Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrael243

prosze o pilną pomoc

Polecane posty

Gość tyrael243

mam do was prośbę , poradźcie mi bo nie wiem co jest grane . moja dziewczyna już od ponad miesiąca nie miała okresu była u lekarza i powiedział jej że nie jest w ciąży tylko hormony jej warują a że strasznie jest chuda . zrobiliśmy test ciążowy i wyszedł także nie jest w ciąży . powiedzcie co mam robić bo to długi okres już

lekarz powinien przepisać coś na wywołanie okresu, a potem porobić dokładne badania żeby sprawdzić co jest nie tak i rozpocząć leczenie (bo to mogą być hormony płciowe, tarczyca, torbiele na jajnikach, trzeba ustalic przyczyne), także radzę iść do innego lekarza ginekologa bo ten to jakiś konował skoro ograniczył się do stwierdzenia że "hormony wariują" a nic wiecej z tym nie zrobił

Gość tyrael243
to był ginekolog i stwierdził ze hormony warjują i że chuda strasznie jest , a poza tym to długi okres czsu już miną od ostatniej miesiączki i dla tego nie wiemy co jest grane , a test nic ciążowy nic nie wykazał , chyba że si mógł pomylić ale pisało że został prawidłowo wykonany

wiem że ginekolog, no to przecież mówię - idźcie to innego ginekologa. tu powinny być zlecone dokładne badania żeby zobaczyć w czym problem a nie tylko rzucić teksem "hormony wariują" i tyle. lekarz u ktorego była ewidentnie olał sprawe wiec niech idzie do innego.

czytaj ze zrozumieniem chłopie bo napisałam Ci że lekarz to konował, że ma iść do innego lekarza i wymieniłam przyczyny co sie może dziać że nie ma tego okresu i co lekarz powinien zbadać, a Ty w kolejnej swojej wypowedzi bez sensu tylko powtarzasz to co juz napisałeś na początku