Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z...

Dom dla singla

Polecane posty

Gość Ania z...

Witam Chcialabym Was zapytac czy osoba samotna moze otrzymac mieszkanie z counsilu? Jesli tak to jakie ma szanse?

Gość Olusia2103
Zerowe

Gość mnbvczlkjhgfdsa
nie prawda ze zerowe!!!!!!!!!!! oczywiscie ze moze!!!!!!! po odpowiednie info.kieruje do councilu ;)

Gość grysik
po pierwsze zadalas glupie pytanie nie podajac nawet gdzie mieszkasz, w miescie typu Londyn to mozesz zapomniec ale jak w jakiejs miescinie malej to czemu nie, ja znam pare osob ktore dostaly mieszkania w szkocji i walii

Gość Ania z ...
Mieszkam w Oxfordzie Tutaj mieszkania sa wyjatkoo drogie, wynajem takze - 700 miesiecznie za one -bedroom flat to minimum. Myslicie,ze mam szanse? Zdiagnozowano u mnie kilka lat temu policystyczne jajniki. Z tego powodu miewam rozne dolegliwosci np. mam czeste depresje, wahania nasrtojow,mieszkanie z ludzmi we wspolnym domu mnie dobija i zlosci co dusze w sobie ale nie potrafie juz tego zniesc. A ja nie powinnam ograniczac stres do minimum by w przyszlosci miec dzieci. Z powodu tej choroby cierpie rowniez na nadmierme owlosienie i znowu klopot z mieszkancami bo spedzam duzo czasu w lazience. duzo by pisac na ten temat... a jak nie bede mogla miec dzieci, to czy bede z kims? - nie wiem, ale w tedy pozostane sama i tez nie bedzie mnie stac na kredyt Mysle,juz na wszystkie sposoby jak sie usamodzielnic, a pomysl z tym domem z counsilu podpowiedziala mi znajoma, ale ja mysle,ze nie mam szans, dlatego chcialam sie spytac czy jest jakis w ogole sens sie starac o takie mieszkanie? Prosze o rady.

Gość dobre toooo
hahahahaha

Gość maz1982
mówimy otwarcie, jesteśmy tutaj aby znaleźć pana do trójkąta. Tutaj są zdjęcia mojej żonki jak i moje na zachęte :) http://hopka.pl/z81ca :) Zainteresowanych żona zaprasza na priv ho0ligans

Gość stella23
nie oszukuj sie...nie masz szans

Gość Ania z ...
nie oszukuje - pytam kolezanka twierdzi ze mam duze szanse ze jej znajomi byli w lepszej sytuacji ode mnie i dostali takie mieszkanie, ale mi sie wierzyc nie chce

Gość Ania z ...
nie chce jej wykorzystac, tylko problem w tym,ze juz dwa razy mialam depresje i to dosc powazna na skutek tej chorby i sytuacji w jakiej sie znajduje

Gość gagina
szanse na mieszkanie masz w mniejszej miejscowosci raczej, na londyn nie ma co liczyc, twoja karta przetargowa moze byc twoja dolegliwosc, depresje i zmiany nastroju, wtedy mozna to kwalifikowac jako niepelnosprawnosc i bedziesz na wyzszym miejscu w kolejce oczekujacych na mieszkanie, oczywiscie wszystko to musi byc dobrze udokumentowane, najlepiej udaj sie do lokalnego CAB i tam ci udziela najlepszej porady, tutaj an forum mozesz jedynie liczyc na wyzwiska i przeklenstwa

może być tak, że dostaniesz to mieszkanie w takiej dzielnicy i otoczeniu, które Ci wcale dobrze na nerwy nie wpłynie, lepeij sprawdź, czy niemożesz się ubiegać o Housing Benefit - gdybyś samodzielnie wynajęła jakąś kawalerkę...

Gość gagina
to fakt, dobrze mowi osoba wyzej, wiekszosc domow z councilu w wiekszych miastach jest w niezaciekawych dzielnicach, w blokowiskach gdzie jest dosc brudno i niebezpiecznie, lepsze sa domy z tzw. housing asociation, sa zwykle ladniejsze i o lepszej jakosc

Gość Ania z...
Dobry do pomysl. Powinnam najpierw wynajac taka kawalerke i starac sie o dofinansowanie czy najpierw zlozyc aplikacje a pozniej szukac takiego mieszkania?

wiesz co z calym szacunkiem w zyciu nikt ci 'na PCOS' mieszkania nie da, wez dziewczyno nawet sie nie wyglupiaj bo az zal czytac P.S tez mam PCOS zeby nie bylo ze cie nie rozumiem

Gość happy new year
niby pomysl dobry tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze aby wynajac kawalerke to musisz miec odpowiednie zarobki aby Ci jakas agencja wynajela, zwykle jest to 3krotnosc czynszu, inna opcja jest wynajecie od prywatnego wlasciciela ale tez trzeba uwazac od kogo bierzesz mieszkanie

Gość Ania z...
Nie naciagam na PCOS tylko wiem,ze jednym z objawow tej choroby jest depresja, ja juz 3 powazne mam za soba a mieszkanie z ludzmi i w jednym pokoju jest dla mnie juz nie do zniesienia. Pracuje po 10 a nawet 12 godzin dziennie ale to wciaz za malo na kredyt. Szukam wiec rozwiazania bo widze po sobie,ze znowu sie dzieje ze mna zle. Wole siedziec w pracy niz wracac do domu. A weekendy spedzam w lozku bo zle sie czuje psychicznie. Juz sama nie wiem o robic.

Gość Ania z...
do kasza23 moge spytac ile masz lat? i czy uzyskalas jaks pomoc od strony lekarzy w uk? ja mialam juz jedna operacje, ale od 3 lat zaden lekarz nic nie moze pomoc,a cierpie prawie na wszystkie objawy PCOS

Starac sie możesz ale będziesz czekała kilka lub kilkanaście lat .