Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANIEpowiedz

nie ruchałem już prawie 2 lata... załamka

Polecane posty

Gość PANIEpowiedz

bez kitu, nie wiem ile jeszcze wytrzymam ehh , tak bardzo tęsknie za sexem ale odkąd rozstałem się z panną prawie 2 lata temu to nie miałem żadnej nowej kobiety- oczywiście, starałem się aby zapoznać jakąś nową, ale dostawałem same kosze :/ trace nadzieje, ze kiedykolwiek jeszcze porucham , albo będe miał dziewczyne

Gość to ja jestem jakiś inny
hihihih bo tak to jest jak sie wypadnie z obiegu ..laski wyczuwają ,że jesteś zdesperowany ,a one podświadomie wolą takich co ruchają i cieszą się życiem i seksem na bieżąco ..z resztą sam wiesz jak się czułejś po dobrym seksie rozpierala Cie energia ...i inne to czuły kobiety ...a teraz 0 seksu = frustracja = laski uciekaja :D ...

Gość Forever Alonek
Jestem 'lepszy' 4 lata bez sexiora.

to ze mną nie tak źle bo dopiero 3 miechy..,ale mam postanowienie noworoczne na wiosnę muszę jakaś sarenke wyłapać bo zwariuje tak sam.

Gość nieosiągalny
bo pieprza o miłości seks stawiaja na drugim miejscu a gupie laski w to wierza

z tym ,że co ja tam sobie mogę mówić ..jestem zwykłym przeciętniakiem na którego jakoś laski nie lecą tylko tak od przypadku do przypadku jak dobrze wiatr zawieje..;/

w dodatku jak sobie pomysle ze pewnie ktos juz baraszkuje w szparce mojej byłej ...baby mają łatwiej z ruchaniem oczywiscie te ładne w miare.

wiem jedno. Gdybym stracił żonę nigdy żadnej bym do łóżka nie zapraszał. Wygonić też bym nie wygonił. Ale na pewno bym nie latał za nimi.

Gość filifuona
tutaj większość chłopów nie ruchała nigdy w życiu więc i tak jestes do przodu

Gość nieosiągalny
dla osob ktorym brakuje seksu nawet jak maja stalego partnera powinien byc seks na recepte :)

Gość też mam takie szczęście
Żaden facet nie bzyknął mnie od 5 lat :(

Gość ja pierdziele i pierdziu
boziu, jak mozna wytrzymac tyle bez ruchania :P

Gość fgeege
// wollimy byc kochane i szanowane // hahahhahaha, dobre :D

Gość singielekwcak
Bez seksu od 27 lat, zyje i mam sie dobrze. Nie mam zamiaru latac za kobiety tylko po to by miec seks, seks ktory jest przyjemniejszy dla kobiet. Nie jestem idiota

Gość DCK
3 tygodnie bez seksu i łażę po ścianach... tylko półtora miesiąca był, a wcześniej przerwa 15 miesięcy, także znam ten ból. możesz mi wierzyć, że jeszcze gorzej jest mieć krótki okres OD, bo się to jeszcze dobrze pamięta, po paru miesiącach się już uklepuje i człowiek się przyzwyczaja.

"Bez seksu od 27 lat, zyje i mam sie dobrze. "..czasem lepiej jest nie poznać tego smaku to jest jak nałóg....choc seks seksem ,ale mi brakuje po prostu bliskości kobiety nawet głupiego przytulenia , usmiechu i powiedzenia ,że jestem ważny dla niej i że będzie mnie wspierać ,a nie ucieknie jak mi się noga powinie....a NA TAKIE TRAFIAM PUKI CO są jak jest dobrze ,a na złe to już niema komu

Gość nie jesteś inny jesteś normaln
trafiasz po prostu na głupie dzieci. musisz czekać. ja też czekam.

Gość mowieCowIdze
"nie wolimy byc traktowane jak gowno lepiej? lepiej

Gość Fre
Co wy p*********e ja mam 18 lat i nigdy sie nie *****lem, a ktos ma zalamke bo nie ****** 2 lata jprdl, d***** panie, Dziwki!, zresztą co ja ci doradze skoro żadna nie chce mi d*******y bo żadna mi nie dala mialem dziewczyne ale mnie zdradzila ale i tak mi nie dala.