Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem....

To normalne dla Was zeby chlopak pisal z kolezanka tak czesto?

Polecane posty

Gość ja nie wiem....

Przejrzałam jego gg ostatnio...Niby niewinnie piszą .. ale gdyby to tylko na gg. Na tel tak samo.Nie kasuje smsów wiec spojrzalam... i wielki szok ze oni do siebie piszą... Nawet w nocy. Gadaja tak oo nie mam zadnych niby podstaw do podejrzen,ale nie moge tego strawic,jestem zazdrosna!

Gość izydoramax
kotku,jasne ze to nie normalne pewnie ze soba zaczynaja krecic,tak zachowuja sie pary

masz o co .... ja bym sobie tak mojemu chlopakowi nie dala napewnoo .... niech sie postawi w twojej sytuacji . dlugo chodzicie ?

Gość Też bym była
Jak zaczęłam chodzić ze swoim teraz mężem to mi wykasował wszystkie nr chłopaków to ja zrobiłam to samo z jego nr do dziewczyn i miałam problem z głowy hehe.

Gość sowa sniezna
też miałam takiego, co to lubił pisać z koleżankami, nie jesteśmy już razem, to właśnie rozwaliło nasz związek

Gość ja nie wiem....
krecic nie kreca. ta dziewczyne znam kilka lat,ona jest chyba jedyna taka ze do obcych sie nie podwala.ale on sam do niej wypisuje.i to mnie boli...to jest niewinne i nie powinnam go ograniczac mimo ze sama za duzo ludzi nie znam ,nie trzymam sie z nimi...a my bylismy 2 miesiace potem zerwał,byl z innymi,wrocil do mnie i juz od wrzesnia jestesmy razem..

Gość ja nie wiem....
nie do obcych,a zajętych.mój błąd

to powinnas wiedyiec ze robi to znowu .... postaw mu warunek ze nie chcesz zeby z nia pisal ptem samo sie wyjasni wsyystko

Gość ja nie wiem....
no masz rację.Najpierw tez niewinnie pisal do takiej Kamili a ze byla chetna to poszlo gladko.Tamta nie zaleca sie do niego,jest powsciagliwa..a moze mi sie zdaje bo jak tak pisze to moze w koncu peknie???

Gość mike_maruda
widocznie za malo mu dajesz i chlopak musi sie dowartosciowac? a swinskie mmsy mu sle?

Gość ja nie wiem....
Niee.. nic z tych rzeczy

nie czekaj az sprawa sama sie potoczy tylko dzialaj ! powiedz mu co myslisz ale nie ze jestes zazdrosna tylko dziwnie sie z tym cyyujesz itp. i zobaczysz wtedy co odp . ja mialam taka sytuacje kilka lat temu chlopak moj eks pisal z inna dyiewcyna zerwalam z nim zrozumal blad chcial wrocic ale niee dalam za wygrana 4 lata staral sie caly czas o mnie a ja go olewalam ale teraz jestesmy zareczeni :)

Gość ja nie wiem....
oo gratulacje :) pogadam z nim,pogadam tylko nie wiem jak zaczac...bedzie mnie oskarzac ze szperalam.. przeslalam sobie te rozmowy na maila..a na tel to wyglada tak ze pozartuja troche ale przewaznie on do niej pisze jak na gg ich nie ma.ale takie mdle te rozmowy..nie wiem co go do niej ciagnie bo cos na pewno skoro pisze z nia na gg , ostatnio nap. ze myslal o niej i chcial zlozyc zyczenia,ale nie mial nr tel :)

Gość ja nie wiem....
i wcisnal jej swoj..i ona strzalke mu puscila. i pozniej sie zaczelo..spisz?wstalas juz? albo glupie dobranoc z buziaczkiem...

samo mowi za siebie . Jak jestescie razem to nie powinien miec nic do ukrycia przed toba jakies krecenie z inna ... bo tak mozna to nazwac jakby to rbil i nie patrzyl na Cb ale nie znam go ... musisz pogadac i to jak najszybciej! /:)

Gość ja nie wiem....
nie powinien,ale dla niego to naturalne ze gada z innymi :) pogadam jakos po nowym roku:)

Gość mike_maruda
ale wy jestescie glupie i naiwne,zal :)

Gość ja nie wiem....
a mam wyslac rozmowy? nie widze zadnego zalecania sie itd..

Gość ja nie wiem....
ale tak czy inaczej wydaje mi sie ze o niej mysli.. bo dlaczego pisze sam do niej dobranoc,nie obraza sie jak mu nie odp,tylko milo pisze kolejnego esa itd..tylko laska jest oziebla w stosunku do niego,troche sie zachowuje jakby byla aseksualna(ewentualnie lesbijka:D)ale dla mnie to dobrze. ;)