Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana888

jak długo facet bedzie się zastanawiał?

Polecane posty

Gość liliana888

własnie jak duzo mu dac czasu na to zastanawianie się juz drugi dzien minął i cisza....miał zastanowic sie czy spotykac sie ze mna czy nie....

Gość sraka_praptaka_..
Dziewczynko, On już się nie zastanawia.

Gość minus 69 w pościeli
dopóki nie spotka się z innymi i zdecyduje :classic_cool:

Gość Eeerrr...
Daj spokoj, przeciez gdyby chcial sie z Toba spotkac, to od razu by wiedzial!

Gość pieprzeniekotka
on juz podjal decyzje w momencie gdy prosil o czas

Gość liliana888
czyli jesli sie nie odzywa to odpuscic tylko kurcze tak bez zadnego słowa tak poprostu...myslałam ze mi powie czy tak czy nie a tu cisza.....powiedział ze potrzebuje czasu bo nagrabiłam sobie zeby to przemyslec ale myslałam ze dostane choc nawet te odpowiedz np.nie cięzko tak nie wiedziec co jest grane

Gość pieprzeniekotka
w takiej sytuacji jak facet milczy to to znaczy NIE tylko nie chce wdawac sie w rozmowe... bo nie chce mu sie tlumaczyc dlaczego, jak i po co... zreszta tak moze i dla twojego dobra... czasem lepiej nie znac prawdy... nie to nie... :)

Gość liliana888
a moze to ja powinnam zadzwonic i zapytac jaka jest jego decyzja...czy lepiej denerwowac sie i czekac az zapomniec o tym i o nim....

Gość liliana888
tylko ja wole jasne sytuacje i wole usłyszec to nie bez tłumaczen niz sie zastanawiac i męczyc....

Gość pieprzeniekotka
nie wierze w to co tutaj czytac... jesli sadzisz, ze on odbierze jak zadzwonisz to jestes mega naiwna, zeby nie powiedziec gorzej... :)

Gość pieprzeniekotka
powie ci, ze odpowiedz brzmi: nie a ty zapytasz dlaczego i sie zacznie... :O

Gość liliana888
własnie ze nic sie nie zacznie...zapytam czy sie zastanowił jaka jest jego decyzja jesli powie ze nie to odpowiem ok trzymaj sie cieplutko i szczesliwego nowego czesc i czerwona słuchawka

Gość pieprzeniekotka
no to dzwon, dzwon...

Gość liliana888
kurcze tylko sie boję moze poczekam do jutra on powiedział ze zadzwoni hmmmm...moze poczekam pieprzeniekotka----->jestes kobieta czy facetem?

Gość pieprzeniekotka
jestem kobieta z duzym bagazem doswiadczen zyciowych... choc pewnie wolalabys abym byla facetem :D jednak powiem ci, ze myslenie faceta i jego dzialanie jest proste... tylko kobiety maja tendencje do przekombinowania zawsze...

Gość liliana888
wiesz bo tak naprawde to ja nawaliłam i zamknełam mu drzwi przed nosem kurcze nie wiem co mnie napadło a było tak pięknie ehhhh no i ten zadzwonił ze przejrzał na oczy ze musi sie zastanowic czy ze mna spotykac i takie tam ze nie chce mnie skrzywdzic ja oczywiscie powiedziałam ze chce sie z nim spotykąc ze go lubie bardzo i zeby o tym pamietał on tez mi powiedział ze mnie lubi tylko jest strasznie zdenerwowany i potrzebuje czasu zeby to przemyslec i zadzwoni no to czekałam jeden dzien drugi dzis kurde cisza a ze ja w goracej wodzie kąpana no cięzko mi tak wysiedziec nie wiedzac co i jak....

Jak facet sie zastanawia to znaczy ze nie ale boi sie powiedziec prosto w oczy.Daj sobie spokoj z nim i wykasuj z telefonu.

Gość liliana888
w kółko przez telefon powtarzał ze potrzebuje czasu by sie zastanowic.....kurcze ale ile i czy jest sens czekac tez tak od tak przestał by sie odzywac to tak nie w porządku chyba....

Gość a czy ten koleś
ma na imię Maciej?

Gość liliana888
nie

Gość pieprzeniekotka
w takich sytuacji zasada, ze to nie w porzadku schodzi na dalszy plan... powiedzial, ze nie chce cie krzywdzic? wiec zamknelas mu drzwi, bo zrobil wczesniej cos co cie zabolalo? nie byl fair.... a ty jestes za dobra dla niego...

Gość pieprzeniekotka
pomysl, to nie byla dobra znajomosc skoro mialas potrzebe zamknac mu drzwi pod twarza... wiec... nie goraczkuj sie... czasem tak bywa... ciesz sie, ze to nie narzeczony... a rozne historie w zyciu zdarzaja sie.

Gość Aghatha
Jak dojrzeje, samo spadnie :D

Gość gość
To jest stary dobry temat wart odświeżenia. Jak facet się zastanawia to znaczy nie a jak potem chce to znak że inna pościla go kantem bo nic nie wart. Tak że panowie sciemniac to do przedszkola.

Gość gość
Jak się zastanawia to należy mu dać kopa Prawda Stara jak świat!

Gość gość
o właśnie