolnych znajomych, a jesli macie to do iej moze dojsc ze pytales to dopiero glupio wyjdzie. nie wiem ile macie lat, ale takie anonimowe wiadomosci moga zainteresowac w sumie chyba tylko gimnazjalistke, i to tez nie kazda. ja osobiscie olalabym taka wiadomosc, jakby ktos nie napisal od razu kim jest.

Gość jkjkhjkhj
co w tym dziwnego, ze jeszcze z nia nie rozmawiales? ja na osiedlu nie znam zadnej dziewczyny osobiscie, a mieszka tu niejedna

Gość jkjkhjkhj
no ja mam np 22

Gość Stiff921
Lat mam 18 i chyba napisze jej coś na nk. Jeszcze nie wiem jak i co, ale napisze :[ . Dziewczyny macie jakiś pomysł? Jak zacząć?

Gość Stiff921
GG ma :] mój sąsiad chodził z nią przez jakiś czas, poznali się przez gadu. Parę tygodni temu się rozeszli i tu pojawia się szansa dla mnie. Gdyby nie ta pieprzona nieśmiałość już dawno bym zagadał i możliwe, że byli byliśmy razem.

Gość Stiff921
Wiem że muszę znaleźć inny sposób, tylko jaki?! Mieszkamy na wsi, a tutaj nie ma pubu,klubu,dyskotek,kina itd. wiec gdzie mialbym ja zaprosic? Na spacer po polu?

Gość Stiff921
Gdyby tylko byłą taka możliwość pewnie bym ją zaprosił, ale najpierw musielibyśmy się poznać, a tu koło się zamyka. Zresztą już pewnie ma gdzie iść na sylwestra.

Gość ida_kwietniowa
na każdej wsi jest jakaś dyskoteka, a jak nie dyskoteka to sklep, zaobeserwuj czy bywa tam i ją wtedy zaczep...

Gość jabadabuaaddd
wlam się do tego kolegi co z nią chodził na kompa i wykradnij mu z gg jej numer

Podejdz do niej i powiedz wprost ze mieszkacie blisko i rownie dobrze jak mijacie sie,patrzycie na siebie,mozecie tez ze soba gadac.Powiedz ze wyglada na intrygujaca i ciekawa osoba i chcialbys ja poznac.Powiedz to wprost i nie czaj sie.;-)

Gość Stiff921
Marcin177 Podejdz do niej i powiedz wprost ze mieszkacie blisko i rownie dobrze jak mijacie sie,patrzycie na siebie,mozecie tez ze soba gadac.Powiedz ze wyglada na intrygujaca i ciekawa osoba i chcialbys ja poznac.Powiedz to wprost i nie czaj sie. Tak, ale przedtem musiałbym wypić pół litra na odwagę. Najgorsze jest to, że dosłownie widzę ją teraz przez okno. 50 metrów !!! Właśnie tyle nas dzieli. Tak blisko, a tak daleko :/ .

Gość noszzzzz
"Jestem pewny, że ma gadu, może macie jakiś sposób na zdobycie numeru znając tylko imię, nazwisko i wiek użytkownika?! POMOCYNie mam NK, a poza tym zależy mi na razie na anomimowiści" wiesz jak to sie nazywa?

Gość Stiff921
Jak? Najpierw chce z nią pogadac na GG, dowiedziec sie jaka jest, a dopiero pozniej powiedziec ze jestem jej sasiadem i umowic sie na spotkanie.

Gość Stiff921
Dobra GG raczej nie zdobęde więc trzeba przejść do planu B. Nie pozostaje nic innego jak zagadac, ale gdzie? W sklepie sie nie spotkamy bo ona robi zakupy w mieście, mógłbym liczyć na to, że skoczy do naszego wieś shopu z powodu nagłej potrzeby, ale musiałbym całymi dniami siedzieć w oknie i znając moje szczęście pewnie i tak bym ją przeoczył kiedy będzie wychodzić. Więc sklep odpada. Ktoś niedawno napisał, że, w każdej wsi jest jakaś dyskoteka, otóż u nas nie. Macie pomysły gdzie mógłbym ją spotkać?

ale jest na pewno remiza strażacka, a jak jest remiza to tam będzie Sylwester organizowany, i ona tam może być , kup bilet to może się spotkacie, może być super...