Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem15

Co mi może być ??

Polecane posty

Gość Problem15

Witam Miałam ostatnio problemy z jelitem grubym, ale już jest Ok. Bolało mnie podbrzusze, teraz mam miękki brzuszek i jest okej. Nie mam miesiączki już od 6 dni a leci mi biały śluz i potem na bieliźnie zostają mi zółte plamy. Bolą mnie strasznie piersi aż do pach i często biegam do łazienki. Z chłopakiem uprawiałam seks analny i po 14 dniach w razie czego sprawdziliśmy testem ciążowym na mocz i wyszło negatywnie, miesiączke powinnam mieć 22 - 23 grudnia i brak jej do tej pory. Teraz 27 grudnia powtórzyliśmy i jest negatywnie, piersi mnie bolą od 2 tygodni jakichś ale teraz ból jest gorszy. Byłam u lekarza i stwierdził, że miesiączka może wystąpić jeszcze przez 10 dni. Pytałam się mamy czy też miała taki przypadek, że piersi ją bolaly mocno to potwierdziła, że przed którąś z miesiączek tak miała ( nie raz) Czy to są zaburzenia hormonalne czy jestem w ciąży mimo, że 2 testy wyszły negatywnie ???

Od analu?:O Nie no myślę, ze hormony, poza tym sie stresujesz zes w ciąży i to nie jest obojętne wobec okresu. Wyluzuj, w ciąży nie jestes

Gość Problem15
Stresuję się dużo, przed pierwszym testem też się stresowałam ale potem już nie. Teraz od 2 dni znowu się stresuję Piersi mnie bolą bardzo, jak dotknę to są twarde bardzo i mam ten biały śluz, testy 2 wyszły negatywnie. Często do łazienki chodzę. A podejrzewam, że mogę być bo dokończył we mnie ale wytarłam wszystko idealnie i małe prawdopodobieństwo jest aby spłynęło coś, jestem nadal dziewicą. To są jakieś zaburzenia hormonalne czy ciąża ??

Gość ptasiek nastroszony
stres analny

Hormony i stres, uwierz mi. Musiałabyś się jakoś wyluzować, zapomnieć. Dać organizmowi odpocząć od nieustennego zadręczania się, ze mozesz być w ciąży. Moim zdaniem na pewno nie ejsteś, tylko organizm szwankuje, masz 15 lat? Nieregularne miesiączki i hormonalna burza to normalka. Głowa do góry!

Gość Problem15
Tak mam 15 lat i mam myśli, że testy mogą zawodzić i się stresuję bo jutro mam wyniki z badań krwi. U ginekologa byłam i oglądał macicę przez urządzenie i nic tam się nie dzieje. Czy biały śluz / częste bieganie do łazienki / straszny ból piersi może też być objawem zbliżającej się miesiączki ?? Boję się strasznie :(

Skoro ci się spóźnia to oczywiście, ze mogą być takie objawy miesiączki. Naprawdę nie martw się niczym, nie ma szans na ciążę, plemniki to nie są złośliwe żyjątka, które jak opiłki żelaza do magnezu, ciągnie do macicy. Na przyszłość nie kombinujcie nic tych sprawach lub zadbajcie o pełne zabezpieczenie. Nie martw się, wkrótce okres się pojawi

Gość ola ciaga freda
bolace piersi swiadcza o zajsciu w ciaze... idz szyko sie wysikaj... to dziala cuda... wiem bo sama wyszlam tym sposobem z tej opresji...

Gość ola ciaga freda
poza tym... plemniki przez dupala tez przechodza do pochwy... sa takie male ze znajda sposob na wtargniecie w kazdy zakamarek...

Gość Problem15
Jutro wyniki badań z krwi i to już będzie 100% pewność, ale nie odbieram ich ja tylko moi rodzice :/ I tego się najbardziej boję :( Oby to nie była ciąża Chociaż skoro testy wyszły negatywnie to może i prawda, że nie jestem. Tylko martwią mnie te objawy białego śluzu i bólu piersi strasznego :/ A częstomocz pojawia się podobno w 6 - 8 tygodniu ciąży a minęlo zaledwie 3.5 tygodnia. Zobaczę jutro co to będzie mam nadzieję, że same dobre nowiny, wszystko byle nie CIĄŻA :/ :( !!!

Gość gosia 24 lodz
moja droga. sluz o ktorym wspomnialas to nic innego jak wyplywajaca sperma, ktora pozostala jeszcze po stosunku. To jest normalne. Oczywiscie normalne jak sie jest w ciazy.

Przecież biały śluz, taki gęsty występuje przed miesiączką. Podobnie ból piersi, nie nakręcaj się. A sikanie to może kurde występować, jak dziecko jest już stosunkowo duże uciska na pęcherz. Nie wmawiaj sobie,bo jutro dotaniesz porannych nudności i zaczniesz mieć ,,zachcianki'''. Spokojnie nie ejsteś w ciąży, weź gorącą kąpiel( dobre winko, aleś niepełnoletnia), ksiażkę, posłuchja muzyki, WYLUZUJ. Ja już nic więcej nie zrobię, ale anprawdę nie masz się czego bać

Gość Problem15
Bez durnych komentarzy proszę...

Gość bernadzia
nie śmiejcie się. Co z was za ludzie. To jest poważny temat! Kilka lat temu miałam ten sam problem co PROBLEM15. Kacperek ma teraz 2 latka. Już mówi całymi zdaniami. Pocieszny dzieciaczek. Pamiętaj, nie wszystko złe na co wygląda.

Gość ola ciaga freda
znam ludowy sposob na pozbycie sie ciazy, ktora masz... nastepnym razem bierz do buzi sperme i ja polknij... wtedy Twoj zoladek strawi bachora....