Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RudaOnaRuda

odkąd przefarbowalam sie na rudo

Polecane posty

Gość RudaOnaRuda

Nie mam powodzenia :( przedtem miałam czarne włosy ,wielu się oglądało teraz gdy sie z kimś poznaje każdy pyta sie czy to czasem nienaturalny kolor...Dlaczego faceci tak się boją rudych ? Alb o słysze często że rude to wredne . Zastanawiam sie nad powrotem do ciemnego koloru ...

no cóż, takie jest życie rudych, tez mam mocny odcien rudego, i podobno rudy to charakter a nie kolor włosów ;p

a ja mam pomarańczoworude mega odblask i nie narzekam:) mam stały kontakt z ludźmi, kobietami i mężczyznami i nie mogę powiedzieć, aby ktoś negatywnie wypowiedział się o moim kolorze:) jestem osobom bardzo pewną siebie i szanującą się, bo wiem, że jestem mądrym, wartościowym człowiekiem (nie chodzi o przechwałki tylko wyjaśnienie sytuacji) i wydaje mi się, że ten kolor, to "kropka nad i" całej mnie. ludzie widzą, że w tym zestawie(ja+kolor) jestem 100%:) a jeden pan, nawet mi powiedział, że to, że rude są wredne, to kobiety wymyśliły z zazdrości, a dla facetów ruda = ognista! :) w twoim przypadku, może ten kolor był fanaberią i sama nie czujesz się w nim całkiem dobrze, bo powinno być tak, że czujesz się po prosu sobą i jeśli tak będzie, to ludzie będą cię odbierać jako całość, a jeśli nie czujesz, że to "to", to inni to czują (tą niepewność) i widzą cię jako "ty" i "włosy". ja bym radziła przefarbować, jeśli masz poczucie, że to nie do końca ty!

Gość :D:D:D:D:D:D:::::
mam tak samo :( kiedy miałam ciemne włosy miałam duze powodzenie, teraz kiepsko z tym :O dlatego dzis zmieniam kolor na ciemny :)

RUDAMAMA - no właśnie, ja też w moim czuje się 100% ja, akurat mam różne odcienie rudego na głowie, od miedzianego po czerwień, teraż mam intensywną miedź, i czuje się super w takich włosach, w dodatku są długie, ludzie się pytają czy je dopinam, a mam to szczęscie, ze włosy odrastają mi w tempie ekspresowym ;)

Gość rudaMaupaaa
Ale gadanie. Chodzi tylko o to, żeby dopasować kolor do karnacji i w ogóle do reszty. Ja mam lekko rudy (karmelowa czekolada) i wszystkim sie podoba. Moja sąsiadka 0 szara myszka, dopiero jak przemalowała włosy na głęboką czerń, to nabrała wyrazu i z przeciętnej zrobiła się dość ładna. .

Gość armataaaaaaaaa
bo malo jest facetow ktorym podobaja sie rude wlosy :( wszyscy moi byli negowali ten kolor a z obecnym jak zaproponowalam ze moje blond klaki przemaluje na rudo to nie chcial o tym slyszec...to samo ojciec-powiedzial ze mnie do domu nie wpusci jak bede ruda :D a na zone znajomego ktora jest naturalnie ruda moj ojciec mowi ze jest taka paskudna, ze kiedys jak byli mlodzi to wszyscy sie z tego goscia wysmiewali ze taka brzydka paskude wzial za zone...a mnie to wnerwia bo rudy kolor jest piekny, do tego blada porcelanowa skora i piegi :) okropnie bym chciala zeby moje dziecko(zwlaszcza corka) ktore kiedys tam sie urodzi bylo rude :)

Gość :D:D:D:D:D:D:::::
mi wyszedł taki czerwono-rudo-bordowy :O chyba mi taki nie pasuje

to się nie przejmuj :) być może wcześniej lecieli (tzn. oglądali się, zaczepiali) cię faceci (bez urazy :) ) puści :(. fakt- rude z założenia są odważniejsze, pewne siebie (bo inaczej by nie były rude, tylko się chowały w blondach z pasemkami), więc byle obszymurek już nie zagada, bo wie, że nie jego poziom :( więc teraz możesz się uważać za elitarną osobowość, która nie przyciąga "każdego" faceta, tylko takiego, który szuka indywidualistki, szanujacej siebie i swoje poglądy! warto poczekać na takiego i z szacunku dla samej siebie wyglądać tak, abyś się czuła dobrze sama ze sobą :) takie moje zdanie...:)

armataaa, ale masz rodzinkę... ho, ho włosy, to bzdet, ciekawe, co by zrobili, gdybyś zrobiła coś gorszego. faceci nie że nie lubią rudego, bo wielu lubi, tylko, tak jak pisałam wcześniej- boją się zdecydowanych kobiet (ci co są mięczakami, oczywiście) :)

Gość ićpanfchui
ojoj wam to tylko powodzenie najwazniejsze w głowach glupie kretynki :D