Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!

pomcy ! ; (

Polecane posty

Gość załamana!

nie wiem co mam zrobic , spotykalam sie z chłopakiem on ma 23 lata ja dopiero 15 . jak mu powiedzialam ze spoznia mi sie okres i prawdo podobnie jestem w ciazy . Poszlismy na prywatna wizyte do lekarza tam mialam robione usg itp. Ale to byl jakis jego znajomy mi sie wydaje ze coś na tym ekranie widzialam a on powiedzial ze nie. ! Może oni jakos cos sie ugadali zeby nie ponosil ten chłopak co sie z nim spotykalam odpowiedzialnosci ? ; ( nie wiem co zrobic ! boje sie powiedziec o tym mamie . Mam nadbrzmiale piersi i jakis dziwny brzuch. Mam rozne zachcianki ale nie wymiotowalam

Może powinnas sie wybrac samodzielnie do ginekologa, skoro nie ufasz swojemu facetowi. Jesli jie masz pieniedzy zapisz sie do przychodni z nfz. Teraz moze juz troche pozno na myslenie ale nastepnym razem moze powinnas sie zastanowic co robisz? Jesli nie jestes gotowa na dziecko to rowniezna sex, zwlaszcza z kims o tyle starszym. Na razie sie nie stresuj bo pewnie twoje " objawy" sa wynikiem stresu a nie faktycznej ciazy. Nie mniej jesli jednak okaze sie ze zaciazylas, wsparcie bliskiej osoby Ci sie przyda wiec moze warto porozmawiac z mama...

Gość taima
rany to zrób test albo beta hcg z krwi.

kup sobie w aptece test (ok. 10 zl) i zrob rano. mozesz tez zrobic badanie krwi